Quantcast

Skylink: Do měsíce zveřejníme plán vypínání CryptoWorks

| Martin Vyleťal | tisk

Diváky satelitních platforem CS Link a Skylink čeká v následujících měsících postupné vypínání systému podmíněného přístupu CryptoWorks a tedy i nutnosti vyměnit starou přístupovou kartu za novou. Pokud tak již neučinili.

"Začneme u placených HD, pak přijdou na řadu prémiové programy, ostatní placené programy a skončíme u neplacených HD," popisuje webu parabola.cz plán vypínání systému CryptoWorks Jaromír Glisník, ex-šéf společnosti TradeTec. "Časový plán hodláme zveřejnit do měsíce," dodává.

Vyměnit starou CryptoWorks kartu budou muset nejenom klienti Skylink ale i CS Link. "Vypínání CW se týká obou platforem," zdůrazňuje Jaromír Glisník. "Podpora CW ze strany Irdeta končí pro všechny platformy na světě 31. 12. 2012," upozorňuje.

Majitelem obou platforem Skylink a CS Link je lucemburská mediální skupina M77 Group, která bude mít za úkol postupně zlikvidovat systémy podmíněného přístupu CryptoWorks s CAID 0D03, 0D70 a 0D0F. Zákazníci mohou využít migrační karty Skylink VÝMĚNA, která je typu Skylink ICE a může pracovat jak v nových dekodérech Irdeto, tak ve většině starších pro systém CryptoWorks.





Reklama




Vybrané články