Quantcast

Zlepšete svou kondici i náladu na Fine Living

| redakce | tisk

Začněte úspěšný den pomocí dynamických jógových cvičení vhodných pro každý životní styl i všechny úrovně fyzické zdatnosti s novým pořadem Jóga pro život. Vysílá ho stanice Fine Living každé ráno v 6.50. Každý kurz se skládá z rychlého workshopu zaměřeného na konkrétní pozici, po němž následují rozcvička a samotné cvičení.

Cvičení v novém seriálu Jóga pro život vede mistr Kurt Johnsen, zakladatel populárního a uznávaného jógového systému American Power Yoga. Kurtovými kurzy již prošly tisíce účastníků a sám pro svůj systém vyškolil desítky instruktorů. V Kurtově kurzu se naučíme pozici psa hlavou vzhůru a vysvětlíme si, proč je vhodná k otevření a protažení trupu, protažení páteře a posílení svalů. Celý kurz se skládá z rychlého workshopu zaměřeného na pozici, po němž následuje rozcvička a cvičení.

Zlepšete svou kondici i náladu na Fine Living
▲ Zlepšete svou kondici i náladu na Fine Living

Poté si zdokonalíme pozornost, a to na základě pozice orla, která umožňuje skvělé protažení stehen, boků, ramen a horní části zad. Tato pozice představuje přirozený lék na zlepšení koncentrace a rovnováhy, protože ke správnému provedení vyžaduje opravdové soustředění. Dále vám Kurt ukáže, jak vám může jóga pomoci zachovat si i ve vyhrocené situaci klid - k tomu je ideální pozice volavky.

Jóga pro život televize Fine Living je dokonalým začátkem každého dne. Začíná vždy deset minut před sedmou hodinou ráno.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články