Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

LM od září na Prima Cool

dle info na konkurenčním webu, docela zírám

spartann
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LM od září na Prima Cool

No, tak vzhledem k tomu, že práva na PL pro Evropu se tentokrát budou prodávat zřejmě bez možnosti sobotních zápasů od 16:00 (nesmyslný požadavek ze strany PL), tudíž dost levněji, určitá šance tam je. Uvidíme.

polulin
Registrace: 10/2007

to jsou zase kecy

Digi TV má práva na PL ještě na další rok plus opci, tak bych zde neroznášel nějaké fámy....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Práva pro sezonu 13/14 a další dvě sezóny se budou prodávat toto léto. Tu opci tam mimochodem měla i NS.

polulin

13/14 ano

.... ale já myslel, že se zde mluví o tomto podzimu...

hotovyrad

=světlé= zítřky.... :-(

Pokud nebude "čtyřka" vysílat v HD, tak se máme nač těšit, jediný HD fotbal v týdnu bude Kapr liga, zbytek SD mazanice s komentátory ve studiu.... Díky za Cyfru a Platformu....

hotovyrad

Ne, ne, bavíme se o dalším trojročním kontraktu začínajícím sezonou 13/14. Osobně mi to teda žíly netrhá, neb oficiálně abonuji Cyfru, ale trošku doufám, že pro arabský svět tentokrát přeplatí všechny AlJazeera. Mimo Evropu se totiž bude jednat o prodeji všech 380 zápasů.

polulin

souhlas.....

Už jsem se taky dávno zajistil (ofiko Platforma a nasdílená Cyfra) jinak, přece nebudu čekat 3 roky...

hotovyrad

@polulin

Kdyby koupili JSC sports PL byla by to paráda ale potom bych nechtěl vidět cenu těch karet už ted je rozdíl jednou tolik někde stojí 3 litry jinde ta samá 6 njn ceny našich obchodníků jen by mě zajímalo kolik stojí přímo v Kataru 70 usd?? ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE:Zbytečný kanál

hotovyrad;Jak muzes srovnavat Cyfru a NovaSport? Oboji je nekde jinde. Cyfra je platforma a NovaSport jen jeden program. Kdyz uz tak srovnej CANAL+ s Novou a ne naopak. Bez CANAL+ by CYFRA davala tak velky kulovy a O PL by se Ti mohlo akorat zdat. Neni to tak dlouho co CANAL+ v Cyfre daval jeden zapas PL v HD a dalsi druhy den v SD. NovaSport je jen jeden a neni nafukovaci.Az jich bude vic tak muzes srovnavat. Diky i za to co tam zvladnou nacpat. Kdo chce vic ma mnoho moznosti jinde tak jako Ty nebo Ja. Na zdravi R^

thrasher
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra