Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Slováci-Mistři

Gratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!!

hajas
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slováci-Mistři

inženýr hotovák do toho ruska pasuje, nabubřelý komik, se divím že v tom tvém milovaném rusku nezůstaneš natrvalo ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

kam raz slapne ruska cizma tam 100 rokov trava neporastie Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

to drobeček

Ale ono to tak je, já v horizondu cca 5 let opravdu plánuji stěhování do Ruska, zřejmě do sevastopolu.....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

naposledy ked som siem z viedne do barcelony na mna padol jeden ozrany rus.:) celu cestu vykrikoval na letusku ze nech mu naleje. podobnych neprijemnych situacii z rusmi mam viac. pozitivnu ziadnu. (osobnu). ale dufam a verim ze sa tam v rusku najdu aj reprezentacnejsie osobnosti.

ludo
Registrace: 3/2006

já být tebou, tak ještě letos ,škoda každého roku ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@hotovyrad

Ale veď som Ti napisal, prečo mam aj v roku 2012 bližšie k čechom ako k iným národom....ja nechcem, aby všetci češi milovali Slovákov a naopak...ale po všetkých stránkach či historických , idologických, ako ty tvrdiš, ľudskych, povahových, rodinných, kamarátskych či ešte akých je česko a slovensko k sebe najbližšie....je to môj názor a názor väčšiny čechoslovákov. Môžeš to zobrať z akej chceš stránky, pravda je len jedna...

Milan C
Registrace: 4/2006

hotovyrad

Každý normální Čech žádné argumenty proti Rusum předkládat nepotřebuje, každej normální Čech je u vytržení, když se objeví nějakej trotl jako ty. Já třeba si nejsem jistej, jestli jsi provokater, nebo pacient z psychiatrie.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@JirkaKa

R^ ,moje řeč.

bora
Registrace: 10/2009

to Milan C

ano, díky za vysvětlení, jsem rád, že to bereš tak, jak to je... ano, většina je proti Rusky naladěných a holt změna názoru nebude jen tak samosebou... v poho, díky za názor a nic proti....ale pokud bys měl možnost jet na Vostok, tak se neboj, fakt :-)

hotovyrad

Vújtek je pravdepodobne super chlap,ktorý by asi neprijal úlohu viesť mužstvo nejakých blbcov /to len pre nejakých neprajníkov ktorých je chválabohu čím ďalej -tým menej a ja zajtra budem fandiť bratom čechom/. .Rusáci pravdepodobne vedia prečo chcú vidieť v KHL Slovákov/samozrejme aj čechov v slovenskom mužstve/. Aj v športe sú rozdelené teritória a slovákom konečne niečo ruské prináša úžitok.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm

to Saxon

proč bych měl být? Není to právě naopak? Ti "chytráci co vědí"? Já na Východě byl 5x (40 tisíc km a asi dokupy 100 dní) a mám osobní zkušenosti, což si myslím, že skoro nikdo Rusy zde kritizující nemá... Proč bych měl být zticha, kvůli nějakému většinovému x let zpátečnickému názoru? Nevidím k tomu důvod....

hotovyrad

Pánové, jak tak čtu názory někrerých nicků, měli by jste se stydět. Jakýsi hokej mi je u (nevhodné slovo)e. Už jsme cca 22 let údajně svobodní. A dalších cca 20 let bez slováků. Měli by jste se povznést nad to co zde bylo předtím. Dobří lidé i (nevhodné slovo) jsou ve všech státech bez rozdílu. A ty Saxone, mírni se. Jsi ještě moc mladý aby jsi zde dělal unáhlené soudy.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Děduško marjoz

rozum nam prinjos

ale pravdu má v tom že všude jsou dobří i zlí

ale né všude je to napůl !!!!!!!

tonek
Registrace: 1/2009

@HiFiOK

Maš pravdu, ale pišeš to tak ako ostatní traja...

Milan C
Registrace: 4/2006

@....

hotovyrad asi sedel v prvych radach Komunistickej strany a dvihal pravicu,ako sudruhovia piskali:-)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

tulen

to mas pravdu,teraz je viac ako aktualna:-)

Mego

Šlováci

snad to zítra nepošerete R^ blazelajem !

tonek
Registrace: 1/2009

to Mego

celkem je mi to po dvou sedmičkách Russian Standart Platinum jedno, ale věz, že v 88 jsem byl vyloučen z SŠ za členství v mnou založené "Organizaci Jana Palacha" a od 90 jsem člen OF/ODS :-)))) ale Ty asi moc o minulosti nevíš, jen mlátíš prázdnou slámu jako většina zde cítíc se důležitých lidí

hotovyrad

hotovyrad

tak mozno viem malo,mam len 32 rokov,ale kedze sa pohybujem v medialnom svete,tak predsa som sa musel naucit nieco aj o tomto rezime, i ked mi to je trt platne...
Tu otazku som postavil len z recesie,takze nic v zlom.

Mego

to Mego

OK, rozumím a díky

hotovyrad

RE: Cesi, blazelajte nam - 3:1

kurz zajtra na cesko proti finom 2,9 a slovensko proti rusom 5,O hram to spolu na tikete..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Proboha o čem je vlastně tahle diskuse? Prostě se mu líbí v Rusku, co je na tom. Ruské peníze drží nad vodou byznys u nás v hodně odvětvích. Jak už to tady někdo napsal, dobří a špatní lidě se najdou všude. A největší legrace je to, že jsem původem slovák/dnes jsem nemohl prohrát/, takže když se ozve nějaký boliviec jako já, tak hotovémuradu dám za pravdu...Nemyslím, že by to Saxon nějak přeháněl, vystihl podstatu věci...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Rozumiem tomu, ako uvazuje hotovyrad. To je ale velmi zjednodusene a bez chapania globalnych vyznamov. Jednoduchy priklad : Idem na Ukrajinu, vypijem si v Uzhorode s troma miestnymi chlapikmi na trhu vodku a potom pretiahnem nejaku ich "kamaratku". A idem domov a budem vykladat, ze Ukrajina (to je priklad, nic v zlom) je jedna perfektna, otvorena :))) a slobodna zem. Z takehoto pohladu ano. Inak vsak zdaleka nie.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

ešte vás to baví ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To je všechno v pořádku ale tady nejde o různé pohledy ale o vyvracení historie a srovnávat Slovensko s Ruskem ve vztahu k Česku může jenom blázen tak to prostě je. Mimochodem taky nevidím nic přehnaného u příspěvků Saxona ať mu je kolik chce napsal to tak jak to je a liguere taktéž ty Milovice bych přál hotovakovi mám je zdokumentované, v tom co jsem viděl nemohli žít normální civilizovaní lidé. A vůbec nejde jenom o vyklízecí nepořádek, kdo viděl tak ví o co jde.

paran
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra