![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
oneeeeeosobně si myslím že takovéto debaty nebaví nikoho ale číst takové nesmysly bez reakce jde dost těžko. A tobě nevadí že tu někdo vytrubuje že rusáci jsou lepší než slováci??? |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřija už som si zvykol tu na tie alkoholom opojene drísty. Som imúnny za tie roky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
to paranjá neříkám, že jsou lepší, já se jen ohrazuji vůči některýma jedincema zmíněným automatismem fandění Slovensku ve finále, což je totálně unfair a nejvyšší míra manipulace a direktivy - aby mi někdo říkal, že jako občan země "A" musím automaticky fandit cizí svrchované zemí "B" a ne stejně cizí a stejně svrchované zeni "C"... neřekl jsem, že je SVK lepší, než horší než RU, jen že jsou si vůči České republice na stejné úrovni a je každého osobní preference, komu bude fandit - a ne nějaká direktiva a rádoby bratrské pouto, které nikomu ledničku nenaplní..... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiTo hotovyrad: Že reagujete na přestárlého a již senilního chlapa, nejspíš ročník 1948. Tedy člověka, kterého přesvědčovali celý život, že nás osvobodili rusáci a sám nikdy v životě nebyl dál, než ve Varšavě a v Moskvě. Je to důchodce, který si možná něco málo namastil do kapsy z bolševické pseudo RVHP ekonomiky a dnes už se snaží n.a.s.r.a.t ostatní, kteří mohou dokázat více, než on. Žije pocitem, že za minulého režimu bylo lépe, protože všichni měli všechno a jednotlivec úplné h.o.v.n.o. Ať si zítra fandí komu chce, ale nedělejte mu radost svou nevolí a ignorujte ho. Je to jenom dožívací persona smutné generace, která až odejde s tohoto světa, bude na tomto světě o něco lépe :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
a vůbec...všichni mí oponenti zde mlátí prázdnou slámu, nikdo zde neodpověděl na mnou několikrát položenou otázku a prosbu na vyřčení exaktně daných, jasných a zjevných důvodů, proč fandit Slovensku, než Rusku, jakože obě země jsou vůči ČR svrchované s vlastní vládou, jazykem, zákony, měnou.... Proč Slovensku? Budu tam mít jako podnikatel jiné úlevy, než jako občan jné země? Nebo menší pokuty, ceny v obchodech, mírnější přístup úřadů, lepší zdravotní péči, výhodnější kurs Eura, nižší ceny nemovitostí???? Pořád čekám na tu odpověď, proč bych měl fandit spíše SVK, než RUS, neboť když se řekne A, musí se říct i B a nic není jen tak samosebou.... |
hotovyrad
![]() |
|
to Longinesasi ano :-))) |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradNikdo tady nepadlo kdo má komu fandit, každý ať si fandí komu chce ale ty ani nevíš co jsi před chvílí pronesl, cituji z tvého příspěvku:"narozdíl od Slovenska je Rusko opravdu mnohem otevřenější a srdečnější země" myslím že hlavně tento Tvůj výrok je většina reakcí tak se laskavě prober. |
paran
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiMimochodem, sám za sebe si myslím, že po dnešním zápase si SLOVÁCI ZASLOUŽÍ HRÁT VE FINÁLE S RUSKEM a budu jim zítra moc fandit! VŠECHNA ČEST a Zlomte vaz! / Good Luck :) |
Longines
![]() |
|
to paranjenže já jsem neopomněl uvést, že je to má osobní zkušenost, kdežto troufám si říct, že nikdo ze zde diskutujících v Rusku nikdy nebyl.... a to je setsakra rozdíl....navíc já nikomu nevnucuji, že mají Rusku fandit, kdeždo fandovství Slovensku je zde dotyčnýma bráno jako dogma.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřifandiť môžeš komu chceš ,máš to zadarmo.Kto vyhrá , ten vyhrá,môžeš si ich natrieť na cicky,len tu zbytočne neurážaj.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
to oneeeeTahle Tvá reakce nebyla asi na mě, ale kdyby náhodou byla.... já nikoho neurážel.... pokud ano, cituj me, kdy kde a čím jsem někoho urážel.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřiasi tak nějak |
paran
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřito si děláš srandu opět citace Tvého příspěvku:ždy čekám na reakci v tom smyslu, že nás Rusové okupovali... tohle totiž může říct jen blbec nechápající fakt, že to byla okupace politiků a ne občanů. Možná by sis měl do RU zajet a s jejich lidma si promluvit, ale chápu, upřímnost Ti ve Tvých očích tolik péro neprodlouží jako blbé a naduté kecy u PC, a to je celé, upřímně.... |
paran
![]() |
|
CZE a SVKRozdíl mezi CZE a SVK,my vám vždy výhru přejeme,ale vy nám ne....A to nejen ve sportu....Tak gratuluji k výhře |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřiserte už na to a prestaňte s tým. jedna kapitola je za nami . O rok znova.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@longinesA kto je to ten prestárly chlap???Bol tu kedysi Antonín , ale už tu nie je... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
to parantohle ale není urážka, jen reakce na něčí rádoby argument půlstoletí staré záležitosti.... u soudu bys s tím jako s pomluvou neuspěl.... :-) a já nemám problém říct, že má životní zásada je alibismus |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiTo hotovyrad: Tvá reakce na můj rozbor tvé osobnosti mě dostala a jestli tedy není pravda co jsem psal, tak dej vědět, jsem ochotný se omluvit, případně tě ukřičet :) |
Longines
![]() |
|
to marcel79to myslíš vážně, že Slováci nám přejí úspěch??? Mám Ti uploadnout záznam utkání CZE-SWE ze Slovenské televize? Komentátoři byli z Goeteborgu nebo Stockholmu? |
hotovyrad
![]() |
|
to Longinesje mi jedno, kdo si co myslí, jsem materialista |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradRe hotovyrad myslim právě naopak slováci nás nikdy neměli rádi jak oni hovorja CESI.... |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
@hotovyradvšichni mí oponenti zde mlátí prázdnou slámu, nikdo zde neodpověděl na mnou několikrát položenou otázku a prosbu na vyřčení exaktně daných, jasných a zjevných důvodů.....si napísal.Čiže už nevieš čo komu pišeš!!!Ja som Ti JASNE odpovedal, čiže ďalšia diskusia s tebou je zbytočná a mlátením slamy i tebou dokola.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
to marcel79Já neříkám že vás nemám rád a ani to nepožaduji od Vás, ale je mi proti srsti upřednostňování cizí svrchované země A před zemí B |
hotovyrad
![]() |
|
to Milan Cne, nenapsal jsi, proč bych měl v roce 2013 upřednostňovat zemi A před zemí B... jaké výhody z toho budu mít.... pokud ano, klidně to udělám |
hotovyrad
![]() |
|
to Milan Cmožná jsi mi naznačil, proč NEfandit Rusku, ale nikoliv proč fandit Slovensku..... |
hotovyrad
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |