![]() |
|
Jakého poskytovatele?Dřív jsme měli DigiTv, ale potom, co odešel přijímač jsem byl technikem upozorněn, že na nový můžu čekat třeba i 1/2 roku a nový si sám koupit nemůžu. Tak jsem přešel ke Skylinku. S nabídkou programů u DigiTV jsem byl více méně spokojen, snad jen tehdy furt slibovaní "Slováci" mě štvali, že nebyli (jak je to teď). Taky kvalita obrazu u zvuku nebyla nic moc.Se Skylinkem jsem byl doteď taky jakžtakž spokojený, ale nejdřív mě naštval tím, že bych měl znovu platit za kartu (ještě jsem neměnil) a teď s poplatkem. Je to sice jen 30kč, ale vydrbávat se sebou nenechám a tak uvažuju kam jít jinam. Otázka teda zní koho vybrat. Kamarád doporučuje FreeSat, já uvažuju zase nad DigiTv (ale nevím, jestli se už zlepšil). Máme zavedený kabel na O2, ale internet mám od jiného poskytovatele a jsem spokojený a měnit nechci. Taky kabel je vyveden v úplně opačném konci dvougeneračního baráku, takže nevím, jak by to bylo technicky. I když využívám základní programy, přejít na pozemní nechci, nemám antény ani TV se setopboxem. Na netu jsou v nabídce karty např. Skylinku s plnou nabídkou programů, ale nechápu, jestli je to nějaká levota, nebo jen např. na 2 měsíce omezené apod. Děkuju za názory a zkušenosti. |
mmks
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Zdar,veru tezke tema.Digi TV se kvalitavne nezlepsili,nicmene jejich zarizeni muzes mit ihned (je to 260,- Kc mesicne) a ze slovaku tam myslim neni DOMA a JOJ PLUS.FREESAT je kvalitavne lepsi a financne cca stejne (neni tam PREMIER LEAGUE).Zaver:pokud chces mit placene programy se smlouvou (nebo predplacenou kartu), ber FREESAT.Pokud chces mit "neplacene" programy a obcas (mesic) si chces udelat bene- zustan u SKYLINKU.Kazdopadne dodelej prijem DVB-T a nemej nic co do cineni s televizi O2.Uspesnou volbu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
mmkssharee přes net a hotovozgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Pokuď nechceš "platit" Sky-linku,tak klidně plať někomu jinému.......na Skylinku tě to vyjde momentálně "jen" 600,- na dva roky.Jinde to levněji "neseženeš".....Pokuď si zaplatíš nějaký balíček,tak jsi "osvobozen" od alias "servisního" poplatku.....A s těmi TV přijímači jsem tě nějak nepochopil,takže pokuď máš jen CRT Tv tak to DIgi Tv doporučuji.....za necelých 300 měsíčně,což je za dva roky něco kolem 7.000,-......... :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?ano v současné době mám jen CRTV. Vím, že u ostatních budu platit víc než 30kč měsíčně, ale mě prostě štve ojeb. Nejdřív si mám měnit kartu za 600Kč a pak za nic platit poplatek. Prostě ze zásady ne, jsem hold blbě vychovaný. |
mmks
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Jsem také zásadový,ale mé rozhodnutí bylo "Vyměnit" a za dva roky se uvidí zda Skylink přežije........ R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Pri správnej kombinácii rozšírená ponuka stojí 7.40 eur mesačne u Skylinku, takže zatial najlacnejší. :) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?mmks, dost také záleží co máš za přijímač - čtečku na ten Fujlink. Také se může stát že Ti ta Výměna bude vynechávat. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
shareU sdílení krade ten, kdo jej nabízí, z právního hlediska je klient sdílečů nepostižitelný.... virtuální operátoři jsou v principu totéž, taky nakoupí nějakou kapacitu od operátorů, kterou rozprodávají dál.... Sice proti tomu OPové moc nebrojí, ale proti jejich Obchodním podmínkám je to taky.... Jasně,je zde ještě morální hledisko, nejen to právní.... ale morálka mi ledničku nenaplní... Takže v racionální rovině vůbec nevidím ve sdílení problém.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?vem freesat by UPC direct a máš klid.Za nějakých 199kč/měsíc máš skvělou nabídku.Saták máš doufám svůj.Stačí ti i s čítačkou cryptoworks.UPC dává ICE kartu,za kterou myslím zaplatíš jen aktivaci-což je 1kč. Trochu rozdíl než Skylink,že? :) |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?no pokud je to za 199Kč full nabídka, tedy včetně hbo, hd,péček, tak je to opravdu skvělé... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?no rataj s tym, ze vymenis kartu to je 600, a musis vymenit aj pristroj to je dalsich 2000, a mas tam len zaklad. freesat ti da pristroj kvalitny, myslim ze ma na vyber aj taky, kde sa da nahravat a platena ponuka je u nich lacnejsia ako u skylinku. ja by som na tvojom mieste isiel do freesatu.ak vsak nevies vydrzat bez premier league, tak je alternativa digi a na crtv je to v pohode. znami co to maju, tak sa z nich nikto nestazuje. |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Další vlákno úplně o ho*ně, protože dotyčnej mmks platil u Digi 260 kaček a to mu nevadilo, teď má platit 29 kaček a může se z toho potentovat. Logika jako hrom Rv Přitom si stačí zaplatit KOMBI (265 kaček měsíčně při roční úhradě) a žádnej poplatek se nekoná R^ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Pitomec,suhlas,stači 3,9 ečiek a je tam aj čosi navyše(cs film+cs mini)stači si priplatit 2,7€,(ináč dobrá taktika od Skylinku,možno aj o to im išlo ked zaviedli ten poplatok :))))zákazni si už radšej priplatí a je to,oni maju z toho čosi,aj my a môžeme kukať :O ,pekný den všetkým :8) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?jj, nejlevnější je Film Europe Channel za 550 kaček ročně a poplatek pak není :8) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?nuz ale na 7-ich kartach si urcite nebudem zbytocne zvlast platit (cs film + cs mini), alebo Film europe len kvoli tomu, aby som nemusel platit po.ser. Naviac ked ani nepamatam, ci som vobec niekedy nieco pozeral z vyssie uvedenych stanic :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?Kdo má 7 karet (potažmo 7 televizorů), tak si 7x 29 kaček najde taky :8) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?7 x 29 kacek si na to, co nepotrebujem urcite nenajdem.Mam totiz aj 5 upc kariet a 1x digi kvoli staniciam, ktore na inych platformach nie su. Co sa ale tyka skylinku, ako som uz spominal minule, 6 kariet casom po vypnuti cw poputuje malemu na kopu, s ktorou hra hru hajzel a jedna ICE ostane v global free, kym to slape :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?A to je právě jeden z důvodů, proč Skylink ten poplatek zavádí - aby eliminoval mrtvý karty, jaký máš třeba ty ;) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?jasný jsem pitomec, peněz rozhodně nemám nazbyt, ale když mě v hodpodě opakovaně budou odrbávat tak tam už nepudu a dám si pivo raději jinde i když bude dražší.A tím to pro mě nekončí. Nová karta 600Kč (ano můžu si vzít programy), nový přístroj, protože tento to nezvládá no a pak buď brát jejich programy a nebo platit těch 30Kč. Za pár měsíců to může být třeba 100Kč, šak co to je, že? |
mmks
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?jo a premier legue by mě fakt nechyběl. Na fotbal čumím jen když chci usnout. |
mmks
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?tak s eliminovanim mojich kariet si skylink starosti robit nemusi. To bez problemov poriesim po zavedeni po.ser aj sam :)a o tych dovodoch zavedenia po.ser je zbytocne polimizovat, je na prvy pohlad jasne, ze ide o prachy a o nenazranost. Nic ine za tym hladat netreba Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?SKY UK :) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?mmks: Sám správně píšeš, že můžeš jít jinam. Takže to udělej a budeš mít klid. A fórum taky, protože číst denodenně nářky uplakánků, to začíná nudit :razz: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Jakého poskytovatele?dneska je tolik moznosti staci se snazit a ne stale knourat ;) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: PitomecJá jsem myslel, že mrtvý karty se eliminují tím, že si je nikdo nevymění za ICE. Takže dávám M77 rok, aby se probudili do reality, jinak dopadnou špatně Rv |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |