![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
a vůbec...tohle nemá smysl.... jak to tak čtu zpětně, krom napadání a mlácení prázdné slámy se zde ničeho racionálního nedočkám, nemysím si, že bych měl diskutovat s někým, koho za sobě rovného fakt nepovažuji.... a že zdravím slovenské "Mistry" :-DDDDDDDDDDDDDD |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
to liqueremůj, Tvůj? Ne, nevím, a nemyslím si, že by mě to mělo zajímat, že mi to pomůže v životním směřování, nebo že mi to naplní ledničku.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřije mi sum a fuk kedy zdupkal tvoj foter, ci zdupkal za nejakou defkou alebo zdupkal preto ze nemohol viac pocuvat tie tvoje nazory.keci z tej stranky su skoro totozne z tvojimi a urcite si jeden z tych 11xx lajkujucich.. zcestne su aj tieto tvoje nazory v teme : https://www.parabola.cz/forum/topic-71049/ .. vis co kluku banícka, kapecku se proplachni cistou vodou, sedni na tu svou babetu a zajed nekde do hor ... ten ostravsky smog ti nejspis leze na mozek Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
to furickaCelý víkend trávím na své chatě v Jeseníkách, zde je opravdu čistý vzduch.... to za prvé... za druhé tím, jak zde vytahuješ jiné fórum jen potvrzuješ, že Ti nejde o argumenty ale o to do jiných kopat (notabene mi ukaž, co tam psaného je zcestné) a za další, proč mi říkáš, že jsem "hornický" Kluk... jo aha.... blahoslavení budíý chudí duchem, kteří si myslí, že Revoluce byla v 1981 a že se v Ostravě v 2012 těží uhlí!!!! :-DD Zde bude IQ hodně slabé.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiNo tvoj,ja o mojej rodine viem, ale ty asi nie.Skor je to cudne.Nie kto ti naplni chladnicku,tu si napln sam,preco by ju mal lnit niekto druhy? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquerePoukaz na naplnení ledničky byl v souvislosti s tím, že znalost toho, kde sloužil můj děda mi k ní nepomůže a nevím jak Ty, ale já jsem materialista a nerad se zabývám zbytečnýma věcma, což vědomí o službě mého děda je |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiTak to je pekny satelitni prijem tady melete furt dokola. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřipotom chapem uz vsetko...........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to anton,,,Máš pravdu, já zde končím.... co zde s "inteligentama".... jeden tvrdí, že revoluce byla v 1981 a že se v 2012 těží v Ostravě uhlí, druhý že můj táta byl STBák (třebaže jsem napsal, že v 91 emigroval do DEM), další zase když tvrdí, že jsme byli se SVK společný stát, tak stejný můj argument, že SVK byl jeden stát s HUN popírá, další inteligent zde napsal, že celé Slovensko fandí Česku, i kdyř komentátoři veřejnoprávní STV zcela otevřeně fandili Švédsku, další mě obvinil z toho, že o svých výletech na Východ lžu, taky že stav 3:1 (nyní s Finskem) je definice trápení a těch perel bych mohl najít ještě více...... a vůbec, den jsme pěkně zabil, pousmál se nad malostí jiných, jdu dokoukat na hokej a večer budu fandit mým "bratrům" u lahve Russian Standard Vodka a skleničky kaviáru (už mám jen dvě, musím si v červenci dovézt).... Hokeji a dobré náladě zdar |
hotovyrad
![]() |
|
opravaemigroval v 81 samozřejmě |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiTak běž odsud do (nevhodné slovo)e, když tu je iQ hodně slabé. Zajimavé že 90 procent lidi zde na parabole je proti tobě, mějí ta za (nevhodné slovo)a, psychopata, potomka ruských okupantů, ale ty jsi stále prosazuješ svůj názor, který je zlý a nepravdivý.Kde to žiješ :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
to Magicialtys viděl můj Rodný list, když tvrdíš koho jsem potomek? V tomto fóru je celá Parabola? Ukaž mi JEDINÝ názor, který nebyl pravdivý.... stačí jeden.... nebudu mít problém se omluvit.... samozřejmě neukážeš nic, protože jen mlátíš prázdnou slámu a jsi to naopak právě Ty, kdo mi dluží odpovědi na mnou položené otázky.... |
hotovyrad
![]() |
|
to MagicialCelá parabola je proti mě.... už se jí bojím, nejsou náhodou pod okny??? Proboha, ty jsi ale malinký prosťáček, ubožáček na duchu.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřiproti všem.Běž odtud do (nevhodné slovo)e ;PNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
to Magicialjo, protože Ty mi něco řekneš, tak já to udělám :-DDD Už kvůli Tvým károvaným očím :-) |
hotovyrad
![]() |
|
PsychopatTy jsi fakt (nevhodné slovo), tak ještě jednou pro primitivní. Podle reakci v tomto vlákně je 90 procent proti tobě a má absolutně jiný názor. Zopar jedinců s tebou souhlasí. Co k tomu dodat. Nic. Jen maličkost: Jsi nemocný a třeba se léčit. Život s tebou musi byt velmi těžký. Asi proto se zde ukájíš a řešíš si určitě nějaké mindráky.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
jooooooPsychopat, to jsem už dlouho neslyšel!!! Ty si vážně nevidíš do úst.... ale dovedeš rozesmát svou malostí, to je zase dar, který se cení :-) |
hotovyrad
![]() |
|
PsychopatAle slyšel!!!!!!!A zase keci blbečka. Hoďte na něj síť :razz: :razz: :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
mimochodem....tech lidi, kteri se mnou souhlasi neni o moc min, nez tech druhych, jen ale rekli svuj nazor a nemelou sracky jako ti, kteri si mysli, ze SVK a CZE jsou jeden stat a revoluce byla v 81. Drtiva vestina tech lidi, kteri jsou proti me ani nevi, kde se Rusko nachazi, nerekli by si Rusky ani o jidlo (a v pripade Cechu by meli problem se domluvit i Slovensky kdyz se zde nimi zastituji - u Slovaku naopak) - takove nazory ale vazne relevantni nejsou |
hotovyrad
![]() |
|
ale ne......je to prima poslouchat ty Tve slaboduche narky pred psychopatem.... tohle je ale Tvuj "obrazek" ne muj :-) jen tak dal.... at se luza pobavi.... Chleb a Hry! |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradtakychto typkov ako ty basniacich o lahvi Russian Standard Vodky a skleničke kaviáru velmi dobre poznam .. Aj minule jeden podobny bol na dovolenke, v hospode plna huba - milion sem, milion tam a rano som ho videl s tesco taskou sediaceho v rodinnom kruhu pri jednej pastete a 8 rozkoch .. tu jeho excelentu vetu mam v hlave dodnes: " Jo Maruš to sme se dnes nadlábli " :laughing: :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
PsychopatNekecej, si přečti příspěvky žiješ si jen ve vlastním světě a to je nemoc kterou je nutno léčitDochází ti lék? Už píšeš kraviny ne v jednom příspěvku pro mě ale najednou ve dvou :razz: Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
furičkaA ted se stav. Bude odpovídat i tobě i mně. Na 100 pro R^Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
to furickalahev Standardu za 490 korun mi rozhodne jako snobske piit nepripada a kaviar v prepoctu za 200 korun 100 gramu je taky na pohodu... notabene klidne Te pohostim, prijed :-) Nebo pokud chces, az se budu vracet z Vychodu, mohu Ti kaviar dovezt, do brasen se toho vejde dost :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiJešte mne, blbečkuNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |