![]() |
|
Technisat HD8-SMám přijímač Technisat HD8-S občas se mě stane že se v průběhu zapnutí přijímače objeví hláška-DEVICE WILL SHORTLY BE SWITCHING INTO STANBY,PRESS ANY KEY TODO NOT SWITCH OFF..omlouvám se lidem co umí anglicky,nevím jestli jsem to dobře stačil opsat.Dík za radu co to znamená. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SZařízení bude v brzké době přepnuto do pohotovostního režimu stisknutím libovolné klávesy TODO nevypne.toto napsal strejda googl ;P Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 789 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SŠkoda jen, že si strejda googl nedokáže sesumírovat, že "TODO" je nejspíše "TO DO". Ale možná se ten TechniSat interně jmenuje TODO a já nemám pravdu. :)))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
jackinono jo ale proč k tomu dochází to nevím.. |
tomek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SSnad jen kdyby se tu objevil Dagy2, ten to bude vědět. A nebo ho zkusit na fríku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SNo to já už tuplem nééé :(Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 789 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-Scelkem zajímavá hláška až je mi to divné.A to dúfam nebeží ako reklama na displeji ale máš to niekde na obrazovke zobrazovadla, t.j. TV prijímača? Keď to chápem funguje to tak, že: - stlačíš na DO ZAP - začne nabiehať prijímač a povedzme po 5 sekundách bez toho aby sa objavilo niečo iné tak na TV sa ti objaví tento nápis? Kofigurácia? A/ je to skutočne HD8S alebo HD8SX, aký FW B/ nejaký modul, karta v prijímači? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SNezasunul jsi do něj nový CA modul a jaké karty tam jsou ? Vypnout, vyndat karty a CA moduly - zapnout, dát restart a nechat najet po OTA poslední SW. Potom bez karet a CA modulů ho odzkoušet v FTA režimu a poznáse. Když OK , tak postupně zasouvat CA moduly i karty a postupně testovat.Jinak oznamuji, že jak Skylink vypíná v CRW lidem na kartách, "již dříve avizováno", TV stanice, tak od té doby vznikají hlášky i na mé HD8-SX., něco zas jim asi blbne. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SJedná se o nastavení v menu přijímače,kde je možno nastavit,že pokud se v určitém časovém useku nezmáčkne nějaké tlačítko tak se přijímač sám vypne.Lze to vypnout.Např.pokud člověk u televize čato usíná,tak se to hodí. |
vakun
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@CES aj vakunvakun to je asi vedľa, pretože tento TechniSat ešte takú vymoženosť nemal. To majú prístroje tak rok-dva dozadu, HD8S je staršíCES pýtal som sa ho aký je to skutočne prijímač, pokiaľ je to HD8S (nie X) tak ako píše v nadpise tak by som asi update FW ako radíš nerobil. A viem prečo. Takže nohu z plynu a postupne. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2Když to tonek popsal, ako když mu chcípne auto a výsledek je, že nemá benzín. Tím novým-posledním SW po OTA nemá co pokazit a u Technisatu je OK. Jinak s tebou souhlasím a každý může mít rozdílný postup k odhalení závady. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-STechnisat HD8-S mám doma,používám jej každý den,vidím tu hlášku skoro denně.postup: MENU-NASTAVENÍ-ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ-Auto standby:vyp.,after 1h,after3h,after5h,after10h. |
vakun
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
vakunOK, sorry, prvé stroje to určite nemali.Jemu to ale podľa popisu vypisuje pri zapnutí. Ale je to vlastne jedno, pretože zdá sa, že mu je to fuk a dotaz dal len aby reč nestála. Prajem Dobrý príjem na španielsko - irsko! |
Dagy2
![]() |
|
vakunDík za info bylo tam nastaveno 3h.RE-Dagy bohužel musím taky někdy do práce třeba na odpolední.. |
tomek
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SHlavně že si to našel. |
Dagy2
![]() |
|
![]() |