Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zase tma ?

Co se děje ? To už zase nový zápisy ? Si snad už dělaj srandu ...

Marogamer
Registrace: 5/2012
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zase tma ?

nevím koho myslíš, ale UPC i Skylink jede, tak to máš rozbitý...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Skylink funguje jen ČT24 a ostatní nepl. programy mám zase poslat nový zápisy ?

Marogamer

a co mas za sunku prijimac ? isto arivu s blockerom !!!

medik
Registrace: 11/2011

žádné problémy

nezaznamenávám na Humax 5100s ani předtím,ani tedˇ . Jede zcela bez problémů.Včera po 10 denním návratu z dovči a opětovném zapnutí příjimače do sítě(elektrické :-) ) obraz naskočil,ikdyž už byl 6 dní "prošlý" balíček KOMBI.Běželo to cca 15min a pak se to "zakódovalo". Po zaplacení kartou obraz naběhl cca 20sec.To byla jen taková "perlička" :)))

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

medik, ariva nemá se zápisy žádný problém. To jen ty tomu nerozumíš.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

je fakt, že s arivou žádný problém nemám, sám vlastním mimo jiné 202 a naprosto bez problémů komunikuje s ice kartou. Taky se mi do ruky dostala 2,5 roku stará 200 ještě se softem z tý doby abych tam nahrál novej soft a šlape taky jak hodinky. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

klasickej srot. behem hodiny se vcerejsi opravneni plny nabidky prepsali na dnesni. akorat FFD0 ma zase zpozdeni. radsi si to oprav, nebudes zadny refrese potrebovat.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Klasická obehraná písnička o šrotu :laughing: :laughing: :laughing: To že v tom má skylink bordel, je jasný už každému, jen jednomu se zasekla deska.
Zlobějí i skylinkready stroje. Klidně pošli refreš a víc to neřeš.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@buble@Kuba

hši,ser***te nato,nebo budete mít opět tady dovču.Pochopitelně nedobrovolně. :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

pred týždnom som mal ten istý problém s ice kartou . 3 dni to nešlo nič ,nepomáhal ani ,,skylink ready " 2 tipy ani refresch karty najmenej 50 x . potom som ho strčil len tak so srandy u suseda do opticumu -403-ky so softom 1,2,87 prepol na čt-1 a do 1-min. to všetko pekne nabehlo aj bez refreshu .tiež neviem v čom bol problém ,ked bloker nepoužívam, zápisi povolené a platné .mám dve karty jedna bez problémov vo vu+uno v oscame a druhá v dm-800 hd se . v oboch ten istý oscam presne rovnako nastavené vo vu+uno kde je základ zápisy prešli a v dm-ku kde je full skylink nešiel ani základ .

efendy25
Registrace: 10/2011

mam sr.at na to, ze bych byl rad, kdyby lidi takovy problemy nemeli ? dyt oprava srotu je jen pro jejich dobro :)) navic tehle jedinec tu neni poprve : https://www.parabola.cz/forum/topic-72121/ : ale nekteri nymandi radsi budou tvrdit, ze chyba je u skylinku.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@efendy25

ak mas oscam tahany priamo zo streambordu ani sa necuduj .. v offic distribuciach je bug

@kuba

zrejme nepamatas zaciatky skylinku, kde si arivka ani neskrtla .. a kludne tento stav sa moze vratit, staci zmenit len jednu hlavicku nana

medik
Registrace: 11/2011

A jak si to mam prosim opravit :( FFD0 ? Mam amiko a jsem zacatecnik :(

Marogamer

Neco v Ca nastaveni ? Prosimvas poradte ..

Marogamer

Je videt za se dost casto mneni klice s blokerem to uz moc nema cenu spekulovat.

anton
Registrace: 2/2007

@Marogamer

tak tu si na zlej adrese. tu uz davno nikto nikomu nepomaha. tu sa uz iba exhibuju rozne mentalne poskodene individua :)

skus ine fora... tu to uz davno nema cenu.

soso

v oscame by som to ešte pochopil ,ale ked už nepomáhali ani skylink ready ? skúšal som tú jednu kartu v celej mojej flotile : vu+uno ,dm-800 hd se ,dm-7000 , hdbox-7110 , alien 8900 ,argus vip aj oscami som prepol do cccam . obehal som aj susedou s kartou nezabral ani ab-cryptobox- 450-ka , argus mini ,ariva 100 ,satelita 2000 -ka . ešte je zaujímavé že presne jeden den ako mne aj susedovi nešla ani jedna karta a to má aj next a má ju v go-sate 7055 a druhú v arive 100-ke a vraj mu presne naraz oba pyskovali ,,kodované" ,tiež mu nešli 3-dni presne ako mne . to že mi nabehla v opticume 403-ke považujem viac menej za náhodu . hned ako mne karta nabehla tak sme skúsili zapnuť go sata 7055-ku aj arivu 100-ku s kartami a do 1-minúty všetko pekne nabehlo aj bez refreshu . tak a kde bol teraz asi problém ? háááá ? do teraz sa mi niečo podobné nestalo ani u skylinku ani na upc karte . obe karty v jednom prijímači , upc bez problémov aj zápisy aj skylink ,ale len do osudného dňa . ako som písal mám dve karty a obe nešli, na jednaj pomohol refresh a nabehla okamžite v dm-800-ke aj v oscame a na druhej čo mám predplatené nič nepomáhalo 3-dni . viete mi to dáko vysvetliť ?

efendy25
Registrace: 10/2011

Soso - mohl by jsi mi neake forum doporucit prosim ?

Marogamer

Marogamer a pre ostatnych: do buducna odporucam uviest typ primaca (karta vlozena v UNI, CI Slot, system napriklad Linux), kartu (ICE, IR), sluzbu (Skylink, UPC, Digi), aky firmware pouzivate, no a samozrejme, pokial ste pouzili blocker, tak by sa patrilo to uviest tiez (nezakryvajte tuto podstatnu informaciu) a toto uvedte hned v prispevku zakladajucom temu, no a samozrejme nie je na skodu, uvadzat nazov temy korektne, nestaci uvies "Mam tmu" ... odpovedou moze byt, zaplatil si za elektrinu? :-D

v ziadnom pripade neuvadzajte cislo karty!

a pre odpovedajucich: poprosim, ak dotycnemu nechcete pomoct, mate chut ho len zosmiesnit, pourazat a pod. tak radsej v danom vlakne neodpisujte, nikto na vase sprostosti nie je zvedavy... odpovedou urcite nie je oprav si ten srot

to, ze niekedy sa diskusia vyberie tym smerom akym sa vyberie, je chybou nie adminou, ale ludi, ci uz pytajucich sa ale i odpovedajucich, diskusiu priatelia nerobi admin, majitel webu, ale ludia, ktori prispievaju...

nech sa dari, ahoj ;)

efendy25: vysvetlit ti to neviem, na zakaznicku linku si volal?

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Ano blocker mam .. je mozne ze prisly nove zapisy ?

Marogamer

@Marogamer

nie je slusne na fore radit ine forum a preto ti neporadim napr. ab-forum ani satdigitalne ani nic podobne.

jedine co ti poradim je ze musis byt na tych forach registrovany aby si nieco zmysluplne videl.

inak to co ti radi alfasex je velmi rozumne a riad sa tym v buducnosti. vyhnes sa tak zbytocntym utokom od roznych trollov co na takych ako si ty cakaju ako kura na flus ;)

soso

Primac Amiko kartu irdeto

Marogamer

Jako ja se omlouvam ale jsem v tomto uplny zacatecnik a proto chodim na forum abych se neco priucil .. myslel jsem si ze od toho fora jsou.. jen bych chtel proste par rad .. proto tu jsem

Marogamer

Marogamer:

https://www.parabola.cz/zpravicky/17281/nekteri-divaci-skylink-zaznamenali-problemy-s-dekodovanim-programu/

ospravedlnovat sa nemusis...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Marogamer

a už jsme u toho, že máš blocker, ano je možné že byla změna v zápisech :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra