Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Retro kostičkuje

Skylink při přelaďování změnil formát Retro Music TV z 560x576 na 720x576 což by se zdálo být dobrý počin. Opak je pravdou. Datový tok je konstantní 1,9Mbit/s a výsledek při rychlých scénách....... , katastrofa. Rv Rv Rv

Kamil
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Retro kostičkuje

Ale to přece není možné !!! Přečti si vyjádření direktora a máš jasno.

polulin
Registrace: 10/2007

Všechno kostičkuje

Po vypnutí duplicitních kanálů, platí prostor pro jeden program (AUDIO,VIDEO,EPG a další):
11,895 - 3,017 Mbit/s
12,070 - 3,356 Mbit/s (OTA sekce ve streamu)
11,876 - 2,825 Mbit/s v noci a 3,25 Mbit/s přes den
11,836 - 5,28 Mbit/s (mnoho rádií)

Místo v tp zabírají ještě další doprovodné obsahy (například ty v závorkách), takže se jedná o nadnesené výsledky.

Je třeba dodat, že pod 6 Mbit/s čistě pro video se o kvalitě nedá mluvit. Vzpomeňme například na MPEG2 DVD a jeho až 9 Mbit/s videa.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

mirasat

napísal si to pekne ,len keby to bola aj pravda. Skutočnosť je však iná. Ani jeden hudobný SD program nemá dvd kvalitu.
Buď je to riadkovanie alebo dátový tok.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Nechápu tě.

Nebo.
Zdá se mi, že si nepochpil, co jsem napsal.
Současná situace na prvních třech tp.:
Pokud máš šitový zdrojový signál a datový tok pro video do 3 Mbit/s, pak je ti úplně jedno jestli budeš vysílat 480, nebo 720 bodů na řádek. V tomto případě tě nespasí ani statistický multiplexing.
Samozřejmě je uvažováno, že stanice v multiplexu jsou si rovny.
11,836 - snad jedině tam je to alespoň trochu koukatelné.

Nemluvil jsem o Retro music, proto se můj příspěvek jmenuje "Všechno kostičkuje".

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Vše kostičkuje

Souhlasím s mirasat, při rychlém pohybu zakostičkuje většina programů. A ještě nevím čím to je. Nedívám se pravidelně na NHL. Ale je občas na kousek. Tam je zase při prudkém pohybu zdvojení a nebo víckrát obrys. Že by nekvalitní převod z jiné normy do PAL? Pochybuji, že by to v USA prošlo. Příjmač Vantage 8000.

Teryk
Registrace: 10/2010

@Teryk

Potvrzuji to nhl myslel jsem že to dělá jen nova sport ale viděl jsem 1 zápas na canal+sport fr a bylo to to samy chyba asi někde po cestě Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra