Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přechod na kartu ICE-Irdeto

Rád bych se zeptal na skutečnost ohledně přechodu z karty Cryptoworks na ICE-Irdeto. Máme doma Mascom MC1101CR + Cryptoworks kartu. Stačí pouze vyměnit kartu, nebo se musí koupit i nový přístroj, aby na něm šli přehrát programy, které se v systému CTW postupně vypínají.

Děkuji za odpovědi.

JiriNeon
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechod na kartu ICE-Irdeto

záložka Nejčastější dotazy:

http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm

doky
Registrace: 1/2007

ale prijdes o dost programu co jsou mpeg4 nebo HD :8)

uai1
Registrace: 10/2007

Teď mi na kartě CTW právě HD kanály jdou, tak mi jde o to jestli to tak i zůstaně jen po výměně karty.

JiriNeon

Na tomto typu satelitniho recieveru Mascom ti to pojede s kartou ICE.Pristroj menit nemusis, pokud nechces sledovat HD programy.Pokud mas uz tv LCD ci plazmu,tak by to byla skoda,nevyuzit nabidku programu v HD verzi.

HYPER
Registrace: 11/2010

HD programy a placene programy je rozdil :8)

uai1
Registrace: 10/2007

Na karte Skylink vymena jsou v nabidce rovnez HD programy jak v zakladnim baliku Gratis(Nova HD,CT HD,CT4 HD,Prima family HD,Markiza HD),tak v placene nabidce.

HYPER

v mascom mc1101cr karta ice vymena funguje ok.menil jsem ve 3 prijimacich. firma mascom garantuje v techto prijimacich prijem s kartami ice vymena.pristroj je pro sd vysilani takze ti tam budou hrat jen stanice v sd takze jak kartu zaktivujes budes 2 mesice chytat zdarma hbo,hbo2,cinemax, csfilm,filmplus, discovery,disney chanel,nova sport,viasat history,ngc,mgm,retro music,spice erotika,hustler,eurosport a samozrejme ceske a slov programy vysilane v sd.a take filmbox a filmbox plus, mtv,sport 1.staci jen naladit a vyzkouset.

mira2703
Registrace: 6/2012

Přesně o to mi jde. Jestli, když přejdu na ICE Skylink a třeba si předplatím si (nebo nepředplatím - to už je jedno), tak mi pořád bude stačit můj starý Mascom - nebo je nutnost koupit takový, který má čtečku Irdeto.

JiriNeon

Na Mascomu 1101 ti HD programy nemohou fungovat, jedině SD - MPEG2, takže s kartou ICE Výměna ti pojede co to do teď, kromě Sport2, pokud si v budoucnu koupíš jiný HD přijímač, tak ti vždy půjde to, co si na kartě zaplatíš, včetně HD a MPEG4...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Bude ti tam fungovat :(((

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Jak pise dvb.cz na stavajicim pristroji ti programy v HD/MPEG-4:CT HD,CT4 HD,Nova HD... a programy v norme SD/MPEG-4:HBO Comedy,Sport2,Paprika,Golf channel nepujdou.Musel by si si koupit novy prijimac,ktery zvlada i tuto normu.

HYPER

Pokud má tazatel na mysli(asi jo)pouze sd tak ty budou fungovat pokud chce i HD+SD/MPEG4 tak nokoliv ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zde je odpověď - Kompatibilita přijímačů Mascom s přístupovou kartou Skylink (IRDETO ICE) = karta Výměna
http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra