![]() |
|
Skylink placeníZdravím. Nevíte někdo, jestli linka na operátora Skylink je placená...? |
xsimir
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníano, připravit tak pětikilo :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníco bys chtel z piet stovek :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
matelkomožno u teba mna to nestoji ani cent :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
jupiporad aj nam ostatnym, ako volat na 02/20 250 241 tak, aby ma to nestalo ani cent |
baro
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
barokupit správny prímač :)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
jupipovodna otazka bola: "jestli linka na operátora Skylink je placená", ako to suvisi so "spravnym prijimacom"a aky je ten "spravny prijimac" |
baro
![]() |
|
baroked ti všetko funguje jak má tak na čo tam volatludia tam volakú aj za blbosti niekedy kvoli refrešu atd ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
jupiale ako vies, ze autor otazky ma problem, mozno len chce pozvat Nicolku na kavickua ten spravny prijimac je aky, to si nam este nenapisal |
baro
![]() |
|
baroR^ :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
jupina tvojom mieste sa este nesmejem...skylink robi kroky aby odstavil necertifikovane stroje..a ten tvoj...vitamin...skocni v popolnici...tiez...a potom bude kazda rada drahaskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníKeď tam voláš s pevnej linky a máš správny program tak ťa to nebude stáť ani cent. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
deltoroesuz sme sa prepracovali od "spravneho prijimaca" k "spravnemu programu"teda kolko ma bude stat zavedenie "pevnej linky so spravnym programom" |
baro
![]() |
|
RE: Skylink placeníAno,linka je placená dle tvého telefonního tarifu.Bouhužel,ani po 20min se žádný z operátorů neohlásí pouze automat opakuje "nezavěšujte jste další v pořadí". A hlavně že od 1.9.2012 chtějí vybírat :fuming:"výplané":fuming: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníZa 5 let co mám starou DOBROU gitalku jsem jim nevolal ani jednou zlatý crw Rv Rv jak píše Old Master za to chtějí chechtáky nasrat jim Rv ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 789 Galerie: jackino |
![]() |
|
Old MasterVies si predstavit, ako by to na tej linke vyzeralo, keby bola bezplatna :)))Ale po 1.9. by si mohli zobrat priklad z DIGITV - 0850... |
baro
![]() |
|
Skylink placeníJa nechapu proc tu porad neco resite , pro mne to je jasne jak facka , vezmu kartu do teplejch at je jedna nebo 5 a je v kamnech a do nejdejsi smrti mne naka verbes zlodejská ze Skylinku nebo jak se to jmenuje nemusi zajimat a vubec se nenervuji.. a resit kraviny typu kolik zaplatim za jejich telefom, kolik je desátek mne dosmrti nemusi zajimat, pokud ten poplatek zavedli tak se bude neustale a neustale navysovat to je jista vec, pro mne to je nadosmrti vyreseno, a je to mrtva sekta ... nechapu ze ne pro vas ... hezky den :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníAno,tohle je zjevně správné řešení. R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Skylink placenítak by ma zaujimalo preco sem prestal chodit pan GLisnik :laughing: :laughing:asi ze jednak nema co k tomu povedat..lebo len prijima rozkazy z ustredia a dvak asi nechce aby mu tu bolo nalozene viac ako unesie. zbohom skylink. Rv skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
jupiSouhlas s tebou, již jsem koupil ten správný sat-recevier. Já a další inteligentní lidé tak uvažují. A kdo né je "Z" v sat. příjmu ! ! ! R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tulenJá se Glisnikovi ani nedivím. Pořád tady naříkáte a fňukáte kvůli 29.- Kč. Když Ti to nevyhovuje, tak odejdi ke konkurenci a je to. Nikdo Tě nenutí využívat služeb Skylinku. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
Skylink placeníA tak samozrejmne old master jsem demokrat od morku a kosti.. telem i dusi narozdil od diktátoru Necasu, Kalousku a spol. a tudis netvrdim ze muj postup je jediny spravny ale mam svou hrdost a abych nekomu v roce 2012 platil desatky a vypalne na to fakt uz nemam, a natos s pozehnánim totalitni diktatury, je treba bojovat do posledniho dechu s garniturou , to ze bohuzel vetsina Cechu nadava a pak jak se rika lidove stáhne ho mezi nohy drzi hubu a krok za to ja nemuzu , ja proste takovy nejsem nedostali by odemne ani cent a natos korunu ... :lookaround: :lookaround: Jak rika stare Česke prisloví... Já si uzivám ty troubo plat... |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
neuzilTy jsi CO ??? To je od Tebe bl-á negace, jaké máš IQ, asi -0,02°, a nemachruj. Rv :laughing: Rv |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink placeníjupi mě skylink nestojí nic, tebe stovky eur ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink placenízkus skype a budeš to mít zadarmo nebo si pořiď VOIP dej tam kredit par kč a můžeš na pevnou volat za 0,10,- za minutu.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
![]() |