Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKY link - servisní poplatek

Zdravím, může mi někdo poradit se servisním polatkem od SKY LINKU ? V krátké době mě přišly domů ve složenky na 2 karty skylink na 348 Kč rok. Tyhle karty vůbec nemám nepoužívám. Bud jsem je kdysi měl a prodal nebo sem to registroval tuším jednu na nějakého kamarada ze slovenska ale s tim už kontakt taky nemám. Asi nejsem jedinej ale co s tím pls ?

Na papíru ke složence je napsáno že pokud to nebude do 1.9. uhrazeno tak budou karty vypnuty ...to je hezky to at vypnou ...ale nic jiného mi nehrozí ? Vzhledem k neuvěřitelnýmu bordelu v této republice. Diky kuci

harry88
Registrace: 2/2012
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY link - servisní poplatek

Podla mna nehrozi ale expert na to je pitomec.Ked si to nepreregistrovali na seba a maju tvoju adresu,komu to mali poslat?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Regitroval jsem to na sebe ale karty jsem bud prodal nebo dal jinejm protože už skylink nepoužívám ...ani nevim jestli ty karty fungujou u tech lidi ...ja jen rikam že to je na me reglé ale karty davno NEMÁM.

harry88

a měli to poslat mě komu jinemu ...ale já se ptám jestli někdo ví jestli si to muzu dovolit NEZAPLATIT a NECHAT BÝT ...nic víc :-)

harry88

vobec to neries...tak to vypnu ..nic ine ti nehrozi..tomu komu tie karty zhasnu ten si to moze poriesit aj inak alebo to zaplati cez web..ziaden problem..vyhod to z hlavy..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

diky moc za odpoved

harry88

Ved som ti pisal ze nehrozi.........ale ked to chces na 100% kontaktuj skylink. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Tak presne takýmto spôsobom chcípne tak dobrá štvrtina kariet.
Aké sú vaše tipy ?

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

...polovina

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

A jasně, že nic neplať, to už by byl vrchol, kdyby chtěli vymáhat nějaký poplatek, který v době koupě neexistoval. To by šel pan Glisník do chládku.

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

harry88

"Vzhledem k neuvěřitelnýmu bordelu v této republice."

"Tyhle karty vůbec nemám nepoužívám. Bud jsem je kdysi měl a prodal nebo sem to registroval tuším jednu na nějakého kamarada ze slovenska ale s tim už kontakt taky nemám."

Bordel je zjevně jenom u tebe, takže si to dej dokupy a nesváděj to na stát :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

SKY link - servisní poplatek

Ahoj tady všem. A už by to měl ten úřad ( TVU )vyřešit ze servisním poplatkem a nečekat do 1.9.2012. Bylo by to fér, když si to všichni platíme - daňě. Hlavně mi je líto starých lidí, který to už teď řeší a určitě to začali i platit. Je to hnus co zavedl skylink - M77 majitel. A to nechci psát pár příznivcům tady na fórum ke skylinku. Nebudu to tady rozepisovat jména. To jste si určitě i všimli. Já si, už připravuji na DVB-T a parabola se přetáčí od 1.9.2012 na 19.2 němce. Hezký den všem přeje kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

kutil

Čo nastane ,ak na takúto karu si objenám a zaplatím na 1 mesiac najlacneší platený balík.Na toto si neviem odpovedať.

jurko

Kluci čekat a čekat jak rozhodne ČTÚ a pak se uvidí v našem státě jde všechno opravdu rychle ,zatím jim nezaplatím , a hlavně mám tu správnou kartu

Mirek2465
Registrace: 3/2010

Nezaplatis komu ? Tej P.O. Box firme v Cadci? :)))

liquere

@jurko

Tak budeš ten jeden měsíc od SERPO osvobozen a potom opět OUT Rv ;P :zombie:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

No čo už, len zaplaťiť na P.O.BOX 11 do tej čadce. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Pitomec

hele ten nick máš fakt "dobře" :-D

Ostatním diky za mohutnou diskuzi

harry88

Já mám jenom ten nick, ty seš jím - dle úvodního dotazu - doopravdy :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Ked sa dobre pamatam tak za (nevhodné slovo)ou v BA sa platilo za spolocnu antenu 20Kčs. mesacne. Alebo sa mylim? Pozerali sme A.aj Hu.
1.2E mesacne ma nezabije.

hajnalka
Registrace: 5/2010

Ziadne nevhodne slovo - KOMUNISTOV!!!

hajnalka
Registrace: 5/2010

Jestli jsi karty prodal/daroval a nepřeregistroval, tak je to Tvoje hloupost. Já bych to neriskoval a raději poslal Skylinku papírovou výpověď, ty karty stejně vypnou tak jak tak, protože neznají pravého majitele. Vyhneš se případnému vymáhání, které za ten jeden papír nestojí. Ve smlouvách je potřeba mít pořádek...

KamilZ

harry88

Tak pokud mas na mysli naslednou soudni exekuci atd. tak zrejmne asi ne i kdyz ty dnesni kluci komunisticky vymyslej kde co , ba naopak nechal bych se vypnou a nasledne kontaktoval nakeho znameho pravnika stim jestli to lze soudne napadnou za podvodne jednani a omezovani osobnich prav , ale jak rikas Ceska republika .. :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

Raději bych doporučil přečíst VOP, body 7.2-7.4 a 8.4.

KamilZ

Na kartách, které po 1. září 2012 nebudou mít Servisní poplatek uhrazen, nebude možné přijímat žádné kódované programy, tedy ani kanály ze základní neplacené nabídky,“

Takže nejni o čem :-) Přeci pak nebudou vymahat za neco co nefunguje a co doma nemam :-D

harry88

OK, jak chceš, Tvá volba. Připadá mi akorát divné na sebe mít u nějaké firmy smluvně zaregistrované něco, co už dávno nemám a má to zřejmě někdo jiný...

KamilZ
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra