Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Takže Fanda není FTA?

Takže TV Nova Fanda není přijatelný jako FTA? Nutná karta?
V čem je tedy bezplatnost kanálu?

navrazde
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Takže Fanda není FTA?

Rzlišuj pojmy FTA, Public a PayTV a nebudeš muset řešit takovéto elementární věci....

Příklad:

FTA - CT24
Public - Nova, CT1
PayTV - NovaSport, NGC

Bezplatné neznamená FTA!!!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Fanda je Public, tedy bezplatný, ale nikoliv FTA.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

V čem je tedy bezplatnost kanálu?
to nevieš že bezplatnosť na skylinku znamená zaplatenie.

4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel

hujer23
Registrace: 2/2007

navrazde

na fandu FTA si počkej na DVB-T :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

To FTA, vymyslel někde, nějaký BOREC i pro ""bez-kartové"" SAT.-receviety a ono se to všeobecně ujalo i na volné TV stanice. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Fanda je vysílán v režimu FTV - Free to View

V74
Registrace: 7/2007

To je podobny slovansky pojem ako uhorsko,tiez ho v inom jazyku nepoznaju.... :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ale bude Rudy baron ... R^ ratatatatatatata krasne dva gulomety v predu....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ale bude Rudy baron ... R^ ratatatatatatata krasne dva gulomety v predu....

liquere

dvb-t?

ten novy program tv fanda chytnu i na dvb-t...zatim jsem nic nenasel..diky

mikel
Registrace: 12/2006

sprava

ešte mi povedz .čo je FTA.Public.PayTV .chcem sa poučiť.

dushankope
Registrace: 4/2012

FTA (Free to air) je volné vysílání bez kódování, FTV (Free to view) jsou kódované stanice které příjmáš po jednorázovém uhrazení dekódovací karty, Pay TV je placená kódovaná nabídka kde platíš pravidelné měsíční poplatky.Pak je ještě PPV (Pay per view) a to jsou speciální programy kde platíš za sledování vybraného pořadu, jedná se hlavně o sportovní přenosy,filmy, koncerty apod.

Antonio20
Registrace: 1/2009

No ani po takom skoleni sa neda nikam zaradit bezplatny balik + serpo.
To je zase mackopes......slovansko luxembursky. R^ :laughing:

liquere

liquere

šak SEPR TV :))) po novom.
(Servysné služby občanom)
PS: Toť neviem kam smeruješ stím uhorskom, že určití občania určitého štátu nevedia vysloviť názov Slovensko a mílne si ho pletu vo svojich hlavách na Felvidek, značí len o tom, že by sa mali dať liečiť. R^ :laughing: R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

Tu nejde o madarov ale o geograficky pojem.Daj si slovnik, alebo si to over inac.Si to zle pochopil.
Uhorsko je pojem ktory je pouzivany len v SK a CZ,aspon ja som ho zatial inde nenasiel.

liquere

liquere

No tak Wikipédia teda.

Uhorsko (lat. Hungaria/Vngaria, nem. Ungarn/Hungarn, maď. Magyarország, chorv. a srb. Ugarska, rum. Ungaria) alebo uhorský štát bol štátny útvar v Karpatskej kotline od 10. storočia do roku 1918. Do roku 1000 bol kniežatstvom a teda sa pre toto obdobie (dnes) nazýva aj Uhorské kniežatstvo. Od roku 1001 do svojho zániku bol kráľovstvom a teda sa pre toto obdobie nazýva aj Uhorské kráľovstvo (lat. Regnum Hungariae/Vngarie, nem. Königreich Hungarn resp. v posledných desaťročiach Königreich Ungarn, maď. Magyar Királyság, chorv. a srb. Kraljevina Ugarska, rum. Regatul Ungariei). Niektorí slovenskí autori (napr. Encyklopédia Slovenska) používajú inú terminológiu: Pojmy Uhorské kráľovstvo a Uhorsko považujú za synonymá a namiesto Uhorského kniežatstva hovoria o Gejzovom kniežatstve.

Od roku 1526 do svojho zániku (čiže takmer 400 rokov) bolo Uhorsko integrálnou a trvalou časťou habsburskej monarchie čiže rakúskej monarchie, preto nemalo vlastných vládcov (jeho vládcami boli panovníci Rakúska, ktorí boli formálne korunovaní aj za uhorských kráľov) a do roku 1867 bolo politicky aj hospodársky riadené z Viedne (hoci formálne malo aj vlastné inštitúcie). Približne od roku 1541 do konca 17. storočia bolo Uhorsko územne obmedzené na dnešné Slovensko, Burgenland a západné Chorvátsko a menšie priľahlé oblasti a nazývalo sa Kráľovské Uhorsko.

PS: Fakt som to pochopil ináč, lebo žijem na Narodnostne zmiešanom uzemí a tu to ani nikto do ust nevezme, takže ma to zaskočilo ked si to napísal na web.
Ono to padlo pre mna ako narážka na niečo, čo sem vobec do dyskusie ani nepatrí, ale OK Ja som to zle pochopil.
....U nás občania Madarskej národnosti si dávaju deti do Slovenskych skol a to drvivá večšina, hlavne koli tomu aby sa v živote uplatnili a to bolo aj za mojich školskych čias.
Prepač, Ja som to vzal jak narážku, no ináč može sa stať že to špatne pochopia aj iny, ked spomínaš Slovanov atd. ono to sem fakt nepatrí, to sa dá vyložiť aj inač.

PISTOK153

pistok

A aky rozdiel cakas, ked si tu wikipediu zobrazis v slovencine? logicky uvazuj !
Tu istu stranku si zobraz v inom jazyku a priamy preklad nikde nebude uhorsko.Ved uz z tej stranky je jasne, ze nikde inde ako SK a CZ to nepouzivaju ako oznacenie uzemia, alebo statneho utvaru, ale ako priamy preklad uhorsko neexistuje, existuje ako nazov niecoho v nasich jazykoch co v inych jazykoch vzdy prelozis ako madarsko.

http://de.wikipedia.org/wiki/Österreich-Ungarn

http://en.wikipedia.org/wiki/Austria-Hungary

liquere

liquere

šak ano, Ono to preto tak Slovákov štve.
Pretože Uhorsko = Madarsko.
Ja mám doma aj Bankovku z tích čias a na nej je to vypísané doslova, OSTERREICHISH-UNGARISHE BANK ZAHLT GEGEN DIESE BANKNOTE BEI IHREN HAUPTANSTALTEN IN WIEN UND BUDAPEST SOFORT AUF VERLAGEN.
ono v preklade ti to vvyhodí tiež ako Rakusko-Uhorská banka.....
PS: Ono je uplne jedno, jak sa v SK-CZ tomu v slovníku nadáva, ale VSETCI PREDCA VIEME CO TO ZNAMENA.

Takže k tomuto asi tolko z mojej strani, ani Tomíkovy sa nebude páčiť čo tu píšeme a naviše nechcem zasa lapnuť Citron za Spam, pretože aj minule to bolo neumyselne odomna, len niekto do mna zavrtal, aj Ja som na To doplatil.

PISTOK153

Jasne ved je o inom....... :8)

liquere

Ináč som fakt zvedavy čo bude tá Fanda vysielať, samozrejme okrem reklamy.

PISTOK153

blbosti ako cela nova

mjamriska
Registrace: 4/2003

Mate ale starosti stema USA programmy, keby ich tu nebolo malo.

hajnalka
Registrace: 5/2010

Takže Fanda není FTA?

Hej...jede Franta na Digi Tv (RCS),mám tmu..kujva. :))

grower
Registrace: 2/2010

@grower

nevim jestli jede ale maly by testovat ;P
https://www.parabola.cz/zpravicky/17231/tv-fanda-zacala-testovat-v-digi-tv/

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

DIGI TV - smička jede bez problémů mám ji naladěnou manualně 12607 V starý SW . Na novém SW se to asi doladí zítra samo . Nový SW je na to přispůsoben . R^

amater3389
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra