![]() |
|
dTest o skylinkuSkylink a o CS Link se prezentují jako poskytovatelé bezplatného satelitního digitálního vysílání. Přesto jejich klientům přišlo oznámení o zavedení servisního poplatku 29 Kč měsíčně. Navíc jsou nuceni i k výměně starého typu karty CryptoWorks za kartu „Výměna“, a to úplatně za 600 Kč.Podle vyjádření Skylink i přes zavedení poplatku platí, že své služby poskytují bezplatně. Hájí se tím, že poskytovaný příjem zpoplatněný není, servisní poplatek pokrývá pouze související náklady jako administrativní a technické zajištění. dTest s jejich vysvětlením nesouhlasil, neboť podle našeho právního názoru nesmí bezplatné poskytování zahrnovat žádné související poplatky. Spotřebitel se vždy musí dozvědět konečnou cenu, tedy včetně DPH a všech poplatků. Částka 29 Kč měsíčně nepředstavuje bezplatné poskytování služeb. Postup společnosti jsme vyhodnotili jako klamavou obchodní praktiku ve smyslu zákona o ochraně spotřebitele, a následně jsme podali podnět na Český telekomunikační úřad k zahájení správního řízení. Jednání provozovatele považujeme současně za zneužití dominantního postavení na trhu, a proto jsme podali rovněž podnět Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Český telekomunikační úřad zareagoval vydáním prohlášení, podle kterého se kauzou intenzivně zabývá. Připustil, že uvedené kroky pooskytovatelů vzbuzují podezření z porušení některých právních předpisů ČR, mimo jiné zákona na ochranu spotřebitele a zákona o elektronických komunikacích v části týkající se klamavých obchodních praktik. Současně inicioval i součinnost příslušných orgánů Evropské komise, a to zejména s ohledem na zahraniční sídlo společnosti. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuDalší problém vidím v tom, že pokud by to byl servisní poplatek za správu karty, potom dochází ke zvýhodňování skupiny abonentů která si předplácí programy a je od servisního poplatku osvobozena. I tak si myslím, že s náma se všema stejně zametou. Kdo lže, ten i krade(okrádá). |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
pěknéa sám jsem zvědav,jak to s toutou "nenažraností" dopadne.Myslím,že to "trošku" přehnali... :ogre: :ogre:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Více než tři týdny staré info,další zbytečné téma.https://www.parabola.cz/clanky/4682/dtest-skylink-a-cs-link-klamou-spotrebitele/Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkupresne tak stare jak prahaadmin vymazal by som to 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Servisný poplatokNepatrne to máme drahšie ako Česi, ale záleží aj od kurzu, ktorý sa stále mení.http://www.xe.com/ucc/convert/?Amount=1.20&From=EUR&To=CZK |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuA pořád dokola.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuTak už je jasné proč nebude možné platit SER-PO z kreditu,dokud jsou platné kupony:12. 7. 2012 - Vážení uživatelé satelitní televize CS Link. Dovolte, abychom vás informovali o úpravě platnosti dobíjecích kupónů CS Link. Prémiové kupóny v hodnotě 400 Kč bude možné využít do 31. 8. 2012 Ostatní kupóny bude možné použít do 31 .12. 2012. Rovněž bychom vás chtěli informovat, že maximální hodnota kreditu, kterou může mít klient na svém zákaznickém účtu je 5000 Kč, ať již byl dobit jakýmkoliv způsobem. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuAni v neděli nedají pokoj Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
neuzil12.7. byla neděle?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
JoscerMyslel jsem dnešní den. Když už komunikujem, dovoluji si požádat o radu. Mám Technisat HD8 SX. Titulky DVB jdou vypnout, ale Txt titulky u Barandova a ČT HD sice vypnu, ale po přepnutí na jiný kanál a pak zpět se titulky opět objeví a musím znova vypnout. Nevím jak na to. |
neuzil
![]() |
|
téma pro PitomceNe jako, že bych chtěl někomu nadávat (ve všem souhlasím, že kroky SKY Linku jsou přinejmenším "podivné"), ale největším odborníkem na toto téma je tady opravdu Pitomec. On Vám to jistě všem vysvětlí, jak to s tím servisním poplatkem je a celé specifikum této problematiky. Já si stejně myslím, že je to druhá přezdívka Glisníka, a že je přímo tedy u zdroje... R^ :laughing: :laughing: :laughing:PS"Pitomče, nerad reaguji o někom bez někoho, ale když takový odborník jako ty ještě v 9:30 spí a nereaguje na tak vážné téma...no snad to doženeš. Jinak děkuji já i za ostatní, která se snese v Tvém slovníku na nás všechny tady při zmínce o servisním poplatku...uffff. Toť vše.. :razz: (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuA stále dokola "olizovači" skylinku... :) :) :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
joscerDobrých zprav není nikdy dost. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuJá jsem zvědavej, jak dopadnu já. Aby bylo jasno, nemám nic proti zavedení SP, ale mám všechno proti tomu, když mne někdo okrádá.Podle vyjádření skylinku je SP zahrnut v ceně placených balíčků. Tzn. HBO zahrnuje SP, MultiHD zahrnuje SP, KinoCS zahrnuje SP. Má se platit jednou za kartu, já ho budu tedy platit třikrát. Buď mi daj slevu 58 Kč měsíčně nebo pošlu další podnět na ČTU, že skylink mi účtuje SP třikrát. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: dTest o skylinkuKdyby to CTU mohla napadnout a pohrozit max.10 000 000 kč pokutou tak už by to davno udělala viz. příkla d amateru od UPC kteří si to neuměli ošetřit ve vlastním VOP.Pokud někdo nepochopí že SER-PO se nemusí platit u PAYTV balíčku,tak je nouma.Protože na nové karty se posílá zápis každý den,pokud posílají zápis na zakladní nabídku tak ho servisují každý den,pokud na PAYTV taky každý den ale mají za to zaplaceno. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: dTest o skylinkupredalo sa cez 2 miliony kariet...vtedy im to sypalo,boli vyhepený...predplatiteľov je málo a stále predplatiteľov klesá pri zvyšovaní cien,potravín,el.energie,plynu atď...oni potrebujú žiť a preto to ťahajú od sprostého slováka a čecha,veď ten im to zaplatí,ale ja im iba z princípu nedám ani cent bande zlodejskej...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
habrPokud by napsali, že ser-po se neplatí u placené nabídky, bylo by u mě všechno v pořádku. Pak by ale oni nemohli tvrdit, že neplacená nabídka je stále neplacená, když se za ní platí servisní poplatek. Takže ňouma jseš ty a skylink po mě bude chtít zaplatit servisní poplatek 3x jako trest za to, že si předplácím tři jeho balíčky.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
pro joscer-titulkyMám sice hd box,ale mohlo by to být podobné. Vypni u CT titulky. Stáhni setting na flash.Vpřijímači smaž setting. Vlož flash do PC a v příslušném( u mně PolarEditOctagon) programu rozbal.Tento setting ulož a zpět přes flash po přiímače.Titulky budou již stále vypnuty. |
zenden
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
zendenNa ty titulky jsem se ptal já. Zkusím tvůj návod. Jinak mnohokrát děkuji. R^ |
neuzil
![]() |
|
RE: jsivak,ale ja im iba z princípu nedám ani cent bande zlodejskej..Potom mozes pozerat J.G.do ri.ti. :laughing: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
Kolik pisemných vypovědí nového VOP jste poslali?Dosavadním šetřením ČTÚ bylo zjištěno, že stávající poskytovatelé služeb Skylink a CSlink, společnosti TradeTec, a.s. a Media Vision s.r.o. podaly v únoru letošního roku návrh na uskutečnění přeshraniční fúze se společností M77 Group S.A. se sídlem v Lucembursku. Tato společnost pak ode dne 15.6. 2012 nabízí na území České republiky služby Skylink a CSlink svým jménem a smlouvy sjednané po tomto datu jsou již uzavřeny s touto společností.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@hajnalkaBobo,terestrialne tu chytím všetko,okrem tých regionalných...takže do riti by som Glisníkovi nekukal...skôr ako niečo napíšeš,si over fakty!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
hajnalkaked na to nemáš tak sa pozeraj von oknom to máš aj s 3D🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
@Jupity si práve jeden s tých,ktorý sprostý slovak a čech bude zabezpečovať stabilný plat...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
![]() |
|
jsivakmi čo si platime nám to može byt putna volaký poplatok a ked nato nemáš poezaj von oknom platim skylink od sameho začiatku🇸🇰
|
Jupi
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |