![]() |
|
síla a kvalita obrazuZdar všichni,poprosím o radu mám u upc na síle a kvalitě signálu 55% ,pokud by tam bylo více třeba 80% bude obraz lepší nebo je to stejné ? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuPokud se nezmění počasí, tak ne..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuNie len pri zlom počasí obraz lepšie drží!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Obrazbudto je nebo není.Kvalitu obrazu v tomto případě nehledej ani náhodou. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuNo už jsem se lekl, že mraky ze severu ruší kontrat a ty z jihu jas.Ale jedno řešení k lepšímu obrazu tu je. BLACK PANTHER! :bigeyes: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Takébych potřeboval najít v okolí majitele abych to porovnal. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Tomik535že jsi něco neviděl neznamená,že to neexistuje,ale zase na druhou stranu i neznalost osvobozuje ducha R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
další slepec co?https://www.parabola.cz/forum/topic-69535/R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuMimochodem odkazuješ na téma, kde jsi s Frenkym (podle mě) byl úplně mimo mísu a dal ti jasně na frak, navíc o nějakém "obrovském" rozdílu v obraze zde nevidím ani řádku. Ono to ani technicky nejde, musel by být vadný. Což bych ale nepovažoval za jeho přednost.. :)Nezlob se, ale asi máme každý jiné myšlení, na tom není nic špatného. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
já se nezlobímnikomu nic necpu,nejsem vůbec závislý na prodeji,je mě to jedno na co, kdo kouká,ale jen je lituji,pokud jsou vadné,jak podsouváš,je to krásná vada a rád bych takovou vadu u všech přijímačů,na frak se tady nedává,tady se diskutuje,jestli jsem to nepochopil,tak promiň R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
špatně čteš,nebo nechceš,nic si z toho nedělej,já jsem na tom stejně,taky jsem nevěřil,než jsem to viděl a porovnal s dalšími""""Pierrepetr má pravdu, jde o vynikající přístroj. Přepíná do 1 sec z kterékoliv družice na kteroukoliv. EPG je přehledné, ale mnohem pomalejší než u Technisatu.Obraz je vynikající, srovnatelný s Technisaty, navíc je o něco kontrastnější a sytější.""" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuJo a mimochodem, jeho test je mi znám už cca 1.5 roku:https://www.parabola.cz/clanky/4171/medialink-black-panther-cerna-selma-se-nedrzi-konvenci/ Přijímač je mimochodem (jak vidím nejen pro mě) v provedení s CI sloty celkem sympatický, třeba kvůli kovovému panelu či VFD displayi, ale v popisu (pro tebe asi trochu překvapivě) nikde nevidím žádný "obrovský" rozdíl v obrazu o kterém mě stále přesvědčuješ. Bohužel ti to (jak už jsem psal) bez nějakého objektivního testu neuvěřím. Naprostá většina dig. přijímačů má obraz srovnatelný (lépe řečeno bez změření s nepozorovatelnými rozdíly), jen černá kočka tu popírá všechny zákony fyziky. Njn. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jistě chápeš,že tě takto nemohu ,ani nechci přesvědčovat,jen je malý rozdíl mezi námi,já vím o čem píšu,ty jsi ho neviděl,pak není o čem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuAno, máš pravdu, znění dotazu vlákna kolegy samorosta jsem opravdu nečetl.To mě má opravdu přesvědčit? Že si někdo (i díky tvé neustálé propagaci, jak napsal) pořídil přijímač, připojil ho k televizi a zdá se mu lepší obraz? Úplně teď pominu subjektivitu takového "testéra" a už ani nezmiňuji, že si třeba mezitím mohl zvýšit kontrast či sytost barev na své tv. To si ale mohu udělat taky! To ale neznamená, že je obraz "bližší originálu". Já se bavím o naprosto nezávislém testu nezúčastněného člověka na stejném programu, stejné televizi ve stejný okamžik! S takovými bláboly na mě nechoď. Nezlob se. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tak mě napadlozcela vážně bych uvítal nějakou recenzi o obrazové kvalitě různých přijímačů,pokud můžeš tento námět předat redakci,děkuji,99% lidí se stále mylně domnívá,že je jedno co koupí,ty jedničky a nuly,co z toho lezou, jsou přeci stejné u všech typů. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuTakový test je pokud se chce zachovat maximální objektivita těžko realizovatelný. Ono totiž v některých případech dost záleží na software. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuNo ale pochop to, černý panter má to software furt nejlepší. Navíc ten rozdíl je prostě obrovský..Přepneš z Novy SD na Novu HD a zjistíš lepší kontrast a sytost barev.. Poznáme to i my z ledkama.. Nechci se opakovat :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jistěhraje roli i soft,ale v jednu chvíli,s aktuálními softy,na jednom vstupu TV,možná by se srovnání dalo udělat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuOsobně bych povolil i dva stejné vstupy :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535můžeš mě vysvětlit,proč jitříš atmosféru fóra?,vysmíváš se něčemu,co jsi neviděl,právě ty by jsi měl být nestranný a nepodněcovat k neadekvátním reakcím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
každývstup může být jinak nastaven,to bys mohl vědět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuTo, že jsem naživo neviděl pantera, ještě nedokazuje tvé tvrzení.A jestli v Austráli teče voda nahoru, pak ji tedy opravdu jitřím. Nemyslel jsem, že by na tom bylo něco špatného, když tu přece jen diskutujem.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuAno, to vím, ale bývá to právě rozdílný vstup, což je samozřejmě logické.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ano je to takjen diskutujem,ale je tady malý rozdíl,já nemohu editovat tvoje keci,ty moje ano,já půjdu na blacklist,nevím za co,ty ne,ale jinak jsme na tom tady stejně,diskutujeme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuNevím, co máš na mysli těmi "neadekvátními" reakcemi když pouze věcně diskutujem.Nemusím a nechci být nestranný k něčemu, o čem si myslím, že jsou bláboly, kterým by laik mohl uvěřit. Stejně tak, jako každý jiný zde v diskuzi. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tak to jedobře,že chráníš před zlem,o kterém nevíš jestli je zlo,jen se o tom domníváš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |