Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink má opět problémy se Skylinkem

Pozor při ověřování karet Skylink!!! - zákazník mně dnes nahlásil nefunkční kartu výměna - při ověření karty na .... Pro partnery - Servis Skylink karet.....systém hlásí - Při ověření stavu služeb nastala následující chyba:Karta není aktivovaná.
Na CS linku se karta tváří jako prošlá roční. Chtěl jsem doplatek 1000Kč a provést přeregistraci, ale pozor. Když najedu na jinou stránku Skylink ..Registrace a správa služeb...,vše je OK, karta je aktivní.
:fuming: :fuming: :fuming:

zolik645
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink má opět problémy se Skylinkem

Pitomec-nerob z ludi pitomcov-plagaty skylinku s napisom skylink bez poplatkov do predajni dodaval sam velky skylink.
A este pred tyzdnom som niekde na morave videl bilboard tiez skylink bez poplatkov. Minimalne je to zavadzanie zakaznika. Ale dost uz skylinku.Asi si pichnem kartu do citacky niekde v rusku a zaplatim pre rodinu full skylink dokedy to bude mozne.

Kasr
Registrace: 8/2008

pitomec je asi nastrceny clovek vypalnikov novodobych. toto nema nikde obdobu. je to obycajne klamanie ludi a je mi nanic z ich praktik. dufam ze do roka a do dna skrachuju. taky clovek, ktory haji nekale kseftovanie s doverou ludi nestoji ani za babku a vyhostil by som ho do holandska. snad si aj ty najdes cloveka, ktory ti to zoci voci vysvetly.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Pitomec je zaměstnanec Skylinku, vždyť to sám napsal.

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

andlinc

Nemyslel jsi,že zaměstnanci Skylinku jsou pitomci?

viliam
Registrace: 11/2006

Pitomec

Koukám, že jsi to dotáhl ad absurdum. Blábolíš, meleš nesmysly, protiřečíš si,dokonce i lžeš. Sakra chlape, přestaň ze sebe dělat de.men.ta. To není nic proti tobě, to je opravdová dobrá rada.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

s pitomcom sa neoplati hadat, skusal som to minule a bez uspechu. ked desiati povedia, ze nema pravdu, tak aj tak ju mat bude. skoda pismeniek. neviem ci to nieje nahodou technik tkr ktory prezliekol kabat :)))

dalko
Registrace: 11/2006

Jenom stále čekám vyjádření CT ohledně SP ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Skylink ne Skylink,prostě zaplatíš a budeš koukat a nebo nezaplatíš a budeš koukat z VOKNA.Nemůžu si pomoc,ale většina lidí mně zde připadá trošku padlá na hlavu....... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Holt s-o-c-k-y nemůžou ten poplatek rozdejchat, stejně jako někteří refresho-prodejci, kteří se podbízeli zákazníkům, slibovali nesmysly a teď se třepou, že jim někdo nerozmlátí jejich ústa :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Jj Horst Fuchs od skylinku sa ozval... R^ :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pitomec: aby sme sa nevideli az okolo vianoc, ukludni svoje vyjadrovanie, a to plati aj pre zvysok diskutujucich...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex: Ale uznej sám, že nějakým brekem na webu se nic nespraví. A nikdo z těch nespokojenců nehne prstem a nedělá nic (třeba žaloba apod.), jenom všude fňukají, jak budou od září platit Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011

kasr: prosimtě, mohl by jsi sem dát foto toho plakátu, kde je napsáno "navždy bez poplatků"? ano, bez poplatků ta nabídka platia v té dané chvíli, SkyL prostě změnil obchodní podmínky a již to bez poplatků neni. co na tom nechápeš? já rozhodně zaměstnanec SkyL nejsem, ale je mi to celkem jasné a srozumitelné.nikdo nemůže podnikat na základě jedněch OP do konce světa

pejvl2

kasr: tvoje možnost je ty nové obchodní podmínky neakceptovat a jít hledat jinou firmu, kde to budeš mít zadara až do koce života.

pejvl2

to jackino

Ale ČT může ovlivnit maximálně 1,2,24,4 a možná nějaký další jejich program.Zda by vydávala vlastní karty či se na tom dohodne s někým jiným toť je ve hvězdách.....Se Slovenskou televizí už nelze asi počítat....ti už to mají skoro "vypnuté"..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Slovo pitomý totiž dříve označovalo zvíře krmené pící. Význam se pak posunul ještě dál a ze zvířat se pitomý přeneslo na krotké lidi. Ano ano,zvíře krmené pící...... :))) :)))

hrnek
Registrace: 2/2009

mně jde opět cela skylink nabidka,mam čiste ir.

feulon
Registrace: 4/2012

pejvl

Pises,ze,ked nechcem akceptovat ich podmienky,tak mam ist k inej firme. Oni ojeb...li mna.teraz oje...m ja ich. Trocha inac pochop moje slova : " Asi si
pichnem kartu do citacky niekde v rusku a
zaplatim pre rodinu full skylink dokedy to
bude mozne."
A dufam,ze ich to derave irdeto chcipne a nase narody ich budu niejaku dobu sledovat v emu.
Nastvali ma,lebo aj ja som im prihral kopec zakaznikov,co chceli ist k digi a ja som ich presvedcil na skylink s tym.ze po zaplateni karty slubuju gratis ponuku zdarma.

Kasr

pejvl

Pises,ze,ked nechcem akceptovat ich podmienky,tak mam ist k inej firme. Oni ojeb...li mna.teraz oje...m ja ich. Trocha inac pochop moje slova : " Asi si
pichnem kartu do citacky niekde v rusku a
zaplatim pre rodinu full skylink dokedy to
bude mozne."
A dufam,ze ich to derave irdeto chcipne a nase narody ich budu niejaku dobu sledovat v emu.
Nastvali ma,lebo aj ja som im prihral kopec zakaznikov,co chceli ist k digi a ja som ich presvedcil na skylink s tym.ze po zaplateni karty slubuju gratis ponuku zdarma.

Kasr

feulon
Ano jde to máš pravdu každý o tom povídá a píše všude , ale mě je to stejně jedno já mám svoje programy na který někdy koukám a třeba HBO , HBO2 + DALŠÍ atd mě vůbec tyto programy nezajímjí i když jsou zadarmo . Ted jsem třeba přijel z chaty a TV ani nepustím .

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra