![]() |
|
Konec CW do konce roku?Prave mi volal nejakej typek (asi z nejaky najaty firmy co dela pro Skylink), a vyptaval se jak doma prijimam TV, tak sem mu rekl ze UPC kabel a CSlink. Toho CSlinku se hned chytl a ze pry jestli vim ze budou vypinat CW, tak sem mu rekl ze vim, ale ze to budu resit az to bude aktualni. Rekl mi ze ma zarucene informace a ze pry budou postupne vypinat nektere programy z CW snad jiz za mesic, a celou nabidku v CW do konce roku. Co si mam od toho myslet?Jo hlavne proto ze mi chtel nabidnout nejaky supr vyhodny tarif za 199/mesic + prijimac s Irdeto kartou. Tak sem mu rekl ze nemam zajem, ze lepsi prijimac mi rozhodne nenabidnou nez ten co prave mam. VU+DUO. |
luco
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 62 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
lucoto vypadá na tajný prúzkum trhu na nový produkt tzv.párování+pronájem+paušál. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Udělal jsi dobře. To ´´výhodné,, by bylo jenom pro něj. Nasrat. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?To postupné vypínanie je pravda. Do mesiaca to majú zverejniť. Najprv by mali vypnúť HD platené, potom SD platené a potom HD neplatené programy |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?...kua preco tu kazdy pepa z depa pise zarucene informacie ala jedna pani povidala. Vsak ked mas potrebu vykecat sa zober par stovak a bez do hospody za chlapama.Tlachaniny typu to alebo to sa bude vypinat su irelevantne - leda ze by si bol jeden z managmentu M77 group. V tom pripade by to boli zarucene informacie aj ked v poslednej dobe glisni*ek sa snazi robit bu bu bu aby ludia hufne menili karty a on nemusel prilis vela investovat do vymeny.. pri nakladoch cca 10 € za poslanie novej karty pri cca 2.5 mil zakaznikoch oboch platforiem je to pekny balik penazi . Tak hura do vymeny ... Rv |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@jklajbanpred mesiacom som aktivoval na rok balik multi zakaznikom s priujimacom homecast cr 150 bez ci modulu .. karta ice tam nechodi .. a takych ako ja je spustu predajcov, takze tomu neverim ze by to malo taky rychly spad.Turci u digiturku uz 2 rok menia karty a jedine co zobrali boli HD-cka a premiove kanaly LIG TV .. popritom je stale xy stotisic kariet aktivnych - staci si dal logovat emm stream.. |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?O něčem se musí tlachat i kdyby na chleba nebylo že mediku ;)@jkajban, ten postup přece není nelogický. A o tom, že to jednou udělají přece víme už docela dlouho: https://www.parabola.cz/zpravicky/16572/skylink-do-mesice-zverejnime-plan-vypinani-cryptoworks/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?cca 2.5 mil.zákazníkov oboch platforiem-To si trošku prehnal,nie?GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Jsem z toho už jelen :) Mám starou bílou CW kartu, ještě T&T.Mám základní nabídku bez placených programů. Myslel jsem, že mi karta pošlape dál, akorát nově přidané programy mi nepůjdou. Budu tedy muset opravdu vyměnit kartu za Irdeto? |
Vagi
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?@Vagi, zatím pouze v případě, že bys chtěl něco, co na té své mít nemůžeš. Jak píše Medik, myslím, že dlouho to bude ještě pouze na dobrovolnosti. Jak to může být ještě nejasné.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Tomik: díky za odkaz...chce se mi z toho ;P |
Vagi
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
mediktreba to sledovať a čítať a nie chodiť do hospody na chlachatinyTomik535 - ale ja to predsa netvrdím že postup neni nelogický - naopak |
jklajban
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?@jkajban, taky jsem netvrdil, že jsi to tvrdil ;)Já jen, že to je ještě pro někoho překvapením.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Jak už tu na to téma napsal hdpe, bylo by to "čestné a sportovní", tak se synci konečně pochlapili ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535OK, veď to |
jklajban
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Došlo na mé slova - psané zde. "že to CW vypnou "" konec 2012 !!! :) :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?vypnou to 20. prosince 2012. Už Mayové věděli to, co dnes ještě neví ani Glisník :))) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
@petr86SЕТI (Search for Extraterrestrial Intelligence), nezávislá nekomerčná organizácia pre hľadanie mimozemského rozumu, spravila senzačné vyhlásenie: „K Zemi sa pohybujú tri obrovské vesmírne lode. Najväčšia z nich je veľká 240 kilometrov na dlžku a 50-90 kilometrov na šírku.No tak toto možno nevie ani pan JG, ale zasa Majovia vedeli,takže to skor bude konec aj pre IRDT, podla tohoto vyplíva že ešte sa snažia stim niečo urobiť, aby to CW stihli vypnuť do toho decembra 2012, lebo ináč už na vymene nezarobia. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?já bych kryplworks vypnul už včera na všem a byl by klid :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Já bych vyměnil kartu CS Link, ale zadara za 600kč ne!! RvNechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?TRE: Z neceho preci musi Skylink/CSlink respektive M77 Group zit ne? |
luco
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?No, ale z Firmy do Firmy, ked vlastník je tobož Jedna totožná Firma, to už pomali speje, ako nedovodné obohacovanie sa :))) síce celkom sa to tak nedá povedať, lebo je to DOBROVOLNE na strane zákzníka, ale predsa je to len trošku nahlavu. Rv |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?TRE: i u sousedu v Rakousku probiha vymena starych karet ORF CRW za nove a cena je tusim kolem 20,- euro. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
HYPERNo jo, ale Rakušaci Nezarábaju 300 euro :))) ,ak by som to mal prepočitať, tak ICE by u nás mala stáť nie 24 ečok, ale primerane platu a Dochodkom strednej vrstvy 2,40 ečka za kartu. :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?Pistok,to bych taky bral za 2.40,- :) A mam to zadarmo! :))) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Konec CW do konce roku?HYPER. Možno za 20 rokov až sa Nedajbože priblížime tím Rakuskym Platom, tak to aj na Podpore budeme mať dá sa povedať "zcela zadarmo" R^ |
PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |