![]() |
|
HDTV přijímač IR007 Skylink readyuž se obávám toho šrotu.To tě lituji. A otázka nebo přínosná informace? Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.03.2012, 12:03.32
|
kuchta
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 98 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyByla doba, kdy se primarne davaly prijimace s certifikovanym systemem cryptoworks a nebylo kolem toho takovych emoci. Co je spatneho davat lidem prijimace s certifikovanym Irdetem ?Naprosta vetsina obyc.divaku sat TV nic dalsiho nepotrebuje, nez aby prijimac zapnula, nacetla se karta a pristroj fungoval. Fajnsmekr se poohlidne po jinem stroji. Opravdu to nechapu. Na jedne strane imrvere zadosti o refresk, pricemz vic jak polovina karet je ve strepech typu ferguson, na druhe strane licencovane ctecka jsou odpad ? Proc ? Co je napr. spatneho na tomto prijimaci jsem se zatim nedozvedel. Je spatny HW, resp horsi nez doporucovane Arivy ? To rozhodne neni. Nefunguje v nem korektne CS/Skylink Irdeto karta ? Ne, funguje zcela spravne. Neumi neco, co by mel prijimac teto tridy umet ? Nevim o nicem. Tak ku.rva napiste meco konkretniho, proc je to strep. Zatim jste nenapsali jeden jediny duvod. Jen to, ze je to Skylink reday. To ale neni duvod, proc by to mel byt strep. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyMozem tipovat?Zeby na tom predajca menej zarobil ako na inom drahom necertifikovanom boxe? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tulenTak jmenuj přístroje, které s cerifikovanými moduly "vystrájajů". Doufám, že jich skutečně bude na dizertačku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink ready@joscer, akorát neotion má s pár stb/tv problém(v některých jen v kombinaci s UPC, což je mimo mísu) a tím pádem jsem tu dizertačku napsal za něho.. :)Ale proč jen tak něco neprásknout od huby.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink ready@liquere, kuchta se asi jen vylekal, že bude dobrou konkurencí pro jeho polský střep ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
KUCHTA, MÁM OTÁZKU VY STE OZAJSTNÝ, ALEBO LEN...Pán Kuchta, volám sa Ján Luterán a som reálne ten istý človek v skutočnosti ako aj na internete. Mám jednu otázku. Vy ste naozajstný aspoň ako NICK, alebo ste len roztlieskavačom na jedno použitie? |
Luteran
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
TomikDva soky po sebe najprv volby a teraz toto...... R^ :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyp. Luteran, nie som na nikoho strane, ale preco taketo utoky? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyUž Ti neodpovie,až v aprili.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@tomkov menu nastavení uživatele - automatické vypnutí si můžeš nastavit pohotovostní režim na aktivní a bude to startovat okamžitě. Je to ale jak u ostatních přijímačů režim, kdy to nežere v standby 1w. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE:HDTV přijímač IR007 Skylink readyMě spíše něž jejich přijímače udivuje proč Skylink své přijímače Skylink Ready třeba nepronajímá koncovým zákazníkům tak jako UPC,DIGI nebo někteří kabeloví operátoři.Proč si je koncoví uživatelé musí kupovat,tak jako karty a moduly.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyA proc by je mel pronajimat ? U UPC nebo DIGI jim mesicne platis porad, kdezto u Skylinku/Cslinku je drtiva vetsina jen na zakladu. Placena nabidka je neco navic, ktera neni povinna.A to se teprve da mluvit o strepech - prijimace od DIGI co chodily 3 z deseti vadne do 7 dnu po montazi nebo prijimace od UPC co neumi ani blby diseqc !! |
J a
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readySaták tak už víš proč? Jejich pronájem bys někde musel zaplatit. To bylo těžké, že.Nicméně tato možnost by byla jednoduchá u smlouvy třeba na 24-36 měsíců. Dostaneš Sky ready s dynamickou aktualizací, vybereš balíček a jedeš. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE:HDTV přijímač IR007 Skylink readyAno sry,já jsem si to hned neuvědomil :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyDynamická aktualizace nefunguje tak jak si Skylink představoval. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink ready@Ja - kolem přijímačů s CW nebylo tolik povyku, protože běžné uživatele tak neomezovaly, jak dnešní Irdeto. Pokud je přijímač certifikován na Irdeto, tak to (mimo jiné) např. znamená, že nahrávka musí být kódované a musí jít přehrát pouze v tom přijímači, který nahrávku pořídil. Tohle dopadne i na běžné uživatele. O dalších jako Surflock ani nemluvě. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyZadny z prijimacu s CRW nemel PVR, takze nahravku bych asi neresil. Surflock je zalezitost karty a ne prijimace. A ze by mezi beznymi uzivateli bylo nejake extramnozstvi co je trapi zakodovana nahravka, tak to ani nahodou. |
J a
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyUživatele začne trápit zakódovaná nahrávka v okamžiku, kdy na to narazí, ale to už je pozdě...Co se týká Surflock, tak viz podlesní dotaz/odpověď: https://www.parabola.cz/clanky/4280/skylink-vsechny-novinky-v-mpeg-4-vcetne-hbo-comedy-a-jen-na-novych-kartach/ |
KamilZ
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyDobre, ale co z toho co jsi Kamile napsal souvisi z prijimacem nebo tvrzenim, ze prijimace Skylink ready (nebylo by lepsi certifikovane Irdeto ??) nestoj za nic ?Kdyz ma provider potrebu chranit pay nabidku napr. surflockem, je to jen jeho vec, nebo snad ne ? Ja myslim, ze je to spravne. A ze je nahravka zakodovana je v clanku napsano, tak sakra o co porad jde ? Kdyz je to pozadavek providera, tak se s tim holt musis smirit. Skylink bude delat vsechno proto, aby dosahl sveho. Je to soukroma firma a majitelum urcite jde o zisk, takze asi vedi, co je pro ne pripustne a co nikoliv. Zakazniky, kteri nejak extreme pracuji s nahravkou a potrebuji ji zpracovavat mimo PC bych z nekolika set, mozna tisic spocital na prstech jedne ruky. Ani jeden z nich nema Skylinkready stroj. Nelibi se ti to ? Nemusis pouzivat ani skylink reday prijimac ani skylink kartu. Na trhu je hafo jinych sluzeb - DVB-T, freeSat by UPC, DIGI-TV, IPTV xy dalsich provideru,.... Staci si vybrat. |
J a
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyAle já netvrdím, že Skylink ready přijímače nestojí za nic, kde jsi to vyčetl? Já jsem to jen psal jako reakci, proč je podle mě kolem nich "tolik povyku".Skylink mám a nevidím důvod přecházet někam jinam, kde jsi zase vyčetl, že se mi nelíbí? |
KamilZ
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyOK, beru zpet to, co je vztazeno primo na tebe. Co jsem napsal myslim tak nejak obecne. |
J a
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyJen technická, v článku mi chyběla informace o tom, kolika místný je ten vfd display a zda třeba u delších názvů taky tak "rotuje" bez možnosti zastavení jako u Zircona. Tato "výbava" je přece jen u Skyready stb docela ojedinělá ;) DíkyZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik5358-místný displej při delším názvu stanice po přepnutí 1x zaroluje a pak už stojí. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyDík, to se docela podařilo, ne? :) Tož dobra syncy, teraz už len hybaj pro nich do obchodu..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |