Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD ERROR !??

Co to jako je ? Po týdnu přijedu domů, zapnu všechno do zásuvky, naladím satelit a nejdou ani neplacený programy SKYLINKU (jen CT24) :zombie: ??
.
Mám Golden 9080 HD a všechno šlo před odjezdem 12.7. v pohodě - dělal snad Skylink nějaký zásahy do kódóvání nebo mi nějak odrovnal UNI-čtečku v tom Goldenu :O ?
.
Karta CS Link v té čtečce normálně jede, Skylink mám už dávno vyměněnou za Irdeto :lookaround:
.
Jestli nikdo nepomůže, tak zítra zavolám mýmu sateliťákovi co je s tím ať to zprovozní nebo nerad bych někoho posílal nazlostěnej do (_|_) :bomb:

Bororo
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...

Clovece, prisiel si z dovolenky, tak citaj diskusie nizsie a hned budes mat jasno. Skylink si zo zakaznikov robi p.del.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

zkus udelat reautorizaci karty

dakri
Registrace: 10/2006

To by mě zajímalo jestli nějaké ty skylink ready stroje zapisují ve standby zápisy jako je tomu u skyboxu, že si to skylink takhle často mění.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Další úplně zbytečný téma a být tím "sateliťákem", tak pošlu někam takovýho povedenýho klienta a u mě skončil :fuming:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Co všichni blázníte,jenom byla pravidelná změna kodu aneb dle dobré rady montéra od DIGI TV "nevypínej přístroj ze sítě nebo se to zhroutí" :ogre:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

PITOMEC

TO BYLO JEN OKAMŽITÉ SPRAVEDLIVÉ ROZHOŘČENÍ ZE ŠOKU ŽE UŽ TADY V TOM BANÁNISTÁNU NEJDE ANI NEPLACENÁ SLUŽBA :scared:
.
Sateliťáka samozřejmě slušně požádám jaké je řešení ale teď jdu vyzkoušet tu reautorizaci
.
A pokud nebude jiného zbytí tak zaplatím sateliťákovi ten nový modul na Irdeto ale musí to samozřejmě potom fungovat - jak říká Bolek POlívka - ZDROJE SÚ :) :dead:

Bororo

Bororo

Toto spraviš jedine tím sposobom, že vytíahneš surovo kartu a vypneš surovo box, ked zapneš box , tak strčiš kartu, kym nezobrazí CARD INSERT IRDETO, alebo CRW pri ICE, ak ju nezobere, tak to musiš takto opakovať, kym ju STB nepríme, AZ TAK MOZES ROBIT REFRES, pokial je karta ERROR, tak žiadny refreš jej nepomože, lebo STB ju Neprijalo.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Bororo

Ci mas modul, alebo nemas, to je jedno. Nesmies uz nikdy vypnut pristoj, inak Ta caka refresh. Modul nepomoze ziadny.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Mam tento prijimac a ide v pohode.Raz som ho nemal zapnuty 3 dni, programy samozrejme nesli, ale za cca 2 minuty vsetko nabehlo bez problemov.Vela pripadov je takych, ze treba pockat par minut, ale vela je aj takych, ze to nejde ani za hodinu aj ked to ma certi fikát.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

pokial

tá karta píše ERROR, tak neprešli korektne všetke zápisi a STB ju nepríma, Toť ZBLBLA, kym ju nepríme, tak sa musiš najskor pár krát poreštartovať, ono to STB na 15-20 krát vezme neboj, potom tukneš zo 3x refreš a je to. R^ R^ R^

PISTOK153

LucaBrazza

Co je to za blbost :O ? Myslíš z pohotovostní polohy nebo aktivní polohy ? Nebo jen při výpadku elektřiny při bouřce nebo když to vypnu jako teď jsem jel prYč ?
.
Dcera se dívá na film, takže nemůžu nic zkoušet - byl jsem nucen to provizorně všechno nahodit přes pozemní DVB-T - stejně tam jsou skoro všechny ty neplacený programy - tedy kromě NOVA HD a PRIMA HD :O

Bororo

Každopádně má SKYLINK něco nedořešené (špatně nastanené). Není přece možné, aby při jakékoliv změně, potažmo po delší době nepoužívané kartě z jakýchkoliv příčin zákazník prováděl refreše přes web poskytovatele. Toto musí chodit (naběhnout) automaticky dejme tomu do cca 10ti 15ti minut. Výmluvy na UNI čtečky a jiné kecy neobstojí, když za běžného provozu je vše OK a nejsou s nini problémy, obvzláště, když se ví, že tyto problémy jsou i "certifikovaných" přístrojích. Prostě ve streamu nechodí vše co má tak, jak by mělo. Bohužel. Nevěřím, že jiní poskytovatelé, provozující stejný systém autorizace, řeší stejný problém. A jestli ano, pak určitě ne v takové míře.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Pockaj az pride miestny verklik, on ti to vysvetli... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Bororo

Pozri si diskusie. Je to fakt, ze musis mat prijimac neustale v aktivnom stave, lebo ak ho das len do pohotovostneho a pride k zmene keys v tom case, nevyhnes sa refresh.
Dakujeme chlapcom zo Skylinku. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

V posledných dňoch pravidelne pri 2-3 dňovom nepoužívaní prijímačov všetky karty hluché...aj s predplatenými HD a 2 mesiace global free... Dnes po pozapínaní prijímačov všetky nabehli postupne do 5. minút aj bez reautorizácie. Nie vždy to však platí. Niekedy začiatkom týždňa bola doba na každom prijímači odlišná. Až posledné asi 2 týždne to takto blbne. Tak nech mi nikto netvrdí, že za tým nie sú zase nejaké pokusy zo strany Skylinku...Každú nedeľu, alebo pondelok čakať až po niekoľko minútovom čumení na čiernu obrazovku dorazia zamrznuté EMM, alebo pravidelne reautorizovať karty, mi pripadá už na hlavu postavené... :lookaround:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ti co tvrdi ze nevedi co je refresh, tak budu cumeji porad na tv, nebo maji pouze 1 kartu. Vsichni montaznici, nebo ti co vedi o co jde, tak vi jak na tom je tento system. Kdyz to tvrdi i D2mack, tak na tom neco prece bude ze.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Maneto

šak len može byť človek rád, že noví systém toto umožnuje, čo by ludia robili, keby tam ten refreš nebol, ono Kompetentny stím isto rátali, ked to tam takto pekne dali.
Zlatí CRW, ovšem aspon človek dneska vie že má v STB aj nejaku kartu, ku ktorej treba aspon PC, a ak nieje PC stačí mobil, a ak niekto nemá mobil, tak može spevnej volať Hotline, a ak nemá ani jedno či druhé, alebo tretie, no tak je v(nevhodné slovo)i. :fuming:

PISTOK153

tak dneska jsem registroval výměnu co už měla vyčerpaný global free, mám to v oscamu, nastavený jako irdeto a trvalo to celkem 3 hodiny a to už jsem to nevydržel a dal refreš a teprve potom došli zbývající 2 zápisy (celkem 23) a naskočilo to :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Od 1.9. sa budu karty predavat aj s pribalenou fixkou aby si kazdy robil sam zapisy tzv. balik pitomec ready....... R^ :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@PISTOK153

Refresh nie je žiadna novota, ktorá prišla s "novým systémom" ten sa využíva odkedy sú na príjem potrebné prístupové karty...využíval sa predsa aj na reatorizáciu CryptoWorks.
A ešte doplním tvoju poslednú vetu - ak nemá človek všetko to, čo si v nej napísal, môže si predsa ešte zavolať z okna. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

tak už to naskočilo - dal jsem reset pinu Irdeto i reautorizaci a pak jsem to nechal na PRIMA LOVE :))
.
a právě teď asi po deseti minutách to na obrazovce zacukalo a program naběhl a všechny ostatní taky - HALELUJA :razz:
.
já nemám problém nechat přijímač zaplý na aktivním programu, otázka je, jestli se ten Golden nějak rychle neopotřebuje ten display a nepřetržitý běh :lookaround:

Bororo

Ja viewm že Reautorizáciu mal aj starí systém :))) ovšem ja som ju potreboval raz v živote na CRW.
No Len aby to nedošlo až k nejakemu psychickému zruteniu, ono to nemusí ostať potom už len pri tom volaní z okna. Rv Rv Rv

PISTOK153

Maneto

Máš pravdu, ale u CryptoWorks nebyl zapotřebí.
Ale doba jde dopředu, proč to nedělat složitější, že ano.

Jira
Registrace: 1/2007

@PISTOK153

No veď to, zavolá v duševnom rozpoložení z okna a následne z neho vyskočí... :)))

Maneto

@Jíra

Nemôžem s tebou žial súhlasiť...u svojich známych som na starej rade Ferdov, po náhlom výpadku elektriny musel dosť často refresh robiť, špatne prepúšťali EMM....

Maneto
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra