![]() |
|
Gibertini op 75L a multifocusChcem sa opytať či pôjde za väčšieho dažďa na parabole gibertini 72*77cm (vnutorny rozmer) multifocus 19E+23E+28?A či bude možné použiť IBU ale quad pri sebe.Su v zadu trošku širšie.Ešte otazka:prečo sa gibertini 72*77cm označuje 80-ka,keď to je vlastne 75-ka?Ďakujem za rozumne odpovedeT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Gibertini op 75L a multifocusCo to je větší déšť? Před hodinou byl u nás takový větší déšť, za vypadl příjem i na dvou metrové antene. Tím chci říct, ze tvůj dotaz je nesmyslny.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Gibertini op 75L a multifocusVäčši dažď nemyslim samozrejme prietrž mračien,ale normalna burka kde nebude ionizovany mrak. :lookaround:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOAhoj,já mám už 4roky multifeeda na EmmeEsse 85cm (rozměr je 80x90), 19°E ve stredu dál 23,13,28..Nepamatuju si, že by mi vše úplně vypadlo za bouřky, menší výpadky na pár minut byly na 13 a 28 tedy na krajích...ale to fakt tak 2-3x za celou dobu a bylo počasí jak při konci světa :-). Horší byl lepivý sníh v zimě, jelikož mám parabolu na střeše. Loni o vánocích jsem nainstaloval e-85 pod okno na zahradu a hototvo. Takže pokud nejsi úplně na Východě mělo by to jet, samo extrém je extrém... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
gunterAhoj,no predsa parabola 85-ka je väčšia ako 75-ka.Mne ani tak nejde o 28E ako o 19,2E+23,5E,hlavne aby nevypadavali za velkeho dažďa!Mam jednu gibertinku op 65L al,a tu bych chcel otočiť na 30w kôli Fox sport HD.Tam mi na 65-ke vypadky až tak nebudu vadiť.Myslim že tam to bude stačiť.Ale možno niekto bude lešie vedieť a napiše. T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Gibertini op 75L a multifocusJá nechápu, proč si na ty pozice 28+23+19 nepořídíš větší parabolu, když nevyužíváš motor a tu 80-ku (nebo co to máš ) nepoužiješ přímo jen na pozici 30W pro FoxSport HD atd.Jinak nevím z jakého místa Slovenska jsi, ale aby jsi na pozici 28 přijímal (předpokládám že se Ti jedná o BBC a ITV apod.)tak parabola na šilhačku a s přímým nastavením konvertoru v pozici 28E bude muset být tak tipuji kolem 150cm. Ale to Ti musí napsat kluci tam někde od Vás v okolí co jedou BBC a ITV. Já mám pro Středočeský kraj 105 a kvalita 75- 78%. Ale to se může ještě všechno změnit s novou Astrou a co budou "kluci z ostrovů provádět"... ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Gibertini op 75L a multifocusPS, ještě pokud by Ti nepomohla tato kalkulačka, tam si vyplň svou lokalitu a druh , co chceš aby ti + - s tou tvou parabolou případně mohlo jít R^http://www.satlex.net/sk/technology.html pak už jedině, co jsem Ti psal viz nahoře... (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
marco37Som z TN a hore pišem že o 28E mi ani tak najde.Sam viem že astra N1 by mi nešla ani na 150-ke gibertini.Motor nechcem lebo buden použivať LNB quad.Otazka čo stou 65-kou čo mi zostane.Preto ju chcem solo dať na 30w.Uvidim asi až sam neskusim :-/T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |