Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Slováci-Mistři

Gratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!!

hajas
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slováci-Mistři

ako vy na pol čech na pol nemec...to je realita to neradi tiež počuješ

Milan C
Registrace: 4/2006

To Milan C: Jsi z Blavy :)))

Longines
Registrace: 3/2012

Milan C

Ano opravdu nam nemecke predky a nestydím se za to jsem z Liberce

marcel79
Registrace: 4/2008

Longines, Marcell vy jste zralý na psychiatrii :bigeyes:

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Ani my se nestydíme...že máme predkov z rakuska uhorska

nie som z blavy ale odtial, kde 90 percent čechov chodí na dovolenku a ide sa pozabíjať za krásami slovenska!!! Ide sa pozabíjať za prívetivosťou ľudí....

Milan C

To Magicial: Proč já? Co jsem napsal, že mě tak vidíš?

Longines

Ja mam cechov rad a budem Vam fandit!
To s tymi madarmi moze tvrdit len clovek neinformovany tu si postuduj :
http://spravy.pravda.sk/smk-sokovali-vysledky-scitania-d35-/sk_domace.asp?c=A120415_114735_sk_domace_p12

A vobec o akych satelitoch to tu tocite?

Peep
Registrace: 10/2010

To Milan C: Ale i tak víš, co je v překladu magyar nyelv? Odkud tedy jsi?

Longines

SMK šokovali výsledky sčítania

Ano kazdy kdo ma sanci odejit ze slovenska odejde za lepsim madari do HUN....

marcel79

To Peep: Běž už spinkat a čehůnum už nemusíš fandit, máme vyhráno :)))

Longines

presne ako z čiech do nemecka...až 15 percent čechov tam pracuje alebo dochádza za prácou. To je až neuveriteľné....vyhánate ľudí z vlasti?

Milan C

Milan C

Mas opravdu kristalovou kouli ja do nemecka jezdim kazdy den za praci ale taky se vracim...na rozdil od tech madaru ty uz se nevrati

marcel79

Chlapci kluci nehadajte sa cesi su aj tak lepsi lebo ich je 10 mega. Cez pracovny tyzden s nami 11mega proše pana. A zajtra vlastne uz dneska fandit jak čehúni tak slovač. off

tophunter
Registrace: 4/2010

RE: Cesi, blazelajte nam - 3:1

To fansat: V jiném vlákně jsem se už vyznal Slovákům, ne tobě! Slovák by takové vlákno nevytvořil! Ale tady ti napíšu, že ti nejspíš nebude stačit zítra druhé místo, které už nikde není tolik vidět. Jsi namyšlený typický Blavák, ač možná budeš třeba z Nitry. Stříbro, nebo bronz, asi už žádný ROZDIEL :)))

Longines

@...

Nie je pravda,ze Slovaci maju natocene na sidliskach satelity na Digi,skor je to Astra
Niekto tu tiez pisal,ze Ceske deti nevedia,ci nerozumia slovencine-preco asi ? Tentokrat nechcem urazit CT,ale az na vynimky,velmi malo vysiela slovenske programy,komercne vobec-a nase rozpravky bol proste hnus nadabovat do cestiny-hotova katastrofa. Viete si predstavit Popelku v slovencine ? Ja radsej nie.Cesky dabing je ovela zvucnejsi a dynamickejsi,ako nas,Markiza drvivu vacsinu vysiela filmy v slovencine a aj ked sa snazi nadabovat film kvalitne,ale proti cestine sa to nevyrovna.
Tiez sa mi nepaci,ze nase TV si nazyvaju filmy po svojom-jeden z mnohych-film Cabin Fever-vsade je tento nazov,nepreklada sa,lebo by to bol do istej miery nezmysel,ale nasa JOJka si ho premenovala na Smrtonostny vylet.Katastrofa.A stacilo mi vidiet Texasky masaker v slovencine...Takze vdaka Vam za skvely dabing Cesi...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

@hovovyrad

Že prečo je pre Vás Slovensko bližšie ako Rusko? Spoločne s Českom je Slovensko v EU či vo V4, na Slovensko môžeš prísť len s pasom a cez hranicu prejdeš ani to nezaregistruješ. Rusko je teda pre Vás podstatne vzdialenejší štát. Ale aby si ako jediný Čech fandil Rusom, v tom Ti brániť nikto nemôže, máš na to právo

LuboTS
Registrace: 5/2006

@Mego

Keď už riešiš ten dabing, vedel by si si predstaviť že pozeráš napríklad Priateľov po česky??? To sa vôbec nedá, ten český dabing je príšerný!!!

LuboTS
Registrace: 5/2006

Koukám kolik lidí reagovalo v jednom vlákně. Za tu dobu co tu jsem si nepamatuji, že by tolik lidi reagovalo na jedno téma. ;)

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

hifiok

Abych si udělal střízlivý a objektivní názor na Rusko a vše kolem něj nejsem vůbec mladý/bohužel/. To je pouze bilancování jasně doložitelných faktů a událostí. Názor na nicka hotovyraad je po letmém shlédnutí všech devíti stránek tohoto treadu jasné také, je to provokater. Ohánět se mým věkem není na místě, ale čte se to pěkně, díky. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

máš možnosť ,vidieť kolko jebnutých sa zúčastnilo .kôli jednému zápasu. ešte dnes treba vydržať a zajtra to bude už v pohode.
Admin by mal tento nezmysel odstrániť. nerobí to dobré meno serveru ,ani nám.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Citam rozne prispevky a nazory ohladom vcerajsieho hokeja a neda mi nezareagovat.Ja som v Anglicku, sportove prenosy vacsinov sledujem cez Skylink v HD no vobec mi nevadilo sledovat vcerajsi zapas na DIGITV.Stretli sme sa parta asi 30 cechov a slovakov a hokejom sme sa super zabavali,vzajomne sme sa hecovali a vsetko sme patricne oslavili. A este myslim ,ze tento prorusky ucasnik fora je iba cisty provokater.Drzim palce.

jarek65
Registrace: 1/2011

@jarek65

přesně tak.A není to jen provokatér,ale především "ma*or",který by tady ani být neměl... ;P

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

to jamess96

Takže pokud občan svrchovaného státu A bude v souboji dvou naprosto cizích svrchovaných států B - C fandit někomu jinému, než ty, tak je to (nevhodné slovo)? Opravdu se musím pokrytectví, šovinismu a radikalismu (nejen Tvému) smát, i když tohle je vlastně hodně k pláči

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Obidve mužstvá sa bili jak draci, vydali zo seba maximum a ja osobne by som nemal problém zagratulovať českému, keby vyhralo. Tentoraz sme boli lepší my. V prípade, že by vyhralo české mužstvo a my by sme sa ďalej nedostali, fandil by som im a určite nie iným... a nielen preto že sme tvorili spoločný štát, žije mi v Česku mnoho príbuzenstva a aj moje dospelé dcéry. Preto nechápem niektoré zbytočné narážky, ktoré tu zazneli. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

to LuboTS

věř tomu, že jako jediný Čech rozhodně fandit Rusku nebudu, protože ne všichni jsou tupé ovce nechající se vézt zde popsaným šovinismem - což direktivně podaný šovinismus ve smyslu "každý Čech bude nutně fandit Slovensku" bezpochyby je. A nemám problém Ti vmíst do tváře komentátory Slovenské TV při zápase CZE - SWE, kteří naprosto nepokrytě fandili Švédsku, ale na to mi předpokládám nic nepovíš, protože se tohle nebude hodit do krámu...

hotovyrad
Registrace: 3/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra