![]() |
|
problém naladit satelitní poziceahoj mam takový problém technik my namontoval motor na parabolu ale nějak jemu a mě to nešlo udělatkdyž jsme dali 10e tak se obraz ukázal ale hned byl pric a není signal a to samy dělal az do 4.8e ale astra 19 23 28 jdou hotbird jde a 39 jde ale ty ostatní od 10 až po 4.8e Zem. sirka: 50.00 Zem. delka: 13.90 Louny díky za reakce v čem muže byt problém |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
slapetjá sam nevím jsem dal ty hodnoty co jsem psal a pak jsem dal automatické naladění ale co mělo jít na tom satelitu šlo na jiném třeba madaři v HD šli uplne jinde než to je napsano na parabole jsem rád ze to mam takhle R^ |
nicolepcd
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceMáš to přes Usals nebo diseg 1.2 |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceUsals ale je to divní třeba na 10e má jít toto 12611 H 9260 ale nejde najde něco jiného |
nicolepcd
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceTak jseš někde jinde asi 13E Hotbird nech si to pořádně nastavit nebo se do toho pust sám. Není na tom co zkazit. Přečti návod zde na parabole a dej se do toho. R^ Vlastní zkušenost je to pak dvojnásobná radost když to jede. :) |
slapet
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceodkaz PLS |
nicolepcd
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní pozicehttps://www.parabola.cz/abc/mot_sg2100_instal/ |
slapet
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceno tak ty děkují tohle pochopit to bych musel dělat mechanika :8) |
nicolepcd
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceNo jak myslíš Tebe bude štvát, že to nechodí jak má. ;) |
slapet
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceno jako 28 má dobrý kanály lepší než hotbird samy iracan muslim :laughing:ale BBC one ma fakt pěknou kvalitu na ze je free nova by se měla z markizou a primou family stydět mají se co učit |
nicolepcd
![]() |
|
RE: problém naladit satelitní poziceno to je smůla koukám na astru 28 a co my neudělá ariva se restartuje a ted už jsem uplne ...... Rv ted už my nejdou jen rusaci jsem chytil ale astra1 a hotbird ujíždí |
nicolepcd
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |