Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

preladovanie sat

No co satelitaci,uz ste sa nabalili pri preladovani?Pocul som,ze jeden pan z Klacna okr.PD,chodi po domoch a pyta si az 20 eciek,ze mu neni hamba

richelie
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

ono není

co závidět,přeladění skoro nikdo nechce dělat,není to žádný kšeft,navíc pár dní v roce a to žádnou firmu nevytrhne R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: preladovanie sat

Na tom přelaďování není co závidět.Já osobně mám jiné ceny pro lidi co jsem jim dělal sat.komplet na klíč a pro neznámé lidi co dali vydělat někomu jinému.Nejde někoho sponzorovat a brát si za práci 5.50Kč jak za (nevhodné slovo)ů.Za cenu PHM 40Kč za litr to ani nejde.A pokud si někdo objedná servismena z 50km vzdáleného místa,tak ať jej i zaplatí.Ono je to i o zkušenostech.Já byl přelaďovat sat.přijímač a onen majitel už to 3x zkoušel sám.Pak měl 3x naladěny programy co byly uloženy frekvence ve Strongu 6500,ale ty nové na STV a ostatní ani prd.Já to pak celé umazával aby v tom neměl GULÁŠ.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

ono masaker zacne az po 1.2, ja si pre istotu vypinam mobil aspon na tri dni :)

feri33
Registrace: 8/2007

Trautenberk z krkonošských pohádek měl taky furt málo. :lookaround: Já to pro pár známých udělám zdarma (když něco das, tak neodmítnu) a na cizí séru. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Spyko ma ale aj pravdu v niecom.Tie poplatky a dane asi su inde trochu ine takze sa pozrite za hranice ake su tam.Za tych podmienok by ste dost blbo pozerali do zrkadla.A to nehovorime este o fuskach bez dokladov ze?Takze trochu pozametat pred vlastnym prahom by neskodilo... :razz:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Najlepšie na tom je že najprv skušaju oni sami preladovať až pokial to nedokafru a nastavia tam talianske menu ako sa už stalo.A až potom volaju naladovať.To aby sa človek učil aspon 10 jazykov a vyzera pri tom u nich ako blbec. :laughing: :laughing:

sulik
Registrace: 12/2011

sulik, to je velice jednoduché najít CZ/SK. Nepřeháněj.

HiFiOK

HiFiOK
Pre mna alebo pre teba je to jednoduche ale povedz to tym čo nevedia čo je ON a OFF-Menu-scan-instal atd.

sulik
Registrace: 12/2011

A čo hovoríte na prelaďovanie sat. zabudovaných v tv Sony, Samsung, Panasonic? A tuším aj ten čangčong má už niečo so zabudovaným tv, ale ten som v ruke ešte nemal tú česť.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

sulik, dle Tvé poslední věty to asi není pro Tebe jednoduché. To by jsi to sem nepsal.

HiFiOK

To spyko

Kdo se satelitní problematikou živí, tak má poměrně vysoké náklady. S tužkou v ruce stačí definovat průměrnou hodinovou sazbu, DPH a náklad na dopravu. Každý přijímač je jiný, dnes je několik desítek typů a než si zopakuje, jaká je logika Menu přijímače, má také spotřebu času bez toho, aby cokoliv udělal. Při vzdálenosti 25 km tam a zpět spotřebuje 4 litry nafty za 35 Kč + opotřebení vozu. Zkrátka a dobře, pokud nedělá sousedovi, cena 500 Kč je v normě, aniž by se sakramentsky obohatil. Že cena přijímače má hodnotu 4 přeladění, je jiná věc. Jsem rád, že se tím nemusím živit, sateliťákům dnes není co závidět, opravdu ne...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

pro romannitra
Normálka jde to u panasonica dobře mám ho doma s vest. satelitem 2009 . Nevím kde ty děláě asi chybu.Do 10 min vše bude naladěno .

standa111
Registrace: 11/2009

Samorost

možná ,že to špatně chápu,ale mě do práce taky zadarmo nikdo nevozí,platím vysoké daně soc.+zdrav,nic si z toho neodečtu,ale neřvu tady,že to vše platím těm ostatním,možná tak zlodějům z vládní garnitury/všech co byly/,vím co obnáší montáž i ladění sat,ale říct babce /70+/ o 500 za hodinu by mě byla hanba,sem holt ze staré školy !!! :-/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Jiná věc je samaritánská činnost,

jiná věc je živnost.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@spyko

To jako chceš říct,že živnostník neplatí soc. a zdrav.pojištění?...,kdepak jsi na to přišel? Ten navíc platí daň i z těch zaplacených peněz na soc.a zdrav.pojištění,to je pěkná vych....canost od státu.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Kde si to cital ze to spyko pisal? ;) ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Neřešte to už

,pokud jste nepochopili základ,my se tu žereme a ti co za ten maglajs můžou se nám všem smějí !!! Howg :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

ono je to jinak,řekneš babce 70+ 250kč ona ti dá 400kč a prosí jestli může příště zavolat,řekneš šéfovi stavební firmy,který točí doslova miliony 250kč dá ti nas.ra.nej 250kč a žádá daňový doklad R^ :laughing: R^

pierrepetr

spyko

taky jsem se setkal s několika zbohatlíky,kteří na 250kč chtěli poslat fakturu,nebo jiný na mě vytáhl 5000ovku,kde to chceš na vesnici ,kde bydlel rozměnit a já nejsem chodící banka,pak to má zadarmo,vych.ca.nej R^ :laughing: R^

pierrepetr

A u niektorych stb si treba uzit. Urcite za mnou pride znamy-typ stb si nepamätam,ale viem,ze pocas ladenia aspon 10 krat zamrzne,vytiahnut zo siete a opakovat.Zalezitost viac ako hodiny.

Kasr
Registrace: 8/2008

Jo, to dělá mj. Golden Interstar SD. Prej zlatá interhvězda :laughing:

HiFiOK

proto zlatej panasonic s vestavěným satelitem . R^ :

standa111
Registrace: 11/2009

HiFiOK

Nejsi dostatečně důsledný. Když už jsi chtěl ukázat, že alespoň trochu umíš anglicky, tak jsi se na to slovo "inter" také mohl podívat do slovníku a přeložit to celé. :))

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

No vidite ako krasne viete ako sa to neda!
Ono vobec vystavit danovy doklad maju najvacsi problem slovania,nikde inde to problem nie je.Aj nemec aj rakusak ti dokaze vystavit doklad aj na to ked ti donesie klinec do ruky obrazne povedane.Iste legislativa ma muchy ale preco nekricite aby ju opravili aby to bolo ako v tom nemecku rakusku.Zeby boli vysoke pokuty za nedodrzanie??Zase by ste nariekali tak co?Inak kazdemu malemu zivnostnikovi drzim palce,ale podvodnikov by som bez mihnutia oka postavil k muru....

liquere

Ešte vá to baví stále dokola omielať túto "veľmi dôležitú tému" ? ... :lookaround:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra