![]() |
|
Výměna Twinu LNBSoused musí na Digi vyměnit Twin LNB, protože neustále zlobí. Jaký by byl nejvhodnější koupit ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
Výměna Twinu LNBAk je to od Digi, tak je to majetok Digi, nech si té tá vymeniť im. Pri ukončení zmluvy ho budú od neho chcieť. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
Výměna Twinu LNBRaději si koupí svůj vlastní, protože by to bylo na dlouho. Vrátit vždycky může ten starý.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBNJ,len aby bol ten problém v LNB.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasJe, to jsem si jistý. Zkoušeli jsme to na mém a šlapalo to v pohodě.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBProblém je v tom, že Digi dodává novým uživatelům použité a vrácené staré krámy.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBKde ušetříš tam ušetříš ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
Výmena Twinu LNBTak mu tam daj ľubovoľný najlacnejší. Aj tak bude lepší, ako ten pôvodný. Tiež som to takto asi pre 6 týždňami riešil, majiteľ nemal nervy sa s nimi doťahovať a takto to mal behom toho istého dňa hotové. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
Výmena Twinu LNBNa netu jsem nějaké našel od 300 kč. Takže značku nemám řešit?Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBNajradšej mám začiatok tém: sused musí, kamarát zháňa, kolega hovoril, rodičia majú... nikto nenapíšem, som (nevhodné slovo), tak poraďte... :-)4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
CrescenzioKdyž nevím, tak se zeptám, iteligente :fuming:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Na těhle věcechNikdy nešetřit!!!!!!!,šetří jenom hlupáci,a pak zde pořád píší nesmysly,které se řeší během 5-10 min. i s koupí nového LNB,nebo jiné techniky! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryPrávě proto se ptám. Jde mi o to, abych měl jistotu, že bude bez problémů šlapat, raději doporučím dražší, než aby měl problémy s příjmem. Stejně jsem ho do Digi navrtal já a i mu to nainstaloval. Jen chci, aby neměl problémy s příjmem kvůli špatně zvolenému LNB. Je to i moje vizitka ! Mně Digi šlape bez problémů po vlastní instalaci, ale ve volbě konvertoru se prostě nevyznám.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
TwinLNB IBU všichni si ho nemužou vynachválit a bude pokoj ne?Cenu bych v tomto případě vubec neřešil. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBInverto LNB Twin Black ULTRA: já mám tenhle a jsem spokojen,jede jako brus na dva dreamy a dvě TV.,včetně DIGI tv a s parabolou s motorem :8) R^za 500,kč OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBTake si myslim, ze na techto prkotinach, ktere stoji par stokorun netreba setrit. I obycejne levne Inverto je zcela vyhovujici zlata stredni cesta. IBU je urcite dobry, je otazkou, jestli vsechny jeho vyhody vyuzijes. Koupi chybu neudelas. Velmi kvalitni jsou Alpsy, hlavne twin/quad.Sunty jsou napr. Bigsaty. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBTwin Black ULTRA tam mám hned od začátku a na 85 cm středové parabole kovosat a spokojenost bez výpadků atd. Chová se to jako u Skylinku na výpadky signálu atd. Když bouřka je a je u Digi tv výpadek obrazu vypane i Skylink najednou. Dal bych ho tam a hotovo , určitě horší není ale starý bych dal Digi tv na výměnu , může se hodit někdy . Výměny dělali v servisu když si k nim dojedeš hned - smlouvu sebou , jinak ti ho pošlou 1 týden čekání , nebo kdyby jsi jel někdy kolem servisu DIGI TV . Ten jejich Twin scharp mám na chatě a jde taky v pohodě 2 roky co mám partner box a ze singlu mám LNB scharp co mi zbyl , tak mi na parabole šilhá 4-5 let a taky v pohodě. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Edition II Twin - nebratUž jsem to někde psal, předloni jsem koupil dva kusy Edition II Twin, a nedávno mi klekl jeden a do měsíce pak druhý. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBMá někdo zkušenosti s problémem u Twinu LNB, zda je opravdu závada v konvertoru, pokud je na MASTERU signál něco kolem 70% kvality a na SLAVE pouze kolem 45%, což není daleko k výpadku ? Prohozením výstupů na TWINU se nic nevyřeší. Beru to podle transpondéru Digi 12687 V, 27500 3/4, který vykazuje nejslabší signál.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBJe, to jsem si jistý. Zkoušeli jsme to na mém a šlapalo to v pohodě.Autor: kvasnak tak zkus hádat ??? nebo se zeptej je tak těžké zapojit jeden výstup , "změřit" a potom ten druhý ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekNa obou výstupech mi MASTER ukazuje o hodně lepší kvalitu signálu než SLAVE a dokonce jsem zkusil přinést svůj MASTER, co mám ze svého Digi partnera a prohodit za SLAVE a kvalita signálu byla stejně mizerná. Myslím si, že asi chyba bude v konvertoru, jinak si to nedokážu vysvětlit.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
když se učilalogika tak jsi chyběl? nebo nás zkoušíš ? |
tonek
![]() |
|
sorryasi nevíš že jedním z důležitých článků přijímacího řetězce je i NEPOŚKOZENÝ KABELna novém šuntu a kvalitním nepoznáš rozdíl ale ČAS UKÁŽE !!! |
tonek
![]() |
|
TonekJak jsem již psal, kabelem to není, když prohodím výstupy, stejný problém v kvalitě signálu.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Výměna Twinu LNBAle pokud prohodíš výstupy u toho twinu(jak píšeš), jde ti to do stb pořád stejným kabelem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Já už vyzkoušel i nový kabel, ale prostě na MASTERU je signál o hodně větší. Pootáčel jsem samozřejmě i též konvertorem, ale na SLAVE nedostanu kvalitu více jak 48% a to i na mém MASTERU, který jsem přinesl a zkusil. Doma mám sice partnera, ale tyto problémy neznám, oba přijímače mi ukazujou dostatečnou a přibližně stejnou kvalitu signálu :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |