Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Fanda v Digi TV

Muze mi pls nekdo poradit jak pridam TV Fanda na Humax Digi+II, asi jsem natvrdlej na vsechny mozny jiny prijimace jsem to bez problemu naladil, ale na tom Humaxu ani prd...kdyz dam rucni vyhledani a proladim jen tu kokretni frekvenci, tak tam naskoci Fanda + dalsi dva programy, ale zmizi kompletne cela nabidka ostatnich programu, neni ani v zadne favoritni ani jine skupine, kdyz dam automaticke ladeni tak se naladi zakladni nabidka bez TV Fanda...zadna editace programu samozrejme neni mozna...malem jsem ten prijimac rozslapal.. :fuming: dekuji...

LeonekX
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fanda v Digi TV

tento isty problem som mal ked digi malo pridat Filmbox...potom som to zapol asi po dvoch dnoch ked ten filmbox tam uz bol oficialne zaradeny..a na obrazovke sa mi samo objavila sprava ze nasli sa nove programy, bez mojho ladenia sa tam automaticky pridali...takze rada restart komplet (aj tak sa ti to vymazalo vzdy, takze zvladnes este raz) a ked nic tak asi pockat..ano je to divne :)

robert79
Registrace: 3/2011

Dnes jsem chtěl Fandu naladit babičce, po zapnutí jsem zjistil, že program je již načten, naladil se jí sám. Zřejmě je to tím novým sw. Musel jsem jen programy znovu seřadit. Jak píše Robert79, měla by se tam objevit hláška o nových programech.

neuzil
Registrace: 7/2009

..díky chlapi, zkusím počkat, přijímač mám u rodičů chtěl jsem jim udělat radost, že budou mít program navíc..ale bohužel :((

LeonekX
Registrace: 12/2006

Kdo má v přijímači nainstalován nový software a spustí automatické vyhledávání, mělo by mu to najít celou nabídku Digi. U mě alespoň tomu tak je.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Vypnúť, počkať kým ledky doblikajú a zapnúť. Kto Humax nevypína, tomu sa stanice nemôžu pridať. Samozrejme že tá úžasná stanica plná béčkových programov bude dostupná iba v Českej Republike, my sme od toho uchránení

LuboTS
Registrace: 5/2006

Haha... Snad tu este zacnes tvrdit ze kvalita SD programov v UPC alebo Skylinku su lepsie?? No daj nech sa zasmejem , mal som tu cest s oboma totiz..

robert79
Registrace: 3/2011

Takze pre slovenskych zakaznikov je tento kanal nedostupny? Tento kanal sa mi neobjavil ale mam nejaky uni cz/sk ale je to zakodovane

andul14
Registrace: 12/2009

a zas fanda nejde na digi sk ta jejich regionalizacia mudra.

satmaker
Registrace: 11/2011

andul14 Fanda je určený len pre českých divákov , a Uni Cz/Sk je Universal Channel z českými upútavkami + reklamnými blokmi ale nepochopím prečo tento program nepustia aj pre nás keď je tam uvedená aj koncovka SK , v Česku program funguje na 100% mám to potvrdené od jedného kamoša čo tam býva.

Sk Jano
Registrace: 6/2008

Tiež som rozmýšľal čo to bude alebo je to Uni CZSK. Tak až teraz viem že nič zaujímavé... A vôbec nie je nutné, aby to odkódovali. Len nech to vyhodia zo zoznamu

LuboTS
Registrace: 5/2006

Sk Jano

Trochu se pleteš.

Na Universal Channel(UNICZ/SK) jsou seriály,občas i nějakej film.

aries
Registrace: 12/2007

Neviem ako v Digi, ale program je určený jak pre českého tak aj pre slovenského diváka... (v Skylink) ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

aries to je presne tá istá verzia Universalu ako tá ktorú vysiela Digi Tv rozdiel je len v reklamných blokoch ,ten Universal Sk/CZ ich má po česky a ten v Digi len po maďarsky , aj keď od mája by mala byť v Digi tá Cz/Sk verzia , ale ako som spomínal Digi v tomto smere spí ako šípková Ruženka.

Sk Jano

rozmyslal som nadtou koncovkou cz sk lebo som cital ze digi uz ma zmluvu z filmbox plus

andul14
Registrace: 12/2009

Neviem ako v Digi, ale program je určený jak pre českého tak aj pre slovenského diváka... (v Skylink) tak v Digi Tv myslím na Slovensku je program zakódovaný , podobne je tomu aj pri programoch Nova Cinema, Prima Cool , Tv Barrandov .

Sk Jano

Fanda zpět

Fanda zpět pozice 6, ale zvuk v prd..i. Rv

computer
Registrace: 6/2012

Na rozlíšení ešte stále nič nezmenili?

To takto nechajú? 352×576? ;P

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra