![]() |
|
Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT24)Mam dve skylink karty.Jedna karta prestala fungovat minuly tyden a zprovoznila se az pozaplaceni servisniho poplatku. Pote jsem zjistil na https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do Servisní poplatek - ověření pro konkrétní kartu Vaše karta byla registrována dne:15.1.2012 Datum účinnosti servisního poplatku pro Vaší kartu je:15.1.2014 Proc sluzba prestala fungovat a proc jsem musel za znovuobnoveni sluzby opet zaplatit? Druha skylink karta prestala fungovat dnes. Opet jen funguje CT24 Karta byla registrovana 10.3.2012 tudiz Datum účinnosti servisního poplatku 10.3.2014 Jak to, ze karta nefunguje??? To musim opravdu opet hradit servisni pplatek, ktery snad jeste ani neni v ucinosti? Zajimave je, ze pouze v jedne karty je v nabidce predpacenych sluzeb moznost zaplatit servisni poplatek (zrovna u te, ktera jiz po zaplaceni funguje) Na mejly pres jejich kontaktni formular skylink neodpovida, dovolat se tam neda. To jsou opravdu sluzby :(((( Skylink si opravdu dela v lidi srandu :( |
Lemmy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 19 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...no to si šikovnej, takže u tý jedný karty máš už předplacíno do 15.1.2015 :))) Karty ti přestali fungovat asi z toho důvodu, že ti tvůj přijímač špatně propouští zápisy. Pokud nemáš zaplej bloker, tak zkus dát ve svém účtu u skylinku reautorizaci karty. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...No tak opravdu, to jsem jim trosku krivdil :))) Reautorizace pomohla. Diky. |
Lemmy
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...u mě ten sám problém,jen s tím rozdílem,že zápisy od včerejška nepomáhají.mám televizor Samsung UE40D6530 a dekodovací modul Irdeto EuroCAM. televizor pořád píše zakodovaný signál. ostatní nekodované programy hrají normálně. televizor mám od prosince a do včerejška nebyl problém. díky za pomoc! |
kufic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Je načase jim ty jejich karty naházet na hlavu ;PAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Ja mam Samsung PS51E530 plus irdeto skylink modul - taky prestala fungovat karta dnes.Na druhe TV, kde je sat Mascom minuly tyden. No nakonec jak jsem psal reautorizace okou karet dnes pomohla. |
Lemmy
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...já už poslal asi pět reautorizací a nic :(( |
kufic
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Podla jednotlivych ohlasov je nepochybne, ze technici Skylink zase nieco stvaraju, v umysle nam pripravit vikend v prirode, bez televizie. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Kufic - aky mas box? Ak linux co pouzivas na citanie karty ? Co mas predplatene ? Chybaju podrobnosti !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...televize má satelitní tuner a předplacené nemám nic,mám jen "grátis" nabídku. |
kufic
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Potom napis aka tv aky modul pouzivas a mozno sa ti ozve niekto s rovnakou konfiguraciou.Porovnat co treba kde nastavit a ked jednemu pojde druhemu nie bombardovat skylink ! Ine riesenie neviem. Mozno aktualizacia fw v TV,neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...výše v tomto vláknu vše popisuji! do včerejška vše fungovalo bez problémů,tak problém bude asi někde jinde! |
kufic
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Tak jsem to pustil po cca 3 dnech a české i slovenské programy -zakódováno- , reautorizace karty pomohla. |
maggi
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...https://www.parabola.cz/clanky/4703/technisat-technicrypt-irdeto-ci-plus-novy-dekodovaci-modul-irdeto/vsak tu mate napisane ze skusali do omka posielat e-maily cez EMM stream :-D TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...V snahe odstrániť "blockerov" technici Skylinku su mimoriadne aktivny.Odkedy nainštalovali nový soft tak menia kody,alebo produkty každý treti deň!A vôbec ich neserie,že týmto dočasne odstavia aj platiacich abonentov.Ja sam som dnes oživoval dve karty ICE,ktoré určite neboli v blockery.Ak by ta "gruppa! M77 či ako že sa to volá,toto robila ďoma vo Švajčiarsku či Francúzku už by mala na krku obrovské problémy.My slováci si však môžme iba ponadávať tu na tomto fore,šak už len dáko bude!!! |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
LucaBrazzaChtel bych te ujistit, ze technici nic nestvaraju, maji zaslouzeny vikend jako kazdy jiny. System pracuje tak jak ma. Myslim, ze u karty ktera vypadla a byla provedena jeji reautorizace jiz zadny problem nenastane. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...U mna Vantage a Argus Miniplus zmenu zvladli v pohode. Opensat 9900 az po refreshi. Paradoxne najhorsie obstal certifikovany Opensat IR Line, nabehol az po tretom refreshi.Inak, v Skylinku by sa mali zamysliet, co robia a ako to robia. Rv AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...systém pracuje jak má, jenom je nutné pro provoz skylink mít v pohotovosti počítač s internetem... bravo truhlík z omka ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Tak takéto problémy čo tu čítam o Skylinku Digi v živote nemala :-) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 927 |
![]() |
|
lubojak by mohla mat ked majú parované karty :laughing:inak já ani neviem čo je refreš vsio šlape v poriadku R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...no protože máš puštěnou tv a tedy i přijímač prakticky nonstop... ;) :)))zlaté upc, lepší kvalita, nižší cena , bezproblémový provoz :O :))) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekAutomaticky se mění klíče co 24 hodin,v humaxu5500,cw dekodéry,dream bez problémů.Například Nová hellas mění klíče každou hodinu a též to funguje bez problémů.Chyba je u klientů,tak jak to napsal Koudelka.Jen odstranili chybu v GF. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@gigi25Já jsem s OptiboXem Zebra+ICE,balíček HD Plus,žádný problém v příjmu nezaznamenal.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
prosatJasně chyba u klientů včetně těch co mají přijímače Skylink ready a bez refreš se to nerozjede ... bravo truhlík ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
ProsatVyborne presne tak, ale to zjevne nekterym truhlikum drobeckum vadi ... protoze si zvykly krast ... bravo. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...Některým hlavně vadí že mají Skylink ready přijímače, moduly a bez refreš jim to nenaskočí, bravo, bude nutno koupit od truhlíka z omka nový technisat modul ... perfékto byznys ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |