![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
Blahopřání Slovákůmza povedený taktický výkon a disciplínu. Pevné nervy ve finále proti dosud nejlepšímu mužstvu tohoto šampionátu. Porazte je vtipem. Proti Rusku však nejsem zaujatý.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Jozef191Veru ceskoslovensko dve medajle R^ |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE:Slováci-MistřiSlováci jsou snad už několik let cizí samostatný stát ne?Tak naco se furt bratříčkujete.Slováci dostanou pět kusů,stáhnou ocas a povalí dom.Potom se budou vymlouvat že byli unavení ze zápasu s náma. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Cesi, blazelajte nam - 3:1dnes vyhral lepsi tym, nas nepodrzel golman. udelejte zitra ty Rusaky za nas. Gratuluji k vitezstvi.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřihele pauzák promluvil a dal tomu korunu. |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
to borano mozno dostaneme 5 kusov, ale v celkovom poradi budeme lepsie ako ceska republika. a to nie som nijak zaujaty :))) :laughing: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
paranTo nema cenu.Nechaj ich kreslit mapy......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiDo finále mohol postúpiť iba jeden, myslím že dnes to bol zaslúžene ten lepší. Zajtra držíme palce aj bratom Čechom.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
GratulaciaPokusime sa ukazat Rusom,ze na to mame,ale bude to najtazsi zapas zo vsetkychA Vy Cesi,dufam,ze tiez ukazete Finom a vybojujete tu medailu.Drzim palce !!! Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
to mujuobávám se, že Finové nás přejedou, ale snad budou více otrávení než my :-))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiGratuluji! Je to zaslouzena vyhra! Hlavne ty rusaky rozemelte!!!!!Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
Slováci-Mistři- špatný název tématu - opravaV hokejovém souboji českých trenérů vyhrála samozřejmě česká republika - bitvu vyhrávají generálové - pěšák at je kdokoliv. Blahopřeji ČR k vítězství !!! |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Cesi, blazelajte nam - 3:1leti leti puk do Lacovych rukked je Laco v brane nikdy neprehrame :-))))))))) skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistři@liquerejasně já vím že to je házení hrachu na zeď ale prostě srovnávat vztahy Česko-Slovensko versus Česko-Rusko ve prospěch Ruska může opravdu jenom silně psychicky narušenej jedinec a nebo mladej cucák kterej nic nepamatuje a tudíž má držet hubu a krok. |
paran
![]() |
|
to paranje mi 39 a snad nejsem silně psychicky narušen, když mám 2 střední a 1 VS :-) Ale co je hlavní, mám svůj, nikoliv mi vnucený (jako Tobě - ruku na srdce) názor |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřiještě jsem zapomněl gratulaci Slovensku, dnes jste prostě chtěli víc..... a přejeďte je za nás. |
paran
![]() |
|
hotovyradty jsi ostuda, nebyt Ratha, tak jsi obrdebbil tohot tydne.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to paranjeste dodatek... na "Vostok" jezdím na motorce, takže styk s běžnými lidmi je fakt bezprostřední.... mám napravo od Slovače najeto přes 40000 nádherných kilometrů, letos jedu Petrohrad, za rok Stalingrad a 2015 Vladivostok.... Zkus si zajet aspon do Lvova/Kyjeva/Odessy..... mozna zmenis nazor, uprimne.... |
hotovyrad
![]() |
|
to saxonod člověka, který nemá argumenty, ale jen urážky se mě tohle opravdu dotknout nemůže |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřiruku si dej sám ale na hlavu, a co se týká Tvého studia to jenom dokazuje že jsi si válel ko.le abnormálně dlouho a tudíž jsi nic nezažil a hlavně zcela zbytečné protože Ti to stoleté studium nic nedalo a názor sice máš svůj ale naprosto nepochybně zcela zcestný. |
paran
![]() |
|
to parans blbcem, který soudí lidi, aniž by je znal se nehodlám bavit |
hotovyrad
![]() |
|
@Saxon:laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^"obr(nevhodné slovo)" to je docela výstižné na tohohle "nýmanda" a to se ještě ke všemu chvástá tím,že má nějaké "střední" a dokonce i vysokou školu! :laughing: :laughing: :laughing: No,tak to se pak ani nedivím,pokud teda nekacá,že je spousta "obr(nevhodné slovo)ů" s titulem před jménem a tohle to je právě jeden vzorek :laughing: :sly: :sly: :razz: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
Na můj vkus je protiruské nálady zbytečně moc,spolupráce s národy je užitečná, jak na západ, tak na východ od Česka.Hodnoťme raději výhradně sportovní výkony, případně satelitní možnosti příjmu zajímavých programů.Nenávist k Němcům jsme snad již odložili jako nepotřebnou, odložme tedy další nenávisti. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
hotovyradpo tvem zdejsi produkci chapu, ze se te nemuze dotknout vubec nic. Kazdpodne bych kazdeho, kdo sympatizuje s Rusakama vypraskal bicem z teto zeme. Udelam ale jeste lepsi vec, vypraskam se sam. Srdecnost tveho ruskeho naroda je videt vsude kolem, dokonce i v celem svete, predevsim tam, kde se bojuje...A to nemluvim o KLDR. Neznam hruzostrasnejsi zemi, nez Rusko, co hruz pripravilo tomuto svetu za poslednich sto let, v tom nema konkurenci ani vzdalene. Je mi z tebe na bliti...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
rozdíl SVK-RUSještě mi stále nikdo nevysvětlil, jaký je rozdíl mezi Ruskem a Slovenskem z pohledu Čecha v roce 2012... zatím to nejsem já,kdo mlátí prázdnou slámu, ale všichni krom snad uživatele "bora" který to řekl narovinu.... |
hotovyrad
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |