Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Výměna Twinu LNB

Soused musí na Digi vyměnit Twin LNB, protože neustále zlobí. Jaký by byl nejvhodnější koupit ?

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

Výměna Twinu LNB

Ak je to od Digi, tak je to majetok Digi, nech si té tá vymeniť im. Pri ukončení zmluvy ho budú od neho chcieť.

emo53

Výměna Twinu LNB

Raději si koupí svůj vlastní, protože by to bylo na dlouho. Vrátit vždycky může ten starý.

Skylink + O2TV

kvasnak

RE: Výměna Twinu LNB

NJ,len aby bol ten problém v LNB.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

Je, to jsem si jistý. Zkoušeli jsme to na mém a šlapalo to v pohodě.

Skylink + O2TV

kvasnak

Problém je v tom, že Digi dodává novým uživatelům použité a vrácené staré krámy.

Skylink + O2TV

kvasnak

Kde ušetříš tam ušetříš ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Výmena Twinu LNB

Tak mu tam daj ľubovoľný najlacnejší. Aj tak bude lepší, ako ten pôvodný. Tiež som to takto asi pre 6 týždňami riešil, majiteľ nemal nervy sa s nimi doťahovať a takto to mal behom toho istého dňa hotové.

emo53

Výmena Twinu LNB

Na netu jsem nějaké našel od 300 kč. Takže značku nemám řešit?

Skylink + O2TV

kvasnak

Najradšej mám začiatok tém: sused musí, kamarát zháňa, kolega hovoril, rodičia majú... nikto nenapíšem, som (nevhodné slovo), tak poraďte... :-)

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Crescenzio

Když nevím, tak se zeptám, iteligente :fuming:

Skylink + O2TV

kvasnak

Na těhle věcech

Nikdy nešetřit!!!!!!!,šetří jenom hlupáci,a pak zde pořád píší nesmysly,které se řeší během 5-10 min. i s koupí nového LNB,nebo jiné techniky! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Právě proto se ptám. Jde mi o to, abych měl jistotu, že bude bez problémů šlapat, raději doporučím dražší, než aby měl problémy s příjmem. Stejně jsem ho do Digi navrtal já a i mu to nainstaloval. Jen chci, aby neměl problémy s příjmem kvůli špatně zvolenému LNB. Je to i moje vizitka ! Mně Digi šlape bez problémů po vlastní instalaci, ale ve volbě konvertoru se prostě nevyznám.

Skylink + O2TV

kvasnak

Twin

LNB IBU všichni si ho nemužou vynachválit a bude pokoj ne?Cenu bych v tomto případě vubec neřešil. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Inverto LNB Twin Black ULTRA: já mám tenhle a jsem spokojen,jede jako brus na dva dreamy a dvě TV.,včetně DIGI tv a s parabolou s motorem :8) R^za 500,kč OK.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Take si myslim, ze na techto prkotinach, ktere stoji par stokorun netreba setrit. I obycejne levne Inverto je zcela vyhovujici zlata stredni cesta. IBU je urcite dobry, je otazkou, jestli vsechny jeho vyhody vyuzijes. Koupi chybu neudelas. Velmi kvalitni jsou Alpsy, hlavne twin/quad.
Sunty jsou napr. Bigsaty.

J a
Registrace: 7/2005

Twin Black ULTRA tam mám hned od začátku a na 85 cm středové parabole kovosat a spokojenost bez výpadků atd. Chová se to jako u Skylinku na výpadky signálu atd. Když bouřka je a je u Digi tv výpadek obrazu vypane i Skylink najednou. Dal bych ho tam a hotovo , určitě horší není ale starý bych dal Digi tv na výměnu , může se hodit někdy . Výměny dělali v servisu když si k nim dojedeš hned - smlouvu sebou , jinak ti ho pošlou 1 týden čekání , nebo kdyby jsi jel někdy kolem servisu DIGI TV . Ten jejich Twin scharp mám na chatě a jde taky v pohodě 2 roky co mám partner box a ze singlu mám LNB scharp co mi zbyl , tak mi na parabole šilhá 4-5 let a taky v pohodě.

standa111
Registrace: 11/2009

Edition II Twin - nebrat

Už jsem to někde psal, předloni jsem koupil dva kusy Edition II Twin, a nedávno mi klekl jeden a do měsíce pak druhý.

jwalker
Registrace: 5/2011

Má někdo zkušenosti s problémem u Twinu LNB, zda je opravdu závada v konvertoru, pokud je na MASTERU signál něco kolem 70% kvality a na SLAVE pouze kolem 45%, což není daleko k výpadku ? Prohozením výstupů na TWINU se nic nevyřeší. Beru to podle transpondéru Digi 12687 V, 27500 3/4, který vykazuje nejslabší signál.

Skylink + O2TV

kvasnak

Je, to jsem si jistý. Zkoušeli jsme to na mém a šlapalo to v pohodě.
Autor: kvasnak

tak zkus hádat ???

nebo se zeptej

je tak těžké zapojit jeden výstup , "změřit" a potom ten druhý ???

tonek

tonek

Na obou výstupech mi MASTER ukazuje o hodně lepší kvalitu signálu než SLAVE a dokonce jsem zkusil přinést svůj MASTER, co mám ze svého Digi partnera a prohodit za SLAVE a kvalita signálu byla stejně mizerná. Myslím si, že asi chyba bude v konvertoru, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Skylink + O2TV

kvasnak

když se učila

logika tak jsi chyběl? nebo nás zkoušíš ?

tonek

sorry

asi nevíš že jedním z důležitých článků přijímacího řetězce je i NEPOŚKOZENÝ KABEL

na novém šuntu a kvalitním nepoznáš rozdíl ale ČAS UKÁŽE !!!

tonek

Tonek

Jak jsem již psal, kabelem to není, když prohodím výstupy, stejný problém v kvalitě signálu.

Skylink + O2TV

kvasnak

Ale pokud prohodíš výstupy u toho twinu(jak píšeš), jde ti to do stb pořád stejným kabelem..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Já už vyzkoušel i nový kabel, ale prostě na MASTERU je signál o hodně větší. Pootáčel jsem samozřejmě i též konvertorem, ale na SLAVE nedostanu kvalitu více jak 48% a to i na mém MASTERU, který jsem přinesl a zkusil. Doma mám sice partnera, ale tyto problémy neznám, oba přijímače mi ukazujou dostatečnou a přibližně stejnou kvalitu signálu :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra