![]() |
|
Jdu do TechniSat Digit ISIO S1nebo existuje něco v podobné kvalitě ale levnější ?Díky hoši za názor ... |
Luka1234
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1A ďalší nezmyselne založený topic...:laughing: |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@Luka1234A čo tak rovnaký prijímač v rovnakej kvalite, ale levější...http://www.avemax.cz/cz/internetovy_obchod/technisat/technisat_digit_isio_s1__22.html Potom je ešte možnosť v bazare ;) A len tak mimochodom satelitný prijímač predsa kupuješ podľa technických parametrov a ďaľších preferencií ktoré sú pre teba dôležité a nie podľa toho čo je podobné, alebo lacnejšie... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1a aku to ma podporu ten technisat ?pojde tam aj emu ? hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1jdi.dufam si si prečítal všetky pre a proti aby si si nesťažoval o dva dni napríklad že sa nedá zdieľať karta so susedom v paneláku |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1TechniSat TechniStar S1 ,www e-satelity.cz NE S2. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Internet si prohlídneš, alevidea nerozpohybuješ. Výjimkou jsou německé programy veřejnoprávní televize a některých dalších německých internetových institucí. Na CS zapomeň, zatím pouze statické obrázky. Když zalistuješ zpátky, napsal jsem tu vícekrát klady a zápory.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
koupě TechnisatJá ho kupoval tady http://www.satelitnitechnika.cz/zbozi/2520216100-hdtv-sat-prijimac-technisat-isio-s1-black a levnější jsem ho nikde jinde nenašel. Přišel za dva dny PPL s dopravou zdarma. Nedělám reklamu, jen konstatuji, kde jsem to koupil R^ . Co se funkcí týče, pokud tam dáš dva moduly SMIT s poslední verzí fw a kartu Skylink + NEXT tak funguje parádně, nahrává, přehrává. Flash na internetu neumí, ale to není nic zvláštního, kupoval jsem ho jako přijímač a ne na prohlížení internetu, ruku na srdce, kolikrát tuto funkci použijete. Oblíbené stránky si tam jdou nastavit a vůbec tam nemusím mít ty originál německé. Je to prostě přijímač pro ty co se chtějí dívat a nechtějí místo toho vymýšlet jak by se mohli dívat, kdyby... :laughing: |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
tak chlapci díkyhlavně díky - nendez, samorost.Co se týká blbečků - Nibiru, ... - tak jsem se mrknul na jeho reakce za poslední 2 měsíce a to je fakt (nevhodné slovo) prvního řádu Rv |
Luka1234
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1Luka1234:Blbeček bol ten, ktorý Ťa v gaťach nosil a ktorému si sa, bohužial, narodil a preto tu trpíme takéto zbytočne založené témy. Človek ktorý napíše "Jdu do TechniSat Digit ISIO S1" a potom sa ostatných pýta či spraví dobre, potrebuje odbornú (avšak skôr lekársku pomoc!). Ak nevieš čo kupuješ nevieš ani čo píšeš, zúfalče! Rv |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@nendezZdar,to si mne fakt dostal s tema 2 modulama a 2 kartama.Tu NEXTku pouzivas jenom kdyz chces nahravat,nebo ji jinak mas v vedle v prijimaci?U Technisatu hodnotim kladne vyborny obraz (aspon co jsem mel HD8),doufam,ze aspon to zustalo. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeNext kartu používám abych využil možnosti tohoto přijímače. Když chci použít tlačítko PIP tak funguje, když chci nahrávat a dívat se na něco jiného, tak to funguje. Vážně se Vám zdá těch 80kč měsíčně za druhou kartu tak strašně moc? Při dnešních cenách to není v podstatě ani symbolická cena.A u ISIO S1 je fakt obraz parádní, to jsem zapoměl zmínit. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
jo někdotu firmu musí sponzorovat,kup si a pak nebreč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@nendezSouhlasim,ze ta druha karta je za hubicku a kdyz je to navic ke spokojenosti uzivatele a bez nutnosti experimentu.Snad by mi vadila do budoucna problematicka archivace nahravky,ale se uvidi.Jsem sam zvedav,jak se situace u ruznych uzivatelu TWINU a vice,vyvine za nekolik mesicu,az pro placene kanaly se rozjede IRDETO na ostro. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1Luka1234, tiez odporucam ako nendez, precitaj si nieco o vhodnych moduloch a hdd ;) aby si nemal problemy.Obraz vyborny R^ |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Jdu do TechniSat Digit ISIO S1Teda az budes kupovat digicorder, tak ta hdd nemusia zaujimat :))) myslel som lacnejsiu verziu - Isio S1 |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18Obraz vyborny,jak u koho ,jak na čem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |