![]() |
|
Skylink sa s tým asi opäť =drbe=Zdravim všetkych. Bol som u známeho a chcel by som poprosit niekoho, kto by poradil aku kombinaciu firmware a pluginu treba pouzit pre HD-BOX FS-9200 PVR. Začal sa akosi sekať až zamŕzať, keď prepnem na NOVU alebo na PRIMU COOL. Ani za otca s ním nepohnem, pomôže len reštart ale niekedy aj trikrát. Čisa s tým Skylink zase drbe? Stroj za 245 euri - to sa mi snaď zdá!!! Karta je v zabudovanej čítačke. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
všechněkolik set přijímačů mých zákazníků chodí bez problémů,asi se drbe R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=povedz im nech prepnú na NOVU ak majú stejné prijímače |
jklajban
![]() |
|
tak jsempřepnul na novu,jede tam reklama,vše ok R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=asi se ti drbe prijmac a ne skylink :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=už sa to tu riešilo. posledný fw a mcas a ideš ok |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=tanabe: neni to prijimačom ale skylinkom. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=tiež som práve strčil u rodičov ice kartu do satelitu ešte neregistrovanú a nič nejde . caid mi ukáže 0D96 . skúšal som to osobne v opticume-403,soft,1,2,87 -satelita2000 soft -1,16 ,argus vip soft-1,2,84 gr, dreambox 7000 v oscame ver.7122 v tomto oscame mi ešte dnes išla moja vlastná karta ice bez problémov tiež ešte neregistrovaná . práve som doniesol rodičom dm-7000-ku aj s kartou ice výmena strčim kartu a ani bohovi neodkoduje . viete páni dakto poradiť ? žeby bolo dačo s kartou ? |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=Frekvencia 12070 u niektorych prijimacov mrzne.U mna na Dreamboxe vsetko OK. |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
Probohaco to máte za šroty?,všude to jede OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
efendy25všechny přístroje co jsi vyjmenoval mají uničtečku předělanou nějakým fw. Možná tu je problém. Já osobně při potížích s ICE kartami je strčím na pár minut do openboxa x 810 a zápisy vždy projdou. Čtečka nastavena na CW. Zlatý stroj!!zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
gunteropenbox x 810 má taky uničtečku,tak tady problém nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=nechám to na čt-1 v dm-7000-ke v oscame a uvidím ráno . dobrú noc . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
efendy25tak si pošli flash a jedeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=mna volal svagor ze na NOVA a NOVA CINEMA sa mu do 15 minut zrestartuje cely satelit. Ine programy bez problemov. Ma optibox ultra. |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=toto je starý problém! nova,joj blbly boxy. Nové FW sa s tým vysporiadali, ak blbne aj tak, treba vypnúť ukladanie EPG na úložisko/EPG-FAV/ a pre istotu vyčistiť VAR a zformátovať HDD aj Flash. nezabudnúť na zálohu!!! |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=vuvuzela ziadny problem,treba obcas sledovat fw ci opravuje nova verzia nieco.Dnes ked vsetko riadi nejaky SW sa nic neda pouzivat ako volakedy petrolejka.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bedoTento problém se tu začíná nějak častěji objevovat.Jedna paní má úplně stejný problém. Má přijímač Strong asi 10 let starý a poslední měsíce se ji takto projevuje - osobně jsem se o tom přesvědčil. O 4 domy dál má jeden pán sat. přijímač (v životě jsem tu značku neviděl), který šlape normálně, ale když pustí Barandov, tak se mu do půl minuty kousne a pomůže pouze restart. Osobně si myslím že to jsou vady přijímačů, ale trochu mi vrtá hlavou proč se tato nová nemoc tak rychle množí. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
noces a pierrepetrnemôžem nájsť, čo si spomínal, že sa to tu riešilo. vďakapierrepetr: ale ta NOVA sa nesekne hneď, ale až po pár minutách |
jklajban
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=Vymaž stanici která to dělá a znovu ručně nalaď.Někdy to pomůže, problém bývá v setingu. Proto je možno udělat i továrko, ale naladit stroj ručně, nepoužívat zálohu setingu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Nahrej si tam nejnovější softNahrej si tam nejnovější softnajdeš na např na www.sapro.cz/ftp a budeš mít po problému Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@jklajbanzměňte frekvenci u sw, který to dělá o -2MHz,např na TP 12070MHz na 12068 MHz. Nebo dejte poslední sw.SykLink s tím nemá nic společné. Platí pro HD a SD přijímače výrobce Fortis. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=no ak to zacalo robit tento tyzden a kartu tam ma ICE od kedy sa zacali predavat tak je to prinajmenosom cudne. To ze sa pokazil prijmac oka, ale tolkym ludom? Rozne prijmace? A iba NOVA a NOVA CINEMA? To je nie nahoda ale blbost. Cize ja sa priklanam k zmene so strany skylink-u. Novy soft to mozno poriesi, to no neskusal som ho kedze nebol dovod. Ked donesie prijmac vyskusam. |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=optibox cx pvr ready + karta gitalka + továrenský soft: a programy po cca 10 min na 12070 mrznú a vypínajú prijímač ako drbnuté |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Skylink sa s tým asi opäť =drbe=Nechtěl jsem znova psát, ale na ICE frekvence funguje bez jedineho problému FW 1.08.83 a Mcas z ledna 2011.. Tedy alespoň mě !!Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@TREsúhlas, na ICE je to OK |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |