Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registrace karty

Nevím co bylo závadného na dotazu, že byl vymazán, když jsem se ptal, zda na kartě ICE výměna půjdou 20 dní volně programy jak je to obvyklé u všech karet Skylink, pokud kartu vložím do přijímače později než provedu její registraci. V dotazu nebyla žádná levárna, karta by byla koupena legálně za 600 Kč, registrace by proběhla legálně, stará karta by byla deaktivována atd. Tak nevím proč zasáhla cenzura jako za socializmu. Dnes jsem poslal stejný dotaz přímo na Skylink.

Cenzora snad může omluvit jedině, pokud se objevila nějaká závadná odpověď, kterou jsem neviděl. Ale jinak si myslím, že dotaz neměl právo vymazat a přestřelil. Dotaz byl čistě informativní na vlastnost řádně koupené karty.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 10.04.2012, 23:03.43

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro redakci

Chlapče ty budeš určite cez Košice! :laughing:

tophunter
Registrace: 4/2010

můžu do toho vstoupit?

si myslím že taková otázka není v zájmu obch.polotiky koho?Nebo že byl zakopaný pes v staré kartě deaktivované?

Ufones
Registrace: 5/2010

pokud kartu vložím do přijímače později než proved

pokud kartu vložím do přijímače později než provedu její registraci

- tak to asi logicky nepojede global free, nemyslíš? :-D Ten běží právě před registrací... Ale nezkoušel jsem, kartu výměna nemám a mít nebudu :-D Možná je lepší si koupit fungl novou (1000-1400 Kč), kde běží global free 20 dnů, a poté 2 měsíce většina...

A možná je to tak lepší udělat každé 3 měsíce, kdo ví :-D

Hollys
Registrace: 3/2009

Standa3

zelenej mužík asi to tvoje téma smazal, protože se obával, že se to zvrhne rad jak na to nelegálně :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jedine co som chcel tomu kosicanovi napisat je sepkanie ze sa nic vypinat nebude a stare karty ,,zaklad,, pojdu este par rokov. Problem je len taky ze ked dojde k vypadku kodovania novy majitel cw od buduceho roka poskytovatelom nehelfne a budu si musiet akekolvek problemy vyriesit svojpomocne. Takze neni dovod menit. CTHD 2 by mal byt vyjednany v starom kode cw. Na odstranenie much je teda do konca roka dost casu. Ale to su veci mimo mna a tazko predpokladat co bude kde len distribucia HD programov je same rozpadanie, kostickovanie, sekanie a posunuty zvuk!
Skylink fuj hanba!

tophunter

Dátum registrácie nemá vplyv na dĺžku global free, pokiaľ si tú kartu 100% načítal v stb ako prvý ty.
Pokiaľ ju registruješ pred spustení, tak si jedine skrátiš dvojmesačný bonus platených programov o tých 20 dní, lebo to sa vtedy prekrýva.

vador
Registrace: 6/2010

co prosím? Mluv k věci.

Pokud se nepletu, tak i ČTHD pojede jen na nových kartách, skylink využil změny TP a tak to starým kartám ustřihne, nebo ne?

A ještě jednu věc jsem zachytil - pozemní ČTHD, cituji:
S vysíláním v plánované první síti DVB-T2, v níž chtějí České Radiokomunikace nabídnout přenosy z londýnské olympiády v HD kvalitě, to je ještě horší. „Dostali jsme nabídku od Českých Radiokomunikací, finančně je pro nás ale nepřijatelná.

Hollys

vador

opravdu?

kdyz kartu zaregistruji 1.1. a kartu poprve vlozim do prijimace 15.1. tak do kdy mi a co presne pujde?

Hollys

Kdo ma kartu CT cw ma doplacat 1400kc a potom kupovat vymenu? Za tie peniaze kupis novu zabalenu kartu! A neni ich malo.

tophunter

Glabal free na 20 dní půjde vždy, ikdyž registraci udělám 1.1. a kartu vložím do přijímače 1.6.

zdrk15
Registrace: 5/2008

od kdy do kdy pobezi GF?

mel jsem servisni kartu a zadny global na ni po prvnim vlozeni nejel, a nejelo nic, a az to zapli /po par dnech)tak tam bezelo to, co bezet ma

nevim presne jak funguje GF, to je neco nahraneho/predzapsaneho na karte? Podle me to zapisuje server poskytovatele jako normalni zapisy, ne?

Hollys

Hollys

po prvom vložení karty do primača 20dni potom treba registrovat kartu

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

chlape! Resim to, co se stane, kdyz zaregistruju PRED prvnim vlozenim karty!

Domnival jsem se, ze v tom pripade pri prvnim vlozeni uz dojdou zapisy na MULTI(od data registrace +2 mesice, anebo od data vlozeni +2 mesice???) a ze se global free ani nema sanci zapnout/zapsat !!!

Pokud je to jinak, budu rad, kdyz mi to nekdo vysvetli.

Hollys

@tophunter, kartu čt(jak tu někdo psal) stačí prý jen vyměnit. Zatím jsem nezkoušel.
Stando položení jakéhokoliv dotazu není nárokové. Tady nejsi na úřadě, placeném ze svých daní.
Doporučuji ti proto dále nerozebírat naše práva, pravděpodobně bys pocítil i jiné. Dotazy pro redakci nepatří do diskuze, máš možnost využít redakčního emailu.
Jak už ti zde někdo napsal, nějaká "levárna" odporující pravidlům se pravděpodobně objevila v dalších příspěvcích.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

a ted tu kristalovou kouli mas kdyz to vis ze by se objevila?

A vlakno o cardashara vetsi levarnou nesmazete?

Huh...

A na muj dotaz zase zadna odpoved, tady se clovek od odborniku nic nedozvi, ach jo.

Hollys

Hollys, umíš číst?
Napsal jsem: by se objevila?

Tomik535

Vidíš tam někde ten podmiňovací způsob?
Ona se tam jistě objevila, jen píšu pravděpodobně, protože si ty podrobnosti opravdu nezapisuji.

Tomik535

1.4. registruješ kartu
10.4. ju 1x vložíš do STB
global pôjde do 30.4.
grátis platené na 2M pôjdu do 30.5.

pozor: ak ju regneš 2M pred vložením do STB, pôjde ti len 20 dní global, placené na GRATIS 2M už vypršali-smola.
Ale kto by tak robil?
Jedine ak kartu registroval pri predaji hneď predajca a samotná montáž trvala zákazníkovi viac ako 2M.

vador

to je nelogicke, mel jsem za to, ze global free ma fungovat ptrave a jen pred registraci karty, ale jaky je tedy TECHNICKY PRINCIP, pokud je tomu opravdu tak?

Hollys

Re: Pro redakci

O tych pravach by som sa rad nieco dozvedel...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Tak teď už to víš.

Tomik535

Plná stránka odpovědí :-) ale žádná Standovi neodpověděla na jeho dotaz. Jen výhrůžky, arogance,..... čtu to tady dlouho, registroval jsem se v době kdy exceloval 007 a to jen proto, abych mu napsal co si myslím.

Klokan008

a koho to zajima co si myslis, ja se snazim neco dovedet a stejne marne :-D

Hollys

Klokan008

Ano přesně, výhrůžky a arogance. Navíc od lidí, od kterých bych to z titulu jejich pozice vůbec nepředpokládal. To je fakt tragédie.

gliderman
Registrace: 6/2008

pre-enablement

Tak ono je to s těmi zápisy asi tak: U karet IRDETO už neexistuje Global free, ale tzv. pre-enablement. Po vložení karty do přijímače se tyto zápisy zapíší na kartu s datem vypršení podle typu karty. Po dobu platnosti těchto zápisů je blokován jakýkoliv další zápis pro produkty již zapsané v pre-enablement módu. Proto se to v praxi bude chovat tak jak správně popsal Vador. Že se to tobě zdá nelogické, přece nemusí znamenat, že to nelogické je R^

nendez
Registrace: 6/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra