Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link arogantni

Tak mi dneska volali z CS Linku. Ze mam vymenit kartu, protoze CW konci - a ze mi to umozni zadarmo. Zadarmo spociva v tom, ze zaplatim nejakej balicek Skylinku na pul roku :8) Jeste bych vydrzel ten nesmysl "zadarmo". Ale co prislo potom, to uz je zarazejici. Na moji poznamku o cene balicku a srovnani s cenou UPC jsem musel absolvovat prednasku o strasne kvalite UPC, o tom, jak klidne budu pul dne bez televize a ja nevim, jake dalsi blaboly. Skoncilo to vyhrozovanim, ze vymenit to musim a hotovo. Nevim, koukam na Skylink, CS Link i UPC a mizerie je to tak nejak vsude. Kde sebrali odvahu takhle plivat na ostatni ? Rv Neco mi rika, ze si Holandani s tim hybridem CS-Skylink kopou hrob. :fuming:

mufik
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link arogantni

Není důvod měnit, já budu čekat až do konce. Vyměnit musí všechny karty, které prodaly :)))

milouch
Registrace: 4/2006

tiež nemenim.ziadna pridana hodnota pre mna ..len by ma opatovne skasirovali...pockam teda az do konca..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

minule ma oslovil diler magia ...a zacal osocovat skylink ked som mu povedal ze ho mam..vymysla uplne nehorazne nezmysly o nich..nie ze by som bol nadseny..ale skylink je jednoznacne lepsi ako to ich pritruble magio..dilera som poslal odkial vysiel..samozrejme.

tulen

Taky čekám do posledního dechu pokud jede nemšnit nas....t na nich ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

A řekl jsi jim předtím, než to do tebe začali hustit, že pro zkvalitnění tvých služeb je ten hovor nahráván a za každou započatou minutu bereš pětikilo ??? To zabírá.

polulin
Registrace: 10/2007

to je jasné že cslink končí
ice už mám nemenim nič iba ak doma sd primač ešte musím ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

hm, tak uz sa to schyluje k takymto praktikam? :)
Mne sice zatial nikto nevolal, ale odpoved mam pre nich jasnu, nic nemenim, jednu skylink kartu uz mam, dve nepotrebujem. Ak vypnu cslink, vyberam dalsiu kartu od upc

feri33
Registrace: 8/2007

rozumiem

predajcom skylinku a cslinku, vsak plany ktore dostali treba plnit. som vsak prasvedceny ze predaj /teda vymena/ ma velmi slabu marketingovu podporu a predajcovia potom klamu a marketing je schovany za rohom...len aby M77Group nelutovali aku macku vo vreci kupili...pri takejto obchodnej politike nic menit nebudem! ani staru cslink, ani staru skylink iba ak za mladu a poctivu... ;)

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

To Admin

Co "Tomiku",není to už "pomluva"....? :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

No už mi volala zákaznička,že ju kontaktovala operátorka z CS-linku,že si musí bezpodmienečne kartu vymeniť.Pokiaľ viem,tak zatiaľ žiadná povinná výmena kariet neexistuje,tak nech nevymývajú mozgy.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Ano,setkal jsem se taky s jistou davkou arogance,tahleta spolecnost si to vsak jiz skoro zada :).Cili,cim vice blaboleni a zkreslenych informaci,tim lepe od CEZonahrazek,pres Telecom,CS LINK...az po CETELEM a HOME KREDIT s exekucnim finale.
Dycky kdyz mi vola nejaka soudruzka ,tak se ji obcas zeptam,jestli ma chlapa :) ,obcas prohlasim,ze soudruzky na private jsou drahe,tudiz nemam prachy na zadne CS LINKY ...Vetsinou to zabere.
Jeste poznamku,tuto aroganci jiste nemaji v sobe radovi zamestnanci,jsou vsak do toho nuceni modernimi kravatovymi managery v ramci preziti.

hdpe
Registrace: 11/2007

Největší chybou asi bylo ,že ti holandani koupili oba 2 providery no holt smůla Rv :bomb: ;P Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Kamil, mě se taky nelíbí ceny ČEZu, rychlost Pošty, průhlednost státních zakázek a jánevímco ještě. Dotknul jsem se někoho osobně? Zkus příště než začneš zase "bonzovat" pouvažovat nad významem slova adresné.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Nic neměnit, ať si to zajistí sami, když chtějí přejít na Irdeto. Kdyby to nechali tak jak je teď udělali by nejlépe co mohli. Jenomže jim vadí ,,černota" stejně, jak těm blbům, kterým vadí kopírování a zavádějí opatření např. zrušení megaupload a jiné opatření proti pirátům. Stejně ,,piráti" vždy zvítězí.

viking
Registrace: 9/2005

ad1. pre mna vymena gitalky nema zmysel. uz 1 ICE kartu skylink mam a
ad.2. od tej akcie vymeny som ocakaval viac nie odbyt balickov zak tore si zaplatite de facto kedze cena tej karticky je par eur a predaju vam ju za 26 mhm...

tulen

jednoduché Mufik

Tohle je fakt do nebe volající... ale není nic jednoduššího, pošli stížnost na info@cslink.cz a chtěji vyjádření, všechny hovory nahrávají takže když jim tam uvedeš přibližně kdy Ti volali číslo karty a na které číslo Ti volali, tak se tím budou zabývat já jsem si taky jednou stěžoval na chování operátorky a vše se vařešilo ...

Fire
Registrace: 3/2011

A jak se to vyřešilo? Řekli ti, že dostane na zadek?

Tomik535

@Tomik535

Jo řekli mě že dostane na zadek. A protože je pro ně zpětná vazba důležitá a že by se to stávat nemělo, tak jsem dostal na týden nějaké promíčko jako odměnu/kompenzaci :-)

Fire
Registrace: 3/2011

Tak to potom jo, to je vyšlo draho. Možná dráž, než tvůj telefonát.. :razz:

Tomik535

Fire

On to mohol byť aj nejaký agent na voľnej nohe a ten volá zo súkromného mobilu, ktorý určite nenahráva. Inak free agenti sú najlepší ... bol som u jedného zákazníka ktorý od takéhoto agenta (iného providera) dostal akciový balík "maďarské programy" napriek tomu že po maďarsky ani necekne, jednoducho agent zaškrtal políčka a hotovo.

mmc
Registrace: 1/2006

pravdepodobne tusis ohen

teda Fire ze operatorka alias predajkyna ani za nic nemoze ktorej si uskodil. oni su do toho nuteni dravym zahranicnym kapitalom. operatori teda brigadnici alebo studenti ani nevedia co je pravda a co loz hlavne aby sa predalo, avsak nasi ludia uz niesu taki zmyslov zbaveni ako pred dvadsitimi rokmi, ked bolo vsetko zlato co sa blystalo...

bohus31

jeden z marketingovych trikov

je spatna vazba svojich marketingovych aktivit na ucet volaneho...ano tomik nevyslo ich to draho.

bohus31

dochadza k nedorozumeniam

a nieje to loz, pretoze dnesna sms-kova mlada generacia neovlada slovencinu,vsak nemusia, a preto
bez interpunkcnych znamienok
spatna=spetna
spatna=zla

bohus31

to Tomik

To je na rozhodnutí vlastníka webu,protože se tu pomlouvá firma CS-link(dá se to nějak prokázat,že to není pravda?)......Mělo by se měřit stejným metrem.Nebo jsem tu tvoji poznámku špatně pochopil a jedná se tedy jen o pomlouvání registrovaných "lidí nebo firem"...? Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Na magio predajcov ja mám recept: Ukážem mu T-90 zo 14 x LNB, chalan sa pozrie, povie "dovidenia" a nemusí drať jazyk. :laughing: :laughing: :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra