![]() |
|
Dík adminůmMusím Vám kolegové admini upřímě poděkovat za trpělivě - kvalitně udělený citron - notorickému obhájci Skylinku a M77 Group - dík. A vítám mezi nás, nové admina Mago. Oceňuji přístup redakce v informacích o " servisním poplatku" u Skylinku - VÝPALNÉM. Dík. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
Priamy prístuphttps://maps.google.sk/maps?hl=cs&q=Albert+Borschette+2,+Lucemburk,+L-1246,+Lucembursko&ie=UTF-8&ei=8EsaULSWEIXTsgbL54CACw&sqi=2&ved=0CEYQ_AUoAgDM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
ManetoTo ako pozyvas do Luxemburgu na sushi ? :laughing: |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
A ešte aké frlanie bude, teď ser-pop zdvihnú...Ono je to z marketingového hľadiska tak, že najprv zaveď nejaký poplatok pod nejakým titulom, aby si ho v budúcnosti mohol aj zdvihnúť. Keď máš čo zdvihnúť, tak to časom aj môžeš zdvihnúť.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Dík adminůmOno je to tym, ze vsetci pani velkopodnikatelia z west sidu nas posttotalitnych maju za dojne kravy a maju u nas Klondike. Nasa legislativa a " povětrne " sudnictvo im v tom vydatne pomahaju.Bezny obcan SR a CR ak ho o.s.e.r.i.e vtak sa podakuje, ze boh nedal kravam kridla a ide sa dalej. Tu sa musi zmenit myslenie a to sa este nacakame ...... |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
@PeepTo len aby sa vedelo kde v Luxemburgu sídlia hajzlíci, ktorí sú tu každodenne omielaní. :laughing:S tou kravou sa mi to fakt páčilo :laughing: A zmeniť myslenie, keď každý myslí len na jedno? A to ako sa obohatiť na tom druhom ... :(( DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
taku kravusom uz videl ale ta mala aj nausnice.A snazila sa zaparkovat na tej obrovskej ploche pri supermarkete! Treba to sperkovat? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Mago, Prosatadmin - ten nick vidím prvně jestli se nepletu?Prosat - Mám klienty, kteří ode mne v počátku zaplatili přes 3 tis za kartu, potom dopláceli po 200 Kč za přidání nova a pod. před nedávnem 600 Kč výměna a bude následovat měsíční servisní poplatek. Pojd jim vysvětlit, že co mělo být bez měsíčních poplatků, není vlastně nic zadarmo. A kdo věří že ten poplatek častěji nezvednou. U mne (a nejen u mne, at se propadnu jestli prodám jedinou kartu M77) KONEC. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
liquereProč píšeš nesmysly? Myslím tím v 11:47.00. Tady je snad někdo kdo opěvuje servisní poplatek? Třeba já? Jestli ano, tak mi dej odkaz na nějaký můj příspěvek v jakékoliv diskuzi, kde jsem jej opěvoval. To že mám jiný pohled na problematiku (reálný pohled na rozdíl od některých) a snažím se to vyjádřit ve svých názorech je špatně a proto bych měl mít s někým dalším speciální vlákno?To že se těch, co brojí proti M77 jakýmkoliv způsobem a stále vytahují nějaké paragrafy a dávají je za (skoro) svatou pravdu (aniž by to bylo potvrzeno nějakým ofic.orgánem, že to tak je), ptám na různé věci, třeba i zpochybňováním jejich tvrzení je přece diskuze. Co by to bylo za diskuzi, kdyby tam byl jen jeden názor, jeden směr myšlenek? Ja a ještě ke včerejšku. Master je 13° polotmavý ležák z produkce Prazdroje. Dělá se asi tak dva roky, plus mínus. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
juzekTrochu nsi protiřečíš. Nejdříve napíšeš, že klienti si nedávno za 600 pořídili kartu Výměna a pak napíšeš, že bude následovat servisní poplatek. Co bys jim teď vysvětloval, když ho budou platit až za dva roky?Koneckonců ty coby montážník (pokud jsi montážník) nebo prodejce (pokud jsi prodejce) jsi na tom, že Skylink kdysi nabízel něco se sloganem "Navždy bez poplatků" a tím pádem se to dobře prodávalo také trhnul nemalý výdělek. Nebo se snad mýlím. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNie ze ospevujes ty alebo niekto druhy, ale ste za. Tym som chcel len rozdelit ludi aby sa nehadali v jednom vlakne a kazdy vyslovil svoj nazor separatne.Predislo by sa urazkam a trebarz aj citronom.Inak to mam na haku.Uz slintam aj ja na pivo dnes je hic.................pivo kde jsi? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereNeřekl bych, že jsem pro poplatek. Ale tak nějak je mi to šumafuk. Jestli někomu pomůže mých 29 kaček měsíčně, vlastně 58, protože budu platit za dvě karty, k tomu, aby se za rok stal milionářem, tak budiž, já s tím (zatím) problém nemám. Abych si tímhle kazil radost ze života? Na to nemám náturu.Ale prostě na některé záležitosti, které se zde objevují musím regaovat (ptát se) a třeba dokola. Od toho diskuze prostě je. Když pořád dokola někdo bude vypisovat, že nový vlastník mezi závazky převzal i to, co bylo řečeno minulou firmou v nějakém reklamním sloganu, tak já se budu dokola ptát, proč by to tak mělo být. Odpovědí mi bude, že je to podle nějakého zákona o ochraně spotřebitele a já zase opáčím, že dokud o tom nerozhodne soud, tak to tak zkrátka není. Mám v tom případě pravdu nebo ne? Ale to nemá co dělat s tím, jestli schvaluji nebo neschvaluji servisní poplatek. Nebo když někdo dokola bude psát, že by za vrácenou kartu měl dostat všechny peníze zpět, tak já mu dokola budu odepisovat, že v ceně karty byla i marže prodejce, licence irdeta (CRW), výrobní a distribuční náklady a dva měsíce promo vysílání (oni totiž rádi zapomínají, že u karty bylo napsáno, že je to v ceně karty a myslí si, že to bylo zdarma). A mám v tom případě pravdu? Spíše ano než ne. No a ani tohle nemá co dělat s tím jestli schvaluji nebo neschvaluji servisní poplatek. Jo a ještě k tomu pivu. Jestli někde na toho Mastera narazíš a dáš si ho, tak doporučuji omezit k tomu kořalku. Uf, to byla dřina, takhle dlouhý příspěvek jsem psal poprvé. Kdybych za to alespoň byl placen. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerhttp://www.youtube.com/watch?v=R-bi6pmtlNsPřijde ti to bez poplatků? nebo http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KAhqAC-kgoM&NR=1 zaplatíš jednou a už nikdy? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
@juzekMego-nie Mago:-)-chybicka se vloudila:-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
@ juzekNyní už neprodáš,není komu,trh je nasycen. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Dík adminmliquere@ ze dostal pitomec ban za svoje názory a ne urážky je jasná věc protože ho dostal sám a ti ostatní nikoliv stačí čístRE: Odstávka zákazn. servisu Pro Pitomec Pitomec ty si opravdu pitomec když píše jednu hovadinu za druhou. Např. toto co jsi napsal: "..., ale i tak platí, že kdo nevypíná receiver a nevytahuje kartu (+ .....), tak problém obvykle nemá." je opavdu výplod chorého člověka. Toto napiš např. do EU jak snižuješ spotřebu energie a šetříš životní prostředí. Napiš jim taky aby uzákonily aby žádný přístroj neměl tlačítko na pohotovostní stav a pokud by ho chtěl někdo úplně vypnout tak ať vytáhne přístroj ze zástrčky!!! Nevím jak ty ale já na rozdíl od tebe když se nedívám tak TV přístroj, satelitní přijímač, DVB-T přijímač atd. vypínám a nenechám to jet, zbytečně pálit elektriku a zvyšovat si účet za energii Začnu to podle tebe ty jeden d.e.i.e dělat až mi zaplatíš složenky za elektřinu. M77 to musí mít udělané tak abych nemusel mít satelitní přijímač zapnutý NONSTOP!!!. Já vím že nemůžeš za to že jsi při porodu spadl s porodního stolu a udeřil se do hlavičky, ale běž se nechat léčit s tvým myšlením!!! Registrován: 02/2012, Autor: risposta Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Dík adminůmRE: Odstávka zákazn. servisuPro Pitomec Tobě opravdu pořádně hrabe a to totálně!!! Ty jsi opravdu zralý v nejlepším na psychiatra, ale ty patříš do Kroměříže. Tam by ale z tebe celý personál totálně zmagořil. U tebe platí to že vůl zůstane volem a osel oslem. Ukaž mi laskavě kde si stěžuji a že mně něco nejde! Do této doby mám karty CW a jsem bez problému a nemíním zatím nic měnit. Jen jsem napsal že není logické nechávat jet nějaký přijímač nonstop když má v pohotovostním stavu minimum spotřeby oproti plnému provozu zbytečně trpí součástky atd.. Jde vidět že tvůj slepičí mozeček to nemůže nikdy pochopit a proto máš ten nick správně. Akorát mně zajímá kdo ti poradil, protože z vlastní hlavy by jsi ho nikdy nevymyslel. Omyl je z tvé strany, protože jediný pitomec a to totální na celém webu Paraboly si právě ty sám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud chceš vidět jednoho z těch co tu ze sebe dělá pitomce tak se podívej do zrcadla a tam ho uvidíš!!! Nauč se napřed aspoň česky když jsi takový D E M E N T a potom něco piš!!! Co je to například to "bejt“. To je v jaké hatlapatině. Diskutovat s takovým H Ň U P E M nemá cenu vůbec diskutovat, protože je to zbytečná ztráta času. TY bohužel asi nikdy nedostaneš rozum a pokud by jsi nedej bože dostal tak to bude rana jak sviňa že by z toho bylo kompletně na celé zeměkouli zemětřesení na vrcholu stupnice. Registrován: 02/2012, Autor: risposta @Pitomec- Ty seš vymaštěnej jako pekáč na buchty! Registrován: 07/2007, Autor: poky1 Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Dík adminůmJe to tvoj nazor neberiem ti ho....... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dík adminůmto neni můj názor ale doložitelný fakt prostě nedržel basu tak letěl RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Dík adminůmOpytaj sa adminov na dovod a potom to uverejni.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
joscerKdyby byla na olympiádě disciplina házení hrachu na zeď, tak bys určitě dovezl zlatou. Tady je to ale ztráta času, protože všichni mají oči podlité krví a nedokáží si připustit, že mohli naletět na nesmyslnou reklamu o "nekonečné kartě za konečnou cenu". Štěstí, že nemají prostředky na na sestřelení Astry, už by asi byla dole. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Dík adminůmliquere@ admin má právo na svoje rozhodnutí a mě jsou důvody lhostejné. ale já reagoval na tvoje slova že nedostal ban za názor což je nepravda protože jak se dočteš nahoře tak za stejné a větší urážky ho nikdo jiný nedostal. nazývej věci pravým jménem a osobní vztahy dej bokemKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Dík adminůmTo je fakt, ze aj iní urazali ale taky zoznam si admin asi dokazal urobit tiez a asi rozhodlo mnozstvo prispevkov,je to len moj nazor.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dík adminůmrozhodl jeho názor a že nedržel basu a to se dost těžko dá vymluvit že to bylo údajně kvůli urážkám RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Dík adminůmPozri kto chce vidiet vidi, kto nechce nevidi.Mozno sa ti vyjadri aj admin....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dík adminůmPoldaS: tak podla tvojho nazoru by som tam mal presunut aj uzivatelov Jupi, joscer, a ja nevidim ziaden dovod ... takze ta teoria o base ti neako pokulhava, nie nahodou? ... Pitomec a pravidlo c.1 ... nic viac nic menej, nazor uzivatela je mi ukradnuty...cus bus... pekny zvysok dna ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |