![]() |
|
chyba mi tu prehlad servisnych technikovcavte, mam taku poziadavku alebo napad pre adminov. chyba mi tu sekcia s kontaktmi na nejakych satelitnych-servisnych technikov, mozno s nejakou mapkou sr a cr, kde sa da najblizsie nejaky ten technik zohnat.neuvazujete nad takouto sekciou? |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovhttp://www.skylink.cz/web/structure/12.html |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovStáčí sa len trochu poobzerať...;)http://www.skylink.sk/web/structure/12.html http://www.skylink.cz/web/structure/12.html DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovTaky bych chtěl "zadarmo" klientelu....... R^to dalko......takhle to asi nefunguje,sice co by neudělali pro zkvalitnění tohoto webu....... Nebo uvedení těchto "servismanů",za měsíční poplatek 1.000 Kč.(Poplatek jako poplatek,ani nemusíš měnit obchodní podmínky....) :laughing: Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovpockajte, nemyslim servisnych technikov skylinku, na tych seriem. mal som na mysli skor montaznikov, pripadne montazne firmy zaoberajuce sa satelitnou technikou, kablovymi rozvodmi, pripadne aj fyzicke osoby. dokonca ani netvrdim, ze to musi byt zadarmo. len proste zhanam nejaku dobru firmu v mojom blizkom okoli, a na stranke parabola.cz nic take neviem najst, co mi je cudne |
dalko
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovzhanam firmu, ktora mi spravi satelitne rozvody v rodinnom dome. uz som tu mal jedneho pana od nas, ale ten mi hovoril co vsetko sa neda a co vsetko nepojde. ja zhanam niekoho, kto mi povie ze "no problem, pridite za par hodin a mate komplet vsetko urobene" |
dalko
![]() |
|
dalkoodkial si ? |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovTo nejsou servisní technici Skylinku, ale montážní firmy, které jsou pouze partnery Skylinku |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovMne chyba ktory slapka je momentalne kde na vypadovke.Redakcia nemate prehlad ? Sorry ale je mozne,ze pride super firma s velkou dodavkou a merakmi a technikou a ked povies co si zelas,tiez ti povedia ze to sa neda.............co potom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovšecko sa dá, ovšem závisí , kolko parabol si je dotičmy shopny na Barák nakvačkať, toť aby to pokrylo celu orbytu. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
to dalkowww.google.cz (nebo www.google.sk) a stačí nic jiného nedělat než vybírat jednu firmu za druhou a stále dokolečka dokola.I mně by zajímalo,na co ti někdo řekl "že to nejde...". R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovjo to by mne taky zajímalo co že to vlastně nende? :bigeyes:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovsom z juhu stredneho slovenska. bolo mi povedane, ze drziak je na toroidku pridlhy a ze nebude pevne uchytena (60cm), tiez ze kabel, ktory mam v dome nieje vhodny na signal z viacerych hlavic atd. nechce sa mi to cele rozoberat, len proste zhanam niekoho, kto pride a ponukne mi moznosti, ako sa to da a nie ako sa to neda. teda cakal by som, ze mi povie, ze ak kabel nieje vhodny, tak mi ho vymeni a pod. inak moj email fatboy@post.sk |
dalko
![]() |
|
dalkoasi jsi zavolal slušnou firmu,která má zájem o bezproblémový příjem bez reklamací,zkus oslovit nějakého souseda,vše ti zapojí za pivo a pořád mu budeš volat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: chyba mi tu prehlad servisnych technikovnavyse nieje tazke si natukat veci do googla. ale kym google je vseobecny vyhladavac, tak tato stranka je zamerana na sat, tak skoda proste ze si tu nic take neviem najst. a mozno prave keby pri inzerentoch - montaznych firmach, boli napisane aj nase-vase ohlasy ohladom spokojnosti, tak by sa clovek vedel skor rozhodnut a vedel tu ziskat aky taky prehlad |
dalko
![]() |
|
je to k ničemu,ty jsi nebyl spokojen,přitom tato firma může mít spoustu spokojených zákazníků,nikdo se nezavděčí všem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |