Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Otvor pod ventilatorom (NB)

Dobry den , mam notebook lenovo edge 320 s procesorom I3 2330M a verzia bez grafiky tj. integrovana a pod ventilatorom na zadnej strane su otvory kadial asi nasava ventilator vzduch a chcem sa opytat ci by som to nemohol prelepiť a tym padom by ten notas nenasaval tolko prachu. nebude sa to prehrievat ? ale moja verzia ma iba integrovanu grafiku a preto by sa to nemuselo prehrievat.

Chcem sa vyhnut prehrievaniu v dosledku za(nevhodné slovo)nia ventilatora

co si o tom myslite
dakujem za postrehy

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Otvor pod ventilatorom (NB)

to ze este mas grafiku integrovanu neznamena, ze v tvojom notase nie su kompotenty ktore sa prehrievat mozu a ktore potrebuju aby boli chladene, takze prelepovanie otvorov sa NEODPORUCA

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Prelep len v tom prípade ak si na jeho víku máš v pláne spraviť volské oko...;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

nic by

som neprelepoval ved ani martiner z nitry nechuti...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

rozhodne si zkratis zivotnost NTB. Jestli chces pak prekulickovavat graficky chip tak prosim no, je to tvoje vec. Uz takhle to moc nevydrzi..

Hypnos
Registrace: 3/2009

" tym padom by ten notas nenasaval tolko prachu" ??? To behas s tym po zakopoch alebo v normalnom prostredi? Ver tomu, ze kazdy otvor ma svoj vyznam a NTB nie je len grafika.Nic nelep !Niekde aj vyfukuje ventilator hocico prelepis porusis prudeneie vzduch s ktorym vyrobca pocital. Su experti co polozia NTB na paplon v posteli,kde dobre zapadne a potom sa cuduju ze sa prehreje.Nasrat do ruky a nie ze reklamacia ! :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra