![]() |
|
Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD ERROR !??Co to jako je ? Po týdnu přijedu domů, zapnu všechno do zásuvky, naladím satelit a nejdou ani neplacený programy SKYLINKU (jen CT24) :zombie: ??. Mám Golden 9080 HD a všechno šlo před odjezdem 12.7. v pohodě - dělal snad Skylink nějaký zásahy do kódóvání nebo mi nějak odrovnal UNI-čtečku v tom Goldenu :O ? . Karta CS Link v té čtečce normálně jede, Skylink mám už dávno vyměněnou za Irdeto :lookaround: . Jestli nikdo nepomůže, tak zítra zavolám mýmu sateliťákovi co je s tím ať to zprovozní nebo nerad bych někoho posílal nazlostěnej do (_|_) :bomb: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Tak, na to by ti tady jeden spoludiskutujicí odpověděl. Oprav si ten šrot. ;) |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Dobru noc, musim vstavat o dve hodiny skor......aby deti, co maju prazdniny, mohli rano pozerat Disney Channnel. Po refreshi. RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@JíraNečítaš pozorne. ;) "u svojich známych som na starej rade Ferdov, po náhlom výpadku elektriny " Na ich starých prijímačoch, niekedy v rokoch 2007-2008...;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Tak sorry, měli si to opravit oni. V pohodě dělám si srandu, ale na jednu stranu je mi líto co se děje se Skylinkem a CSlinkem po zakoupení skupinou M77. Osobně si myslím, že mají představu, že dobívají divoký východ. Ale ono při rozhlídnutí se po tom co předvádějí naši pohlaváři, se jim ani nedivím, že to zkouší. :crying: |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Máš pravdu, hrajú sa na dobyvateľov a určite sa chcú dostať do učebníc našich vnúčat... :)))DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Pokud nevíte tak u Skylinku se bude dostávat od 1.9.2012 malý počítač za paušál 29 kč měsíčně abyste mohli si Refresh dělat každý sám doma , na cestě atd , hlavně ty co počítač ještě namají , protože problémy budou a budou se prohlubovat po 1.9. 2012 a nebo po 1.1.2013 . :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...napadlo mě, že by mohl Skylink zavést službu, že by si klient mohl za poplatek ( třeba dalších 29,- CZK měsíčně ) nastavit ve správě služeb u své karty automatické opakování reautorizace každých 20 minut :O - kratší interval není povolen jak jsem zjistil. tak by se problémy eliminovaly - když by programy běžely, tak by reautorizace nebyla poznat v opačném případě by to bylo pod kontrolou :) |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...no ale to by jim okamžitě zkolaboval servr :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
bororo a podobníVas "satelitak" s tym nema nic!Ked odrovnatete operacny system na pc-pôjdete reklamovat pc? Ja by som vas hnal! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Test reautorizacneho serveraTo by sme mohli otestovat, ci im ten server skolabuje.Ak kazdy da reautorizaciu v rovnaky den a hodinu ... Ale myslim si, ze poziadavky sa radia za sebou a vybavuju sa postupne. Ci ? |
jao32
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Ja vám chlapci len chcem pripomenuť,aby ste si rano nezabudli zapnuť svoje Satelity,aby si stiahli nové zápisy.Lebo dnes o 24.00 hod, bude zrejme pravidelná zmena key a mohli by sta zajtra zase "čumákovat do tmy"Nech sa darí! :))) |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Prečo neukončite zo shitlinkom kontrakt? Sú aj iní...a v mnohých prípadoch s lepšim obrazom !!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan CNo lebo to máme Grátis len za 1,20 eura mesačne. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153A ty už to snad platíš?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Po týdnu přijedu domů, zapnu všechno do zásuvky,vo, vo,vovo, votom to je ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
joscerEšte nie, ale chystám sa, skor asi predplaťím zasa to Multi, no uvidim jak sa situácia vyvinie, už mám toťiž doma aj ročny šek na to SER-PO. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...este nepaltite ser po ale ked ho zaplatite a budete kazde rano musiet robit restarty zacnete sa opravnene pytat ci ruske share ide aj bez restartov.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Neviem presne ako je to v cesku, ale tu na vidieku, ludia vypinaju zo siete vsetko okrem chladnicky (mranicky) zo siete. A potom sa cuduju, ze im vecer nejde Skylink, a volaju a volaju... avsak na Skylink sa nedovolaju... a moje rady, nechajte prijimac zapnuty, samozrejme, ze neakceptuju. Asi spravili niekde sudruhovia z NDR chybicku!!! |
jose
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
tulenNení důvod dělat restart žádné ráno. Mě to šlape jak má.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...vypinam...oba pristroje..na noc...teda nechavam v stave stand by jeden a druhy aj vypnem zo siete..a doteraz s tym problemy neboli..ale jedna sa o noc...ked som nechal vypnuty prijimac na par dni bola tma.ale zapisy do stvrthodiny same dorazili ked som zapol prijimac..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...ono je to trendy...teraz..naprikald ten zakon EU o kazdorocnej technickej kontrole aut starsich ako 6 rokov...si myslia ze my budeme auta menit kazdych 6 rokov tak ako to robia nemci ci francuzi...hehehe. aj keby som chcel tak to nejde..a nejaky vypalmicky zakon im k vacsiemu obratu a predajnosti aut nepomoze..urcite nie tu na Slovensku.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenneboj ta komisia co to navrhuje naraza na odpor vo viacerych statoch, uz aj nemeckí politici sa vyjadrili, ze to skor ta komisia by potrebovala STK.Cize ked to nechaju tak, ze kazdy stat si to urci sam a oni to len budu doporucovat je na nasich ci to zavedu, alebo nie.Alebo to cele padne na odpore statov.Nemci ich rozhodne podla terajsich vyjadreni poslu do p..e!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tulenNo vieš teraz bude treba číslo aj na babetu, ono je to zaujimavé, v podstate aj na každé prípojné vozidlo čo má koleso(a), tena ma tak napadlo, čo ak budem Furik ťahať za sebou, bude my treba EC no a ked už EC tak to má iba kročik k STK. |
PISTOK153
![]() |
|
liquereno to pevne dufam. ale velmi neverim. pomaly nas budu ukolovataj kedy mame chodit na wc. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
PISTOK153Unas sa furik tlači nie taha :laughing:Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |