Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta ICE výměna

Mám kartu ICE výměna zaregistrovaou v lednu tohoto roku, došla mě složenka že od 1. 9. 2012 musím hradit poplatky karta je podle Skylinku typu cryptoworks číslo karty začíná 42...navíc mě napsali že je registrována v roce 2010 ale to byla ta původní. Ptám se proto jestli ty poplatky by měli být uhrazovány od data registrace karty ICE za 24 měsíců. Na Skylink se nemůžu dovolat emailu jsem poslal nespočet a odezva žádná.

Děkuji za odpověď

Dikson
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta ICE výměna

Mají v tom nehorázný bordel pokud ji máš reglou 01.12 tak dle mě 2 roky neplatit až od 01.14 Rv :laughing: ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

choď na SkyLink Registrácia,tam máš presne napísané dokedy nemusíš platiť ragistračný poplatok.
Musíš byť ale zaregistrovaný... https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=SK

Igor
Registrace: 1/2006

Kartu mám registrovanou na jejich stránkách a tam mě to vyjelo taky 1. 9. 2012 platit poplatek tak tomu opravdu nerozumím a ani nevím jak se mám zachovat stále se tam nemůžu dovolat a na email mě nedošel ani řádek

Dikson
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra