Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova Sport HD

Na Nova Sport HD pozoruji čas od času po přeladění na nový TP jakoby zadrhávání v plynulosti přehrávání obrazu (před chvílí NBA, teď NHL, případně předtím jiné přenosy). Buď to přestane za chvíli samo nebo musím přepnout jinam a zpátky. Předtím se nic takového nedělo. Mám Vantage 7100, ICE kartu. Seřízením paraboly to není, vše ostatní včetně BG transpondéru jede OK, navíc stejný problém má můj táta, mající taky Vantage. Pozoruje někdo to samé? Případně, co může být za problém? Díky

johny265
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Nova Sport HD

Aha já jsem myslel že je to zase přijímačem.Dnes jsem zaznamenal stejný problém když jsem koukal na NS HD u tenisu.Trošku i na Eurosportu HD a u hokeje na ČT HD ikdyž ta je na jiném trp.OptiboX Zebra.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE:Nova Sport HD

Mam Vantage (karta Cryptoworks) a co som posledne pozeral bol All stars NHL a sekalo to dost. Radsej som pozeral Novasport bez HDcka a islo to v pohode.

k111
Registrace: 11/2009

RE: Nova Sport HD

Tak jak na to koukám, vypadá to evidentně na technické problémy buď na straně Novy Sport nebo Skylinku. Tak doufám, že se tady jejich technici občas objeví a čtou to a něco s tím co nejdřív udělají. Po vlastních zkušenostech asi nemá cenu ani na Skylink psát... :-( Protože je fakt, že na tu cukatůru se moc dívat nedá. To je jak koukat kdysi na staré PC, co nezvládalo přehrávat DVD.

johny265
Registrace: 3/2010

RE NOVA SPORT

Sice nemám hd ale jen sd,ala většinou je nhl strašně trhané,že se na to nedá dívat.Mám 7700 hsci

macumacu
Registrace: 1/2010

Souhlas sd n sport a někdy i esp Rv mascom crci 1110

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Trahanie obrazu!

To je fakt. Aj u mňa trhanie obrazu na Nova sport HD, History HD, Nova HD, Eurosport HD. Doteraz som nemal problém ale po preladení na nový tp. proste hruza. Na opensate 9900 som skúsil hadam vsetky nastavenia a nepomohlo.

jasi
Registrace: 2/2012

Taky jsem si toho všiml, jedná se o programy z TP 11797H DVB-S2/8PSK, tedy nový TP Skylinku. Taky Vantage. Parametry signálu tohoto TP jsou v cajku - MER přes 12dB.
Kolega s Vantage 8000 mi podobné problémy také popisoval.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra