Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Slováci-Mistři

Gratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!!

hajas
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465
Odpověď v diskusním vlákně

to Maneto

Přečti si mé příspěvky zde.... v ani jednom jsem proti Vám neřekl jediné křivé slovo, jen jsem odmítl šovininistickou direktivu vám automaticky fandit. a to je celé....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Slováci Mistři

Blahopřeji Slovákům! Byli lepší, naši na ně nic nevymysleli a skvělejim zachytal brankář,porazte Rusy - budu držet palce! Soused z Těšína :)))

talahasse
Registrace: 1/2011

@hotovyrad

Tiež odmietam všetky - izmy, ako napr. komunizmus, šovinizmus, alebo iné formy spoločenského násilia, zastupujúce totalitárnu ideológiu...niektoré som si vyskúšal aj na vlastnej koži...

Samozrejme že fandiť môžeš trebárs aj Slobodnému Bangladéšu, toto právo ti nemôže nikto uprieť, zbytočne si si však svojim vyhlásením proti sebe poštval niektorých diskutujúcich. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

to Maneto

ano, máš pravdu, ale můj pohled na věc je ten, že každý slušný člověk bude mé svobodné rozhodnutí respektovat - tak, jako já respektuji to jeho. No a ten zbytek mi za to slušné slovo nestojí, takže se defacto nic nestalo.

hotovyrad

Majstrostva

Pepíci nič proti vam nemam pozeram len vašu ligu naša stoji za nič ale v priprave som pozeral našich proti vam a posledny ste vyhrali iba na najazdy zo štastim.

profant
Registrace: 11/2007

RE: Slováci-Mistři

hotovyrad 08:31.16

je dost mozne, ze nasi komentatori z STV v zapase Cze - Swe viac fandili svedom, kedze este o nieco slo a svedi boli pre nas prijatelnejsi super. V zapasoch s vami sme skoro vzdy tahali za kratsi koniec ... Vsak aj v zapase CR - SR nasi komentatori evidentne drzali nasim a myslim, ze na tom nie je nic zle :)
Ak uz sme ale pri komentatoroch, v zapase SR proti francuzom sa obaja komentatori CT4 v suvislosti s nasou hrou vyjadrili, ze by nevsadili ani 1 eur na to, ze budeme hrat o medajlu, vraj, ked na nas vyleti Kanada, Svedsko, alebo vy, nemame ani najmensiu sancu, no a vidis ako to dopadlo :)
V kazdom pripade vam ale drzim palce v boji o bronz ;)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Psychoprovokater

Je to člověk, který je na psychiatrii, nebo z ní uprchl, nebo mě vycházky. Toto není možné, aby odpověděl každému svými přiblblejme odpověďmi. Už si tu na této stránce ani neškrkne. Ćest jeho památce.

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

hotovyrad je inžinier marxizmu leninizmu :laughing:

PeMa
Registrace: 2/2011

to josef BA

díky za potvrzení, já jsem jen musel reagovat na to, jak se minulý předřečník tloukl do prsou, že na SVK všichni fandí Čechům.... prostě i Ty to nyní potvrzuješ.... krom vzpomínek jsme si dvě naprosto rozdílné země. Finále si užiju na Sport 1 HD RU, zápas o bronz... no... to bude takové divné ale mrknu.... díky :-)

hotovyrad

to Magicial

není to právě naopak? Odpovídám naprosto racionálně a chci racionální odpovědi i od druhé strany.. ale čemu se vlastně divím, je to stejné u všech radikálních šovinistů - kde nejsou argumenty, tam je laciná propaganda a zastrašování a já jsem moc rád, že mi těmito svými výlevy i ty dáváš zapravdu :-) díky P.S.: proč bych si zde neměl škrtnout? Ty mě odsud vyhodíš? to je další potvrzení TVÉ malosti, nic víc a díky žes mi tímto vlastně nahrál :-D

hotovyrad

to PeMa

o nejsem, a víš, co taky nejsem? Zapšklý a zamindrákovaný de**l

hotovyrad

fínsky komentátor bol najlepší. ten to prežíval viac ako my.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nffFVZRa22k

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Chlapi nehádajme sa tu, áno, v jednom máš pravdu hotovyrad, že čím ďalej na východ sú ľudia dobrosrdečnejší, dokážu sa podeliť aj o to posledné, čo majú, ale prídi sa spýtať k nám na Slovensko do TRANS-firiem, ktorý vodič by robil prepravcu na východ. Odpoveď je jednoduchá-ani jeden to nechce robiť, pretože majú zlé skúsenosti, buď ich prepadnú alebo okradnú a to si musia robiť ešte zbrojné preukazy, aby chodili ozbrojení. Nemám nič proti rusom-sú to predsa tiež slovania ako my, ale čo je veľa to je veľa.

PeMa
Registrace: 2/2011

Psychoprovokater

V jiných příspěvcích mu nikdo neodpovídá, je to blb. Utíkejte od něj.

Magicial

to Magicial

nekoukej do zrcadla, když něco píšeš, beztak to nemusí být pěkný pohled a navíc i na veřejnosti vypadáš jako blbec

hotovyrad

@longines

A ty jsi namyšlený, blbej spratek. Budeš bud z Prahy, nebo Kolína nebo Pardubic. Jaká tvá odpověď taková moje.

Magicial

Psychoprovokater

Zapšklý a zamindrákovaný de**l

Magicial

to Magicial

..jsi Ty... nebo vůbec nevíš, jak se zapšklý a zamindrákovaný člověk projevuje, ale jen používá silná slova, což je asi pravda.... přečti si mé a jiné komentáře.... v ani jednom mém nepíšu nic zapšklého, nic co by něco jiného negovalo, pomlouvalo atd.... zapšklý já opravdu nejsem.... jenže lidé Tobě podobní na sebe jinak, než silnými slovy a rétorikou ani upozornit neumí, protože jim chybí argumenty, IQ případně kombinace obojího.... umějí jen vyřvávat... a to je celé

hotovyrad

Psychoprovokater

Halohalo opakuji: Zapšklý a zamindrákovaný de**l :ogre: :ogre: :ogre:

Magicial

to Magicial

myslím si, že soudný člověk si na Tebe udělá obrázek sám....

hotovyrad

Saxon, ohánět se Tvým věkem je na místě. Já vím kolik Ti je let.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Ako to tak citam tak zistujem ze nielen cesky TEAM to nenohol preglgnut, tu hroznu prehru ale aj vela ceskych FANDOV.Neprisli van Jagr,Štesti a Nahoda a takto to dopadlo s vama.SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOO

jukon
Registrace: 12/2007

to jukon

ty jsi zcela mimo a jen další šovinista, já bych fandil Rusku, i kdyby hrálo s kýmkoliv jiným mimo nás.... pořád nechápu tu samozřejmost, proč bych měl fandit Vám.... nic proti SVK nemám, ale ani nic pro....

hotovyrad

jak rikam, diky. jeste jednou...:) jinak k tomu muxu3 ze Savatoboru co jsem te zadal o zkusenosti, uroven signalu, resp C/N mam pod hranici detekce. Ani dlouha, smerova pasmovka mi nepomohla.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

hotovyvrat

Ale mi od teba nepotrebujeme a ani nechceme fandenie radsej si mal fandit vasim trochu viac

jukon
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra