Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ceník Cslink

Nevím jestli se to tady už někde psalo.
Předplatné balíčků 1,3,6,12,24,36 měsíců zůstalo jen u balíčků MÝCH 6 a FILM ostatní max 3 měsíce.
Co to asi značí.

kobra256
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ceník Cslink

Znamena to že Cs-link bude mať časom iba neplatene programi a bez HD.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

programy YYYYY ! :) nebo se pletu???

koax
Registrace: 2/2008

koax ako sa komu pači :)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

kobra256

to znamená popřemýšlet hodně do předu a své prašule opatrně utratit za sat.služby

Ufones
Registrace: 5/2010

CSlinku platene programy pojdu iba do konca roka 2012, kdo ma zaplatene viac ako rok do predu balicky, tak mu len pomoze vymena CSlink za Skylink ale o programy ako film+, univerzal channel, minimax, axn, axn crimi, axn scifi pride.. :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

To hlavně přijde M77 o zákazníky, protože hodně lidí už si nepředplatí nic. A imho nechápu proč bych měl svoji kartu CS Link Irdeto měnit za Skylink ICE :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

pitomec

Je to furt dokola. Nic nemen pokud nechceš placené programy. Či neplacene HD programy.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Pitomec

Tie IRDT karty pravdepodobne meniť nebude treba ,toť celí obsah sa dá prepísať ,takže pochybujem ,no uvidí sa skor Skylink by mal používať CAID CSlink ,ten aspoň šľape OK. :)))
No dufam že tá Platená ponuka neskončí ,toť by nasr.... kopu ludí ,by ma šlak trafil tiež ,keby spadlo AXN ,a Minimax a o ostatných kanáloch nehovoriac.
Toť vlastním aj Skylink ,takže asi pár ludí chu asi nasr.... ,a to človek myslel že ked to bude mať jeden vlastník ,ako sa budeme mať dobre Rv Rv Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Asi tomu šéfuje KING JARDA nevídím důvod odpojovat cw hromadě jiných platforem to šlape bez problémů ale taky mě naserou když tam po roce 2012 nepůjdou placené no uvidíme ale tím pádem příjdou o hodně zákazníků můj nézor ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

wladys: Na kartách CS Link Irdeto mám nabídku Total a pokud ji budu chtít předplatit i na další období, tak můžu leda na 3 měsíce. Což fakt hlava nebere, protože celá šaškárna se dělá údajně kvůli konci CW a ten já už teď stejně nemám. A jestli mě někdo chce vmanipulovat do nabídek Skylinku, tak ty si můžu objednat přímo na Skylinkových kartách a nepotřebuju k tomu nic měnit. On je celej problém akorát v tom, že Skylink nemá stejnou nabídku jako CS Link, takže migrace je u placených programů nesmysl. A u neplacených ostatně taky.

Pitomec

Cslink v budoucnu žádnou placenou nabídku mít nebude. Proto nemá smysl nabizet delší předplatné. A až vypnou Cw skončí Cslink komplet. Snad necekas, že pojedou stále oba vedle sebe. :-)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

@wladys

Neplacená u cslinku pojede i po roce 2012

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

wladys: Jenomže já píšu o tom, že mám CS Link Irdeto kartu, takže nějaký vypnutí CW je mně celkem ukradený. A měnit jednu Irdeto kartu za jinou Irdeto kartu, to jde skutečně mimo moje chápání, proč tomu tak je :-/

Pitomec

Pitomec

proč tomu tak je?Furt se musí něco dít jinak firma nemá v kapitalismu šanci.Mluvím o každé firmě nebo společnosti.

Ufones
Registrace: 5/2010

jackino

Já nepsal,že ho vypnou po novém roce. Ja psal az ho vypnou. Ostatně, to kdy ho vypnou neví ještě ani M77.

wladys

pitomec

Tomu taky nerozumím. Taky jsem si myslel,že ti co mají Irdeto karty nebudou muset při přechodu karty měnit. Třeba se dočkáme nějakého vysvětlení od zasvedcenejsich.

wladys

Tak svůj "netechnický" smysl to má, že můžeš vysolit dalších 6 stovek :)
Na druhou stranu za 2 měsíce full je to nejlevnější předplatné, tak proč ne.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

A ten technický je, že by navíc ubyl jeden caid, což je nejspíš moc netrápí.. :-/

Tomik535

Nejlevnější předplatný se bohužel nerovná nejlepšímu předplatnýmu. Dokud nebude Skylink nabízet programy co jsou v CS Linku, tak celá výměna - aspoň pro mě - postrádá smysl.

Pitomec

Přesně tak. Aspoň pro mě. Nezbývá ti ale přijmout skutečnost, že pro ostatní může být migrace z programů CS na Sky zajímavá. Zvlášť za stejnou cenu(v případě kratších předplatných - vyjma sipa - dokonce levněji).
Nevím, co na tom stále hledáte, vždyť je to jednoduché.

Tomik535

wladys

Problém by to nebyl ani tak technický, jako legislativní!
Výměnou souhlasíš se Všeobecnýma podmínkama daného operátora.
Jinak by se těžko sjednotilo čí zákazník bys vlastně byl, když na oko- je každá platforma jiná, byť mají společného vlastníka, který podniká takové kroky, které časem obě platformy sjednotí!

Ale časem a "svobodně", protože kdo bude chtít zůstat u operátora, který nemá HD, nebude přidávat žádné nové stanice a i ty stávající pomalu přeleje do Mpeg4, že ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Pokud je to jen problém legislativní, tak by se to dalo řešit třeba jen zaslanim žádosti o zmenu operátora. Tímto by pak automaticky zákazník přistoupil na podmínky Skylinku. Karta by zůstala stejná(Irdeto). Bonus by pro takto prestupivsi mohli taky nechat. Ušetřlo by se za kus plastu a bylo by to pro ty prebehliky příjemnější. Měnit Irdeto za Irdeto je fakt divné.

wladys

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra