![]() |
|
Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaPoprosil by som nejakú radu ohľdne naladenia Markíza HD a ČT HD na Vantage 8000S - snaha bola a nič - Nova HD, Prima Family a ČT4 HD ide. Je pravda, že oba idú len na nových ICE kartách? U Markízy by som to pochopil ale u ČT HD..., tiež nechápem prečo ostatné potom idú aj na Cryptoworks. S tým súvisí aj moja druhá otázka - keďže som dlhodobo mimo SR mám tu z tých vecí čo sa okolo sat. príjmu dejú hokej - potrebujem to len rodičom poprestavovať čo sa menili frekvencie - máme starú skylink kartu a gital nejaká vianočná akcia s novou a nova cinema, CT4 a primou - treba si vymenit obe karty za nové ICE? inak to vypnú? - po septembri kvoli servis poplatku, po konci roka kôli koncu podpory cryptovorks? ako je to s akciovými kanálmi v prípade prechodu na kartu výmena, zostávajú v platnosti? ako vidíte tie veci okolo servis. poplatku? Dik moc za akúkoľvek radu? Hlavne užitočnú :-) |
deino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaVsetko sa docitas na ich stranke co sa tyka vymeny a platieb.Co sa tyka ladenia predpokladam, ze nemas aktualne TP takze doplnit rucne alebo pustit sietove hladanie a doplni sa to same. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikažiaľ nedoplní, skúšal som - Čo sa týka Markíza HD a ČT HD - skúšal som naladiť aj manuálne aj blind scan ale nič - furt mi to skáče z 4% signálu na 84% a späť, na ČT HD na chvíľu naskočil obraz ale potom hneď zamrzol a potom mi napísalo, že žiadny signál... - mám 02.52.01 firmware.tak na webe skylinku píšu, že zostávajú všetky programy zo starej karty - len som chcel vedieť, že či s tým nemal niekto problém, či to fakt platí. Na cslink veľa nepíšu a všetko sa presmerúva na skylink - my máme starú akciovú gital kartu na ktorej preto sú aj cz programy aj ked sme v SR, tak som chcel vedieť ako to je tam - na skylinku sa to dá na dobierku ale na cslinku som nič nevidel - treba to teda kúpiť v kamennej predajni? SD české programy nám idú aj cez skylink aj keď píšu, že sú len pre územie ČR... - som chcel vedieť, že či keď vymením len tú cslink kartu, či to bude stačiť a budem meť všetko - aj SD aj HD. |
deino
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaešte som chcel vedieť, že či tá výmena je len ICE - že či to neblbne keď to stále musí preondiť späť na cryptoworks. či nie je lepšie normálne Irdeto.neviete či funguje Irdeto a Irdeto ICE v interných čítačkách Vantage 8000S s nejakým firmware... |
deino
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaNepleťte si kódování - záležitost karty a to, že program nejste schopen na přístroji naladit - žádný signál. Teprve až přístroj dostanete do stavu, kdy budete mít signál, ale dostanete hlášení o zakódovaném kanálu, řeště kartu. Když se Vám chvíli program objeví, je kódování OK a rozhodně to není kartou.Na kartě výměna zůstávají všechny programy, co byly na staré kartě (neplatí pro placené programy, které nemá Skylink v nabídce oproti CSLinku) a v některých případech tam přibudou i programy nové. Zatím se region CZ a SK uplatňuje jen někdy např. při závodech F1, jinak jdou slovenské kanály čechům a naopak české slovákům i na ICE kartě, ale to se kdykoliv v budoucnu může změnit. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastika@Fakultak - dik za info. - no mne to tiež skôr prišlo ako problém prístroja - lebo to skáče zo 4 na 84 ale videl som tu v starších témach, že ľudia hovorili niečo o ICE kartách, že to by mal byť dôvod - že na starých Cryptoworks to nejde... |
deino
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaAle ze ti skace signal nema nic s kartou.Skus doladit tanier.mozno sa rokmi pohol.Karta a signal su dve veci.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikasak to pise aj Fakultak a aj ja - no mne to nepripadá ako tanier - vsetky ostatné frekvencie sú v poriadku a toto ani nie su krajne frekvencie, mne to skor pride ako nieco s receiverom - neskutocne - stoji to prachy a nie je to zrovna vyladené, mozno skusim iny firmware |
deino
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikaTo je novy stroj alebo doteraz to islo ? Nejak nechapem.Ale skus novsi firmware nic nepokazis.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Markíza HD a ČT HD + Skylink šlamastikane, receiver má asi tri roky, CT HD pred tým ako zmenili frekvenciu išlo, Markízu HD som tam skúšal teraz dávať prvýkrát, niečo som tu našiel o tom tak neviem - https://www.parabola.cz/clanky/4204/vliv-parametru-transponderu-na-kvalitu-prijmu-1/ - tiež máme toroid |
deino
![]() |
|
![]() |