Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sekání nahraného záznamu při přehrávání

Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit.Vlastním sat.přijímač Amiko SHD 8320 CX a CS Link IR,a když si nahraju nějaký záznam ta při přehrávání mi to potom škube, nevíte čím by to mohlo být?Používám Flash disk i externí HDD a pořád je to stejné.Úroveň a kvalitu sat.mám 89%, 76%.Je ale divné, že volně vysílané programy jdou bez problémů.

ESkaba
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekání nahraného záznamu při přehrávání

Koupil jsi levný šmejd za pár korun cak co očekáváš?HD asi nestíhá přehrávat z HDD.Vyzkoušel jiný firmware pokuď existuje.

xxxe
Registrace: 10/2004

To jako HD i SD nepřehraje kloudně?

xxxe
Registrace: 10/2004

K tvé muu SAT příjmači se nevyjádřím, tato kategorie je mě cizí. Ale, SD a HD mají naprosto odlišný datový tok. Proto se něco škube a něco je dobré. Prostuduj si u disků hlavní parametry a to je: rychlost zápisu (!), rychlost čtení a vyrovnávací paměť. Když budeš mít tyto parametry OK na požadovaný dat. tok, tak hledej chybu v příjmači.

Teryk
Registrace: 10/2010

...kecy s dátovým tokom - HD má dátový tok max. okolo 16Mbit/s - čo je 2MB/s - a to stíha aj najlacnejšia flash pamäť Class 4 s dvojnásobnou rezervou! ...iné je ak má dáta silne fragmentované...

brga
Registrace: 9/2009

ESkaba jestli je má obecná rada pro užití disků kecání, jak napsal brga, potom je vylučovací metodou vinen příjmač. Nezbývá ti než udělat postupně jednotlivé kroky, co ti tady radí.

Teryk
Registrace: 10/2010

Dělal mě to na Topfieldu 7710 vnitřní HDD, bylo potřeba naformátovat disk. Třeba to je podobné.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@Teryk

...sorry - myslel som to všeobecne - nie na teba osobne - ešte raz sorry za nepresnosť! R^ ;)

brga

Psal jsem, že všechny volně vysílací programy jdou bez problémů přehrávat, jen pouze placené se sekají.Tak si nemyslím že, by to mohlo být sat.přímačem ne?

ESkaba

Pokud to vis, tak se neptej. Takovato zavada se bez pristroju hleda vylucovaci metodou.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Proto je to právě divné že volně vysílané programy jdou bez problému, a jen ty placene se sekají.

ESkaba

@ESkaba

Sekajú ti platené SD, alebo HD programy? Možno je HDD pri prehrávaní HD na hrane. Skús mu pridať pomocné napájanie...
Tu sme to riešili: https://www.parabola.cz/forum/topic-68242/

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Sekají se SD i HD programy.Používám i Flashdisk a je to stejné.Formátoval jsem na FAT32, FAT, NTFS a stále stejné.Jak říkám jdou pouze volně vysílané programy, všechny placené se sekají, ale je divné že některé se sekají třeba po 10 sekundách a některé třeba po půl minutě.

ESkaba

@ESkaba

Asi si pýta viac šťavy... Prečo mu nedožičíš? Nečítal si odkaz?

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto, četl jsem ten odkaz jak jsi mi posílal, ale jak dodám FLASH DISKU víc šťávy?

ESkaba

...asi to myslel tak, že namiesto zásuvky 1x230V použi 3x400V R^ :laughing:

brga

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra