Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Novinky v skylink

Uz tomu bude rok co pridali nove programi,neviem ci zaspali dobu,lebo konkurencia nespi.Naozaj zaujimave programi su FOX,SYFY,TNT,SKY1,SKY SPORTS.Stacili by ktomu titulky.

zoloorech
Registrace: 3/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

pejvl2

tak to by nemusel byt 1.april okrem MGMHD :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

RE: Novinky v skylink

hobo-NHL som nepozeral,ale F1 na Nova Sport HD ano(trenig a kvalifikacia) a bez problemov ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

Stačí

se někdy podívat jenom na záznam je to nekoukatelné krokování obrazu. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Jsem zvědav,kdy těm klukům ušatým dojde,že ty balíčky jim toho moc nepřinesou. :)) Já bych si rád objednal nějaké stanice navíc,ale nebudu si prostě kupovat něco co nevyužiji jako balíček HD.Poslouchám např.rock,tak proč bych si měl platit stanice,které se zabývají vážnou nebo relaxační hudbou.Nebo proč si mám kupovat trojici prémiových programů HBO,když to pak hoblujou na všech pořád dokola?Mě zajímá HBO HD a zbytek si můžou klidně nechat.Pokud tedy nebude možnost,poskládat si třeba 6-8 programů HD podle vlastního výběru napříč nabídkou,tak mají prostě smůlu a řekl bych,že touhle politikou přicházejí o dost potencionálních předplatitelů.A hlavně ať netvrdí,že v době jedniček a nul,by to byl nějaký neřešitelný problém.

mlengy
Registrace: 2/2012

Mne to nevadi,cim viac stanic v danom baliku tym lepsie,alebo Komplet :))) R^

Power150

Ale jo,pokud to někomu vyhovuje a stíhá vše sledovat,tak prosím,nikomu to neberu. :)))

mlengy
Registrace: 2/2012

Nejdo o to,ci to niekto stiha pozerat,ide o to,ze mam vyber.Trebars mam 100 programov a celkovo pozeram napr. 25,ale raz zacas ide nieco na 50,alebo 90 programe,tak si to tam prepnem,aj ked ho povedzme mesiac nepozeram :-/ R^

Power150

mlengy

Ale niesom proti,kludne dnech spravia nove baliky.Aspon to bude zaujimavejsie,aj pre novych buducich abonentov.

Power150

Minimálne Skylink pracuje na niejakom MiniMulti balíčku. Má tam byť myslím, že 6 programov z toho 2 športové, 1 detský, 1 filmový + 2x ... pevne dané bez možnosti výberu ako to bolo u CSlinku. Cena 6 až 7 Eur.

Scudo
Registrace: 2/2006

tak už běží nová frekvence ČT HD a zdá se i v lepší kvalitě obrazu nebo se mi to zdá , ale v % je nová frekvence 11,934 GHz Modulace DVB-S2 / 8PSK (95% ) slabší , oproti nynější frekvenci 11,973 GHz ( 100% ) , Máte to taky ?

standa111
Registrace: 11/2009

Dobré ráno Staniku. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Já nesedím u TV jako někdo , já ji zapnu tak 2x-3x za týden na chvíli . Správně to měli pustit až 1 .4. 2012 . Tak od kdy běží podle tebe když to sleduješ a necháváš si to pro sebe !

standa111

Na laborování a ladění nových frekvencí nemám čas pokud myslíš koukání od této doby ( 15. března 2012. V této fázi bude ověřováno nastavení nových parametrů a případně prováděna jejich optimalizace . ).Já koukám až to spustí ,někdy to u mne trvá i déle cha cha . Tv je u mne jen doplněk k volnému času a ten já nemám . Nedavno jsem doladoval pozůstatky z přeladování 1.2.2012 cha cha a nevadí nám to . .
R^ :laughing:

standa111

Cha cha. Mě je to úplně fuck kdy si to naladis. Jen je trochu mimo tady s tím vylézt jako s novinkou. Když to už 14 dnů šlape. ;) Cha cha

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Já jsem přesvědčený, že balíček MULTI HD (KOMBI + HD PLUS) za 494,- CZK je velmi zajímavá nabídka. A balíček HBO HD +HBO 2 +HBO Comedy +CINEMAX je za cenu kina ve dvou s popcornem, není tedy co řešit :)))

Longines

to standa111: cha cha, nám to také nevadí R^ :laughing:

Longines

to je dobře jinak bych nespal z toho cha cha . :laughing:

standa111

Naposledy co Skylink přidal bez toho že by to přebral od Bulharů nebo s Cslinku byla asi Markiza HD co se týče placené nabídky tak už si ani nepamatuji.

kobra256
Registrace: 8/2010

všechno jednou

končí,musíme šetřit a uskromnit se,těch programů je až,až dost R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

U sousedů dneská píšou že asi v květnu spustí AXN HD tak se možná dočkáte překvápka od M77 ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Ju,ale to by si musel asi M77 zaplatit distribuci.Jinak,uz se na ten kanal tesim jak male dite:)

Ambroz13
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra