Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Technisat digit CCI2

Dobrý den přátelé. Rodiče používají starý sat. příjmač
Technisat digit CCI2 s kartou Skylink a chtějí zakoupit kartu ICE výměna ale mám obavy, že nová karta nebude fungovat spolehlivě. Mohu Vás poprosit o Váš názor ohledně příjmače a karty ICE?
Děkuji.

Vu+ Duo, motor

sumar
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat digit CCI2

Vždyt tam máš CI clot, tak kup potřebný CAM modul a jedeš dál. Tento receiver je poslední slušný model od Technisatu, pak nastala éra sráčů.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxone, díky za radu, doma mám jen stařičký modul CryptoWorks SCM a na něm karta ICE asi nepůjde.
Mám v záloze na půdě Openbox 810 a na něm ICE po nahrátí příslušného software jde. Nechci důchodcům vysvětlovat, že musí zakoupit ještě novej modul atd...

p.s. Měl jsem možnost prohlédnou si za provozu celé Rohde...ve Vimperku, moc pěkné.

Vu+ Duo, motor

sumar

CryptoWorks SCM je certifikovaný CW modul a v jednom Ferdovi ho používam s ICE kartou. Tak nevidím žiadny dôvod prečo by ti v ňom karta nemala ísť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

sumar

Když náhodou ten modul budeš kupovat, tak :Irdeto Smit HD CI/CI+ na e-satelity. NE CI+ ! ! ! R^

CES
Registrace: 4/2007

sumar

Byl jsem ta v loni, bylo to fakt zajímavé. Co si říkal na to zahořování koncových stupňů vysílačů do umělé zátěže? ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zahořování konců bylo zajímavé už chlazené dusíkem ale jsou tam přísná pravidla kvůli statice, tak jsem koukal pouze od bezpečnostní lajny. Ale měl sem možnost prohlédnout si tištěné spoje, ruční i strojové pájení smd součástek, cívek a různých komponentů. Byl jsem překvapený, jakýma a kolika testy musí každá deska projít. Já zvyklý na trafopájku a klasické drátové odpory a kondenzátory....
koukal jsem jak malej kluk.
Jinak děkuji Všem za odpověď.

Vu+ Duo, motor

sumar

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra