Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM modul SMIT CI+ a Skylink ICE - problém?

Zdravím vás. Nemáte někdo nějaký poznatek ke kombinaci (Skylink ready) CAM modulu SMIT CI+ s kartou Skylink ICE (výměna)? Modul je nově koupený, je tam poslední FW z 5.12.2011 - verze 4.2.4.4. Modul s kartou normálně komunikuje a jestliže jsou na kartě zápisy, vše jede zcela OK (všechny programy vč HD...). Ovšem, pokud si na kartu nechám zápisy poslat (objednám balíček), zápisy prostě nedorazí. Nemáte někdo nějaký postřeh k řešení tohoto problému? (že mám vyzkoušet jinou kartu a nebo jiný modul, to je mi výhledově jasné, ale ani jedno nemám k dispozici bez toho, že bych to vyptal a nebo rovnou koupil, tak mě napadlo, že se zkusím zeptat) Za podněty díky!

Louskacek
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

dodatek

Asi někdo bude špekulovat, proč objednávám balíček, když píšu, že vše jede. No, přesněji řečeno, ono to jelo, ale staré zápisy (ještě z původního přijímače, před přehozením karty do tohoto modulu) už vypršely a nové neprošly...

Louskacek

RE: CAM modul SMIT CI+ a Skylink ICE - problém...

Neprezradil si v akom - ready - prijímači máš Skylink ready CAM modul SMIT CI+. Vyskúšaj dať načítať kartu v tomto module v inom prijímači. Ak načíta vieš kde je problém...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

A co tak ještě napsat co máš za SAT.-RECEV.? Já mám ICE Skylink kartu v modulu Smit Irdeto HD CI/CI+ v Technisatu HD8-SX a kombi balíček OK fumkční.

CES
Registrace: 4/2007

Já ho mám taky a funguje jak v Topfieldu SBI 2050 tak v LG 42LW570S...

ondra1234
Registrace: 3/2009

Sorry, je to LG 37LV375s.

Louskacek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra