Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zápisy Skylink?

Ahoj všem, chodí Skylink zápisy momentálně korektně? nějak se v tom už nevyznám ...mám arivu 200, SW 1.07B1, ICE, frekvence nastavena na 3,6 (bylo vypnuto do Standby 2dny) - stále nejdou pravděpodobně zápisy...poslal jsem refresh několikrát a pořád nic..má někdo nějakej fígl jak na to?.. Mám taky předplaceno něco a nejede nic. Děkuji za radu co s tím.. připadá mi to už nenormální co s tím pořád Skylink manipuluje a už mně to vážně nebaví pořád řešit že to nejede..máte někdo zkušenost? Prosím nekamenujte mně za uni čtečku - nenabíhá to ani v modulu...

:(( :(( :((

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Zápisy Skylink?

Používám SW V2.14B2 s nastavením 3.6 a nemám žádné problémy se zápisy.
PS. nemáš náhodou zapnutý blocker

joj51
Registrace: 7/2007

RE: Zápisy Skylink?

TO: joj51, koukal jsem do nastavení a EMM je povoleno..dá se to blokovat ještě někde jinde?..že bych omylem? děkuju za pomoc..

Pájík

Ještě maličkost..je SW 2.14B2 spolehlivý?..nedělá to nějaké nepřístojnosti?.. že bych třeba updatoval..děkuju za info..

Pájík

2-jkové FW chodia spoľahlivo, mám praktické skúsenosti s verziami bez "patch".

rolis7
Registrace: 8/2007

Ano SW 2.14B2 je v pohode mam ho na obou arivách 200HD a stačí zapnout arivu na CT1 nebo ct2 poslu zapisy z webu skylink a do 15 sekund bezi obraz...

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Zapisy

Mam ten isty problem,mam predplateny program uz 2 tyzdne a vobec mi nenabehol,zapisy povolene,vsetko ostatne po reautorizacii karty nabehne.Komunikacia so skylink- NO COMMENT.

ruhros
Registrace: 6/2006

Pájík

problem bude v delším standby stavu, dělám montéra v Rakousku a pouštím Arivu 200 se softem 2.14 patch 1xtýdně, je tam taky ICE výměna stará 3/4 roku. V sobotu dopoledne jsem i s povoleným EMM nemohl kartu rozchodit. Refreshe jsem nedělal, mám stařický Openbox x-800 a karta na ČT1 se mi rozběhla do 10minut. Tak si teda vyber... :O

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Result: Naběhlo to až v modulu asi po 2 hodkách....děsný.. Nevím proč se musí skylink pořád v kódování hrabat..nikomu krom skylinku to radost nedělá.. :(

Pájík

Pájík

Mám 3xICE. Jednu v modulu CRW Smit v TechniSat TechniStar S1, jednu v modulu Mascom 1.20 v TechniSat HD8-SX a jednu v čtečce v TechniSat MF4S-CC a žádné problémy nemám. Zápisy chodí jak dřív, tj. do cca 30 minut jsou všechny obnovené na další měsíc (myšleno u nabídky Komplet).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zápisy Skylink?

Mám taky arivu 200Hd občas mi naskočí že volný program třeba
prima je zakódovaný to trvá asi 10vteřin pak to jede normálě kamarád mi chce tam dát SW V.06B6 jaký je. dík za odpověď

josef1
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra