![]() |
|
Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Robia tam nieco, alebo co sa deje - obraz katastrofalny hadam na vsetkych kanaloch (este aj HD loga su kockate) ...DIGI TV oproti tomu luxus |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Prostuduj si pořádně ceník nebo se vrat do lavic.MULTI volitelný balíček programů 290 Kč KOMBI volitelný balíček programů 360 Kč HD PLUS volitelný balíček programů 350 Kč MULTI HD (KOMBI + HD PLUS) 494 Kč Stále hledám rozdíl 50kč Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Ale my tu řešíme SD programy :))) Ne tvuj hd balíček kde nemáš sd programy. :laughing:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Přečti si pořádně komu a na co jsem odpovídal a pak někomu něco doporucuj. :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``pro wladys:Tak já tedy nevím,ale pro mě je stále HD Plus balík za 350,-Kč+HBO HD v nejlevější variantě za 285,-Kč,což je pro méně zdatné v počtech dohromady 635,-Kč. :laughing: Takže pro větší pochopení to napíšu takto. Eurosport HD NatGeoWild HD History Channel HD iConcerts HD HBO HD Filmbox HD Cena: 300,-Kč Kapiš? |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
karlosPro tebe to platí taky ta má poslední odpověď. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladysZáklad je ve finále udělat blbce z toho druhého a chybu si nepřiznat.OK Zatloukat zatloukat a když se na to přijde tak opět zatloukat. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
mlengyTy se probud. Jesli ti dá nějaký náš operátor to co si napsal za 300, tak sezeru své trenky.Hbo je premiovy kanál, který do takového balíčku nemůžeš zařadit. :laughing: Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Ok at to rozlouskneme ukaž mi rozdíl 50Kč?Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Lachtane ty jsi případ. Já nikde chybu neudělal. Ledaže v tom tvém posledním příspěvku píšeš o sobě. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Tak to zkusíme trochu jinak.Tvá citace:,,Mě 50Kč navic za komplet HD plus nezabije. Pro tebe je 50 Kč za měsíc moc?,, Kde je rozdíl těch 50 Kč.At počítám jak počítám rozdíl mezi MULTI volitelný balíček programů 290 Kč HD PLUS volitelný balíček programů 350 Kč je stále 60kč.Nebo se pletu? :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtaneJeště jednou pro tebe. Mlengy psal o výběru HD programů do balíčku za 300. Ja mu na to oponoval, ze si radeji priplatim 50 a mam komplet hd plus. To, že on by si tam přál i Hbo. Jsem jaksi netušil. To je absolutně mimo realitu.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Přesně tak, nešlo o 50 ale 60. A to už je na větev..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535To není na větev.Stačilo napsat Ok je to tak a né okamžitě po upozornění udělej z druhého blbce.V tom případě platí pravidlo,které jsem napsal dříve,,Základ je ve finále udělat blbce z toho druhého a chybu si nepřiznat.OK Zatloukat zatloukat a když se na to přijde,tak opět zatloukat.,, :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``mlengy ten filmový kanál zmiňoval hned v úvodním příspěvku.Jinak nevím,proč by to mělo být mimo realitu.Já jsem zákazník a měl bych mít možnost výběru nebo se pletu?Ovšem s přístupem,že něco je mimo realitu se nikam nedostanem.Že chci datový tok,běžný u sousedů je také mimo realitu?A to nemluvím o cenách,které jsou jak bývá v našich končinách zvykem,také někde jinde. Já nikomu neberu jeho možnost volby,napsal jsem svůj názor.Nebo to je také mimo realitu? |
mlengy
![]() |
|
mlengyšak máš na výber ked chceš platené si zaplat ked nechceš pozeraj gratistoto upc ani digi nemá ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Pánové jste oba normální? Proč mi furt podsouvate nějakých 290. Psal jasně o 300 korunách. Vy neumíte číst? :lookaround:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
mlengyAno. Máš pravdu zmiňoval, ale je to fakt mimo realitu proto jsem vůbec s tím Hbo nekalkuloval. Mě by se to samozřejmě taky líbilo, ale žiju s nohama na zemi.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladysI will not comment further. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
@ chlapi diskusese točí okolo kvality vysílánízgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``No my to víme ,jen wladys tu furt cosik mele o 50 :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``já to říkám skalní wladys + další z kapely Skylink mají vždy pravdu a nehádejte se sními . To je jako když chceš přidat zde Nové téma pak vybrat novou sekci kde je plno sekcí ale běda na konkurenci třeba DIGI TV ( dříve ) , DIGI ZONE atd. tak ti to napíše - nevhodné slovo - jako cenzůra před 1989 Rv :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``No vida,na můj dnešní dotaz u Skylinku mi bylo během pár hodin odpovězeno takto:HD programy vysílají v pořádku, uživatelé dekódovacích karet Skylink si programovou nabídku předplácejí ať už nárazově, tak i pravidelně. :laughing: |
mlengy
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``A cos čekal ?? Že napíšou: HD programy vysíláme s polovičním datovým tokem, placené SDčka srovnáváme na úroveň Digi TV a přesto se najde hromada bláznů, co jsou ochotni za to platit jak nárazově, tak pravidelně??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinodbornik a cestinar se ozval na tebe si dam pozor fesaku. ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Co sa stalo s kvalitou obrazu SKYLINK???``Ovládat svůj mateřský jazyk považuji za samozřejmost. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
![]() |