![]() |
|
CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i v r.2015Před třemi lety jsem tchyni koupil v dobré víře Skylink, s naivní představou, že je to záležitost bez dalších investic.Silně jsem se naštval při jejich masážní kampani, kdy vyhrožují tím, že Crypto končí koncem letošního roku a je nutné si zakoupit novou kartu v Irdetu za 600.-Kč, navíc je to podáno jako naprosto fantastická nabídka...HNUS VELEBNOSTI, DĚLAJÍ Z LIDÍ OVCE A HLUPÁKY, NEPLACENÉ PROGRAMY CZ A SK POJEDOU I PO TOMTO DATU (2015 a ani to není konečné datum)!!!! ZKUSTE PROSÍM TOTO INFO ROZŠÍŘIT MEZI CO NEJVÍCE LIDÍ,fakt mě s...ou tyto nadnárodní firmy, co se tváří jako spasitelé, ale jejich mottem je oškubat lidi! |
kein
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
jediný spolehlivýzdroj je v Plzni pod kopcem ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
dvb.cz..to jsou žvásty......kde máš napsáno že Skylink odstaví úplně CW...?!?,komerční bezobsažné kecy... nejsi náhodou jejich dealer..., můžu ti garantovat,že pokud ZÁKLAD pojede u CS Linku, bude to i u Skylinku, mají stejného majitele a nedovolí si blamáž na tu spoustu lidí co nalákali, proč strašíš lidi, že nebudou přechodové karty, tomu sám nevěříš... prosit na kolenou nebudu pokud to klekne, koupím tchyni za 3kila DVBT a pojede jí na anténu totéž v bleděmodrém (jedna z mála výhod pohraničí) |
kein
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Myslím že ani s odpojováním té placené nabídky v cw to nebude tak horké byli by sami proti sobě ;P :zombie:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...PeVy: vyjadrenie riaditela CSlinku pre 1 1/2 rokom, ze na karte Cslink CryptoWorks pojdu neplatene programy este 3 roky.. jasne ze platene si uz nepreplatis a to iste plati pre karty Skylink CryptoWorks :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
keinto chce klid, pokud se v tom orientuješ - tchýni to vysvětlíš a bude v klidu...osobně si myslím, že pokud nedojde ke zveřejnění klíčů pro EMU na Skylink, neplacená nabídka pojede dál na CSL i SKL kartách cryptoworks. Není důvod proč by nejela, neplac.prg. je netankujou, ani jim podle mě nevadí jejich sdílení, pro ruské servery to bude taky nezajímavé... Pokud by došlo k EMU CW Skylink, pak budou nuceni odpojit Skylink CW karty úplně, ale zřejmě se to nebude týkat CSlinku, protože jejich CW karty ještě "profláklé" pravděpodobně nejsou, takže neplac. základ na CW kartách CSlinku může jet dál ještě mnoho let (pokud ovšem sami nepřispějí k jejich prolomení, jak to udělal před časem na CW kartách Skylink, jak je "všeobecně" známo... jet :) ) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...lance, presne tak ako pises. Ak sa nic nezmeni resp. cslink nepomeni default op keys s C841, na emu mozme zabudnut |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...nehovoriac o algu nano 8060, ktore nie je public |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
keinzaručené info samozřejmě nemá nikdo, ale vyjádření Irdeta je jasné: Český překlad vybraných pasážíOd roku 2006 se společnost Irdeto soustřeďuje na rozvoj svého systému podmíněného přístupu Irdeto PI-sys a postupně utlumuje systém CryptoWorks. Tento systém přestalo Irdeto prodávat v roce 2006 a v roce 2007 ukončilo jeho vývoj a vydávání nových softwarových verzí. Po 31. 12. 2012 již Irdeto nebude poskytovat údržbu a podporu systému CryptoWorks... Takže když ti v servisu řeknou: už k nám s tím autem nejezděte, neopravíme vám ho, tak budeš jezdit do první poruchy, pak konec. A kdy byl naposledy nějakej problém s kodérem u Skylinku? Tuším, že 6.1.2012 na 12525V. Když se něco takového stane 2.1.2013 myslíš že Irdeto bude řešit nějaké 0D03, 0D70??? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...dvb.czpodle mě toto Skylink záměrně zveličuje, za ty roky v podstatě bezproblémového provozu systému CW se 1-2 lidi ze Skylinku určitě mohli ten kodér naučit šéfovat, pochybuju, že systém CW potřeboval nějaké extra zásahy od Irdeta v poslední době... a když už to udělali, tak jak to dopadlo...? (viz 1.příspěvek od feri33 :) ) |
lance
![]() |
|
dvb.czJO :))) Spustia nám ten náš 100% CRW na tích novích vymakanych IRDT Serveroch (Toť všetko z lásky k zákazníkovy) ,a potom bude to CRW Poruchové jak to IRDT Rvšak kde ostala metafora ,náš zákazník náš pán. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...nicméně, kromě technických důvodů proč odpojit/neodpojit cryptoworks zde máme paralelně neméně významnou okolnost - zájem providera na výměně karet z fin.důvodů (trošku podojit ovečky...) která je možná daleko významnější, než technické "pseudo"argumenty... |
lance
![]() |
|
keinStále jsi nám nenapsal kde jsi přišel na ten nesmysl že tchyni od 1.1. 2013 nepojedou základní programy. Nebo taky věříš těm drbnám,totiž chtěl jsem říct kamarádkách tvé tchýně kteří rozšiřují tyhle bludy.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
lanceAno, ale Irdeto a M77 Group jsou podnikatelé a ti chtějí většinou vytvářet zisk a zákazníci se starými CW kartami, kteří se dívají stejně jen na základ jim ho zřejmě nevytvoří... a proč ještě navíc udržovat tolik systémů s tolika ID? Ani ten CSlink nevydrží do toho avízovaného r.2015. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
lanceVeru toto je pravda ,providára trápia skor naše vlastné Kartičky ,a že sa ich nechceme vzdať ,ináč keby neblbli na začiatku stím surflockom ,tak by už 100% vetšina tie karty aj vymenila ,ale kedže sa bavkali ,ako malé detičky na piesočku ,tak im ani nič iné neostáva ,ako v každom Skylink časopise Tlačiť hlavne Dochodcom do hlavy že si musia vymeniť tu kartu ,a zase nám do hlavy že k novím kanálom už nepripoja CAID CRW ,a kedže nezaberá z večšiny ani Tohle ,tak sa pojde Cestou toho Odpájania toho CRW od Zostávajucej Platenej ponuky ,a ked nezaberie ani Toto ,tak Vypnu šicko CRW aj z Grátis a bude nasledovať Nutená vymena. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Šicko vypňu a budze dobre :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...No po přečtení další spousty příspěvků se mě zdá že je tu více jasnovidců než skutečných argumentů které by pomohli objasnit podstatu problému o kterém se tu píše a dohaduje,proto si myslím že by nebylo od věci získat nějakou ofiko zprávu přímo od provozovatele Skylinku a nemuselo se tu pak jen a pouze spekulovat co říkáte ?V opačném případě bude asi toto vlákno TOP roku. ;)DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
21.12.2012Ja si myslím že do tohoto Data asi vobec o ničom získavať nejaké informácie od providera netreba ,toť je to jak o konci sveta ,odpoveď by bola nejasná ,takže myslím že treba počkať ten koniec sveta a ak nič nebude toho 21.12.2012 ,tak potom sa hned 22 pítať čo bude ďalej. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...@kein, kdybys místo těch žvástů od tchýně a domněnek raději trochu pohledal a přečetl si třeba něco i o kartě výměna, tak jsi se tu nemusel vybrekávat.https://www.parabola.cz/clanky/4158/cs-link-a-irdeto-garantuji-funkcnost-karet-cryptoworks/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
fw BIDLO...celou dobu tu odkazuju na stránky Skylinku, tam se vede kampań v duchu 1.1.2013 Konec CW, ale my jsme tak hodní že za 600.- Vám dáme novou kartu i s bonusem na dva měsíce, zaměřená prioritně na lidi jako je má tchýně...jelikož mě sere oblbování lidí, obzvlášt´takových co se neumí bránit, založil jsem toto téma, samozřejmě ,že tam není napsáno 1.1.2013 Konec pro všechny co nevymění kartu, ale o to více je to svinstvo, mám na mysli ty dvojsmysly a libové kecy.....a abych si ještě ulevil, serou mě cizácké firmy, které v našem Kocourkově založeném na výběru nepřímých daní přetahují své zisky do mateřských společností pomalu bez danění za přispění našich lidí(za mrzký peníz placeni zaměstnaci Skylinku) v duchu Poturčenec horší Turka... |
kein
![]() |
|
fw Tomik535..ty o koze , já o voze....ten článek jsem četl a co jako řeší???..zase v duchu zaplať ovce zaplať..., jsi schopen pochopit, že mi prd záleží na nějakých 600kilech, ale nemůžu rozdýchat podprahové stresování lidí(jako vzor uvádím moji tchýni,důchodkyni), co mají neplacené programy a ted do nich horem dolem účelově hustí, že pokud nebudou mít novou kartu je s jejich satem konec...na vesnicích je takových lidí spousta...ber si logiku věci, problém kodování je problém firmy, ne těch lidí co už jednou platili nemalý peníz...pro větší obraznost ti dám ještě příklad -bankovní poplatky, bez účtu to dneska nejde, banky na nich tvoří měsíční zisk 30mld Kč, ty prachy končí taky v cizině, okolní státy uvalili na banky speciální dań (SK,HUN ale i GB,NL), jenom náš Kocourkov se jako jediný zavázal z celé EU, že dań nezavede..OK, bez účtu se nebejdeš, tak jako ovce platím...a te´d si vem příklad Skylinku a CW, přijde Ti to morální, halíře dělají talíře, víš kolik klientů ma Skylink_???, s tímto něco dělat jde a ne sklopit hlavu a platit...tak už končím, jenom prosím, já osobně přijímám pozemní vysílání, mám 16 programů a na tv se dívám minimálně, placené kanály považuju za vyhazování peńez, ale chápu, že lidi jsou od toho lidi,že mají různé názory a naopak někoho tv baví a platí si ji, případ CW Skylinku ale není o dobrovolném placení... |
kein
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Když ti lidi neumí číst, nejlépe když požádají někoho, aby jim to přečetl. Třeba tebe. Můžeš mi ukázat tu pasáž "že pokud nebudou mít novou kartu je s jejich satem konec"?Díky Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomíkunejde o to co kdo napíše,jde o urgentnost s jakou se setkáváme jen tam kde si to mohou dovolit,firma to udělat v německu-za pul roku po ní neštěkne ani pes,kolik je v této spol.satelitně gramotných lidí-minimum,takže když zařveš do roka a do dne vám to nepojede-co myslíš,že se asi tak stane !!! :-/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Chápu tě, vím, že ten text vypadá jak strašením koncem světa, ale pokud si na něho ještě dobře pamatuji, tak slovo konec je v něm pouze v kontextu s podporou a straší akorát časovou tísní..Bohužel, když si to přečte kdejaká tchýně a pak se s tím ještě pochlubí v kostele, tak to pak takto dopadá.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
keinMyslím, že chápu jak to myslíš a souhlasím. Je ale třeba si na druhou stranu uvědomit, že žijeme v době marketingovýcgh lží a jediným řešením pro jednotlivce je se na to připravit a počítat s tím. I ta stará babička se musí dnes naučit nevěřit všemu jí kdo nakuká. Je nesmysl věřit tomu, že si jednou koupím kartu a provider mi za ten "litr" bude až do mé smrti na ni posílat programy (byť jen základ). Minimálně čas od času mě trošku podojí, buď z reálných nebo imaginárních důvodů..., ale podojí :) Je to prostě business. Bohužel. Spyko má obecně pravdu v tom, že u nás na východě si firmy dovolí větší prasárny než na západě a není to jen z důvodu chování zákazníků (že jim to víc "žereme"), ale taky o celkové kultuře, zákonech a fungování toho nebo onoho státu :( |
lance
![]() |
|
RE: CryptoWorks-nepl.pr na Skylinku pojedou i...Vstekají se hlavně znalí a nebo vyč.ůraní (platit nebudou, ale nadávat vždy), kterým na jejich kracklých kartičkách nepřibývají programy (HBO2, Mark HD ....), nebo zadrátovaný barák na 1 kartu je v ohrožení atd., pomalu se musí smířit s tím, že "zadarmo" jim kukanda zanedlouho skončí. A o tom to je, kecy o tchýních a důchodcích jsou jen ubohá zástěrka. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |