Quantcast

Skylink: Zařazení dalších programů CS Linku v nedohlednu

| redakce | tisk

Před měsícem představila společnost Eviso migrační nabídku pro zákazníky CS Link . Přes kartu Skylink Výměna mohou přejít na nabídku sesterské platformy Skylink. Ta ale neobsahuje některé žádané placené stanice, které jsou dostupné pouze na CS Linku.

Kdy se objeví zbývající programy CS Link i na kartách Skylink? "Prozatím neexistuje žádný konkrétní plán na zařazení těchto programů do nabídky Skylinku," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, který se momentálně stará o integraci obou platforem do společnosti M77 Group. "Vyloučit se to nedá, ale v krátkodobém horizontu s tím nepočítáme," dodal.

Abonenti mohou s kartou CS Link navíc přijímat stanice AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi, Spektrum, Minimax a Universal Channel. V případě televize Spektrum omezení platí částečně - Skylink má ve své nabídce HD mutaci této stanice.

Připomeňme, že na kartách Skylink se již objevilo několik stanic, které byly doposud dostupné pouze na kartách CS Link - filmové kanály HBO2 a Film+ a dále Prima Family HD.





Reklama




Vybrané články