Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Eurosport2

ide vam momentálne hlasi kod :lookaround:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Eurosport2

Nejede,bez kodování

Jumi
Registrace: 7/2006

RE: Eurosport2

ok tak maju poruchu lebo aj epg je iné
ma tam byt bundesliga :lookaround:
už aby bolo HD :lookaround:

🇸🇰

Jupi

Eurosport2

v Digi O.K.Ve Freesatu O.K.Na Hot BIRD O.K.-i verze HD R^

garrrry
Registrace: 3/2009

bundesliga

nejede-bohuzel!J.

janjan
Registrace: 10/2008

U mě taky tma cslink Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Ten vypadek Eurosportu2 je jiz ponekolikate.Zajimalo by me odkud to prebiraji,kdyz na Hotbirdu to jede normalne.Chyba bude na strane provozovatele.

HYPER
Registrace: 11/2010

snad to šefko číta ;)

🇸🇰

Jupi

Vždyť v HD jede na hotbirdu 13E CS stopě,tak přejeď na Hotbird a vše OK,jestli to u Tebe nejde,nejsi vybaven jako správný sateliťák a proto tady píšeš ty nesmysly. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

nemachruj som pisal 100x že nemam motor ;)

🇸🇰

Jupi

Tak si ho kup,a budeš mít pokoj,a nemachruj a neotravuj Ty.
Protože každý když něco chce tak se vybavuje vším možným proto aby mu vše chodilo,jak on chce,a né jak si to řídí třeba sky link.Já jsem ta osoba,která si přepne na to co chce vidět!!!!
A podle toho se chovám,Tys tady někdy viděl, že bych psal nejde toto,nebo toto,proč myslíš,že né??Jsem připraven na všechny různé možnosti,tak se chovejte stejně a nemusí tady být takový frmol.A ještě navíc jste drzý a urážíte že to druhému jede a nemá problémy,tak to už je drzost od Vás první třídy experti Chytří!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery ***

Teda musím říct (vlastně napsat), že jsi fakt borec. Teď jsi nám to tady všem parádně natřel.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je vidět,že dnešní doba opavdu nepřeje lidem,kteří jsou tak naivní a zaplatí si programy a pak jsou napadáni,že jsou hloupí a nekradou!!!!!!!

csman
Registrace: 8/2010

No a už to jede.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ano už ide

no fajn na bremen R^ ;)

🇸🇰

Jupi

csman

přesně :-), teda :-(

pf09

pf09

Vidím,že jsi taky jeden z těch chytrých :8) :laughing: Rv

hery

hery

hahaha, nee jeden z těch co mají IQ9 hahaha.. mám Eurosport vpohodě, když nejde v Skylinku, koukám jinam, ale věř mi, že je hromada lidí, kteří si platí a nemají možnost jako my koukat jinam. Na to nepotřebuju ani to IQ9 - a to myslím jako v dobrým - nic proti tobě. Prostě to na Skylinku fakt nešlo - toť vše. My amatéři asi máme s lidma v okolí víc problémů, než profíci, protože ti asi vypínají na weekend mobily .. howgh :-)

pf09

pf09

To si netrefil asi dobře!!!!
1./ Nejsem profík a na tyto hochy mám zaděláno asi jako TY,navíc to tady u nás nemají vůbec lehké: protože umí jenom něco a to ostatní je nezajímá,což je chyba a proto nesahají běžným OK sateliťákům ani po kotníky./Vídím ty ubožáky tady,ještě kolikrát se chodí radit s amatery jako jsem já.
2./Nikdy jsem nevypnul telefon v neděli,nebo v sobotu,jsem amater,ale volají mi hoši kvůli sat. příjmu od Košic až po AŠ,a bavím se s nimi i večer třeba v neděli ve 23 až 24 hodin,i když ráno vstávám v 5,OO hod.
3./ Jsem člověk,který má za posledních 10 let zkušenosti takové,že doufám neopomenu v tomto oboru žádné problémy.
Dělám do karet různého typu kodování,nevadí mi žádný modul,který si dovedu připravit na jakoukoliv situaci a změnu/přeprogramování./ od diabel všeho druhu až po Irdeto2 moduly.
4./ Asi před Vánocemi jsem změnil strategii,vyměnil jsem celý arsenál sat.přijímačů/přešel jsem na Dreamboxy/mám dva kusy DM800 HD,teď hlavně nepotřebuji žádné karty,žádné moduly,mám provedené nastavení těchto přístrojů,že mi jede vše na co si vzpomenu a nemám žádné problémy s tím co a jak udělat a hlavně nepotřebuji od takových jako jste tady Vy hloupé rady a navíc připomínky k mé práci,kterou fakt dělám jako amater.
4./ Jinak dneská končím,dám si radší ještě dvě Prazdroj pivka,kouknu na 40 TV formule na Digitál plus V N3,pěkně hrajou a Ty co mají pořád mě mohou vlézt na záda :laughing: :8)

hery

Tady si někdo hezky honí ego. A zapomněl jsi u sebe na bod 5: Jsem zloděj.

Nebo to máš vše snad zakoupené a v souladu s legislativou? Ono když se to nazve takto jasně, už to tak dobře nevypadá.

mik9
Registrace: 1/2011

Vše OK,ale abys nezlodějčil TY,vždy kritizují a mají hloupé připomínky Ti co jsou v životě a je to jedno v čem největší zloději. :8),třeba,že i parkují na místech kde to je zakázáno.

hery

@csman

Já to vím už dávno že tato doba přeje zlodějům a podrazníkům,vždyt to ukazují ve zprávách každý den.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Každý je strůjce svého štěstí sám,ale proč urážet ty ostatní,kteří si za své oblíbené zaplatí. Vždyť stejně není šance sledovat vše,co je na orbitu.

csman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra